Sony Heavy Rain Ps3

494 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sony Heavy Rain Ps3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO ANTALYA Satıcı Ünvanı: TEKNO ANTALYA E-TİCARET İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836091172200001 Vergi Kimlik Numarası: 8360911722
    Bu ürün TEKNO ANTALYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Sony Heavy Rain PS3

Heavy Rain, Quantic Dream’in geliştirdiği güçlü bir sinematik gerilim türü olduğu için birçok kişinin beğenisini kazanır. Farklı amacı olan karakterlerin yeteneklerini ve alınan kararları, belirli hareketler doğrultusunda şekillendiren hikaye, bitmeyen bir gerilimdir. Konusu ise sadece erkek çocukları öldüren ve takma adı Origami katili olan bir karakter ile başlar. Diğer oyunculardan olan Ethan Mars başarılı, harika ailesi olan bir mimardır. Gerçekleşen trafik kazası ile hayatı altüst olur. Ayrıca bir diğer oyuncu olan Madison Paige ise uykusuzluk problemi olan ve sadece otellerde huzur içinde kalabilen bir fotoğrafçıdır. Norman Jayden orta yaşlı bir FBI ajanı ve uyuşturucu bağımlısıdır. Astım hastası olan özel dedektif Scott Shelby gibi karakterlerin konu edildiği PS3 Heavy Rain birçok oyuncunun sevdiği bir türdür.

  • Gerilim ve korku teması
  • Gerçek efektler
  • Hikayeli anlatım

Eşsiz Deneyim Sunan Sony Heavy Rain PS3

Eşsiz Deneyim Sunan Sony Heavy Rain PS3

Oyuncuyu hikayenin içinde gibi hissettiren Heavy Rain, özel olarak geliştirilerek üretilir. Korku içinde hayat süren bir şehri konu alır. Ayrıca genç bir çocuğun ortadan kaybolması ile başlayan dehşet verici olayların yaşandığı bir hikayedir. Aynı zamanda psikolojik gerilim üzerinde BAFTA ödülünü alan bir oyundur. Hızlı düşünme hareket edebilme yetisi kazandırır. Ayrıca yaşam ve ölüm arasında dramatik kararlar vermenize imkan tanır. Farklı karakterleri, yaşam tarzlarını ve gelişen olayları bünyesinde barındırır. Sony Heavy Rain PS3 merak düzeyini üst seviyede hissettiren bir oyundur. Dolayısıyla elinizden bırakamayacağınız bu hikayenin keyfini çıkarabilirsiniz. Rahat kontrol edilebilen bu oyun modeli sabit diske yüklendiği anda zorluk seviyesini belirlemeye başlar. Gerçekçi bir görünüme sahip olması sayesinde ekranda sağlık barı ve harita gibi göstergeler bulundurmaz. Canlılık hissi uyandıran bu hikayeyi oynayabilirsiniz.

Korku Şehri Sony Heavy Rain PS3

Korku Şehri Sony Heavy Rain PS3

Hareket algılayıcı gibi birçok kontrol imkanı sunan Sony Heavy Rain PS3 B Hesap 178 zevk almanızı sağlar. Kim olduğu bilinmeyen katilin ortaya çıkarılması için zorlu bir mücadele gerçekleştiren 4 farklı insanın hayatını anlatır. Oynama sistemi ise kişilerin kendi kurduğu ve oluşturduğu seçimler üzerinedir. İstediğiniz kararları alsanız da karar verdikten sonra vazgeçme seçeneği yoktur. Dolayısıyla pratik ve stratejik düşünülmesi gereken bir oyundur. Gerçekleştirilen seçimler olumlu ve olumsuz yönde bir sürü serüveni oluşturur. Oyun karakterlerinden Madison Paige sevecen ve yardımseverdir. Ayrıca Ethan'ın da sağ koludur. Özel dedektif Scott Shelby de insanlarla konuşarak olaylar ile ilgili bilgi edinen kişidir. FBI ajanına Norman Jayden ise her daim özel gözlüğü ve eldiveni ile çalışır. Her detayı kaçırmadan inceleyebilen bir karakterdir. Böylelikle ortaya çıkan bu eşsiz dörtlüye siz de katılabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Sony Heavy Rain Ps3

Avantajlı Fiyatıyla Sony Heavy Rain Ps3

Heavy Rain PS3 fiyat bilgisi ürünün özellikleri ve keyif verici yapısı göz önüne alınarak her bütçeye hitap eder şekilde oluşturulur. Ayrıca film ile oyun bileşimi gibi duran bu hikaye, anında karakterlerin kontrolünü size devreder. Mücadele içeren ve heyecanlı kaçış sahnelerine tanık olmanızı sağlayan bu hikaye ile ekrandaki tuşlar sayesinde dövüşlerin gidişatı belirlenebilir. Yapılan yanlışlarda da burun kanaması ve baş darbesi gibi birçok sağlık sorunu ile karşılaşabilirsiniz. Bu sebeple oynarken oldukça dikkatli ve planlı olunmalıdır. Şaşırtıcı mücadeleleri bünyesinde barındıran bu oyun ile ilgili birçok detaya Sony Heavy Rain PS3 yorum bölümden ulaşabilirsiniz. Ayrıca buradaki müşteri memnuniyetlerini inceleyerek de kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Gerçeklik uyandıran bu dünyaya siz de dahil olabilir ve eğlenceli anların tadını çıkarabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla ürüne rahatlıkla sahip olabilirsiniz.