Sony Gran Turismo 6 Türkçe 3d Ps3

650 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sony Gran Turismo 6 Türkçe 3d Ps3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game Planet Satıcı Ünvanı: SEYİT ATAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0940104511
    Bu ürün Game Planet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gran turismo 6 türkçe 3d Yollara farklı bakış ! ! Proje, kazunori yamauchi'nin şu sorusuyla başladı: "bize, kendi gran turismo yorumunuzu göstermek ister miydiniz ? " oyunun ismi olan "gran turismo", otomotiv dünyasında grand touring olarak bilinen çift kapılı spor araçlardan gelmiştir. Araç tutkunları oyun başına ! Çağrımıza kulak veren üreticiler artık grand touring arabalarını birbiri ardına ulaştırıyorlar. "gran turismo vizyonu", dünya genelindeki araba üreticileri, kullanıcılar ve gran turismo 'nun ev sahipliği yaptığı 15. Yıl kutlaması. Sunulan araçlar birbiri ardına gran turismo 6 'da boy gösterecek ve o araçlar birçok insan tarafından sürüldükçe, festival büyüyüp gidecek.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Yarış
Geri Bildirim Ver

Sony Gran Turismo 6 Türkçe 3d Ps3 GranTurismo6Türkçe3DPS3

Araba kullanmak sadece ulaşımınızı sağlayan bir aktivitenin dışında bazı insanlar için büyük bir tutkudur. Ancak caddede, sokakta belli trafik kuralları gereğince kullanmak gerekmektedir. Araba modelini seçerek istediğiniz tarzda, hızda sürebileceğiniz aynı zamanda bir arkadaşınız ile bunu yapabileceğiniz bir oyun var. Gran Turismo 6 Türkçe 3D PS3 model bir araba yarışı oyunudur. GranTurismo6Türkçe3DPS3 kodlu ürün konsol oyunu çeşitlerinden biridir. Sony Gran Turismo serisinin altıncısı olan bu oyunu daha da geliştirilmiş, yeni özellikler ve seçenekler eklenmiştir. Araba yarışı oynamayı sevenler için geliştirilmiş sürümü ile sizlere sunulmakta olan PS3 Gran Turismo 6 oyununu sevdiğiniz bir arkadaşınızla mücadele dolu bir rekabetle oyun konsolunuzda oynayabiliyorsunuz. Kuralları, arabanızı siz belirleyerek dijital dünyada arabanızı rahatça sürmeye başlayın.

  • Araç Tutkunlarının Vazgeçilmezi
  • Yeni özellikli
  • Festival havası

Araç Tutkunlarının Vazgeçilmezi Sony Gran Turismo 6 Türkçe 3D PS3 İçeriği

Araç Tutkunlarının Vazgeçilmezi Sony Gran Turismo 6 Türkçe 3D PS3 İçeriği

Sony Gran Turismo 6 türkçe 3D PS3 içeriği çoklu oyuncu seçeneği ile kendi pistinizi yaratarak istediğiniz araba modeli ile yarışabildiğiniz bir oyun platformudur. Araç tutkunları için hem eğlenceli hem keyifli olmasının yanı sıra kendi dünyanızı yaratma imkânı olduğundan da oldukça tercih edilen bir oyun olmaktadır. Oyunun ismi olan “Gran Turismo” ismi ise otomotiv dünyasında çift kapılı olarak bilinen spor arabalardan gelir. Sony Gran Turismo 6 türkçe 3D PS3 oyunun içerisinde bu tasarıma sahip birçok farklı model araca ulaşarak, yarışlarınızı keyifle ilerletebiliyorsunuz. Farklı modellerin olması oyunu oynayan birçok kişinin farklı tarzları ve zevkleri de dikkate almaktadır. Sadece bir oyun değil aynı zamanda oynarken istediğiniz dünyayı yaratma fırsatı da tanıyor. Birden fazla oyuncu ile oynanıyor olması da, festival havası yaratan bir yarış sunar.

Sony Gran Turismo 6 Türkçe 3D PS3 Kullanımı

Sony Gran Turismo 6 Türkçe 3D PS3 Kullanımı

Konsol oyunlarının içeriği kadar önemli arz eden bir diğer noktası da kullanımlarıdır. Kurulumun yapılması, oyunun anlaşılması noktasında kullanımı hakkında bilgi sahibi olmak avantajlı bir durum oluşturur. Bunun dışında sizin istediğiniz özelliklere de cevap verip vermediği noktasında da bir kaynak olabiliyor. Sony Gran Turismo 6 Türkçe 3D PS3 kullanımı kurulumu yapıldıktan sonra oldukça basit bir şekilde ilerler. Pist oluşturulması, araba seçimlerinin yapılmasının ardından yarışa başlayabiliyorsunuz. Zenginleştirilmiş içeriğiyle de farklı çeşitlerde seçenekleriyle oyununuzu daha da geliştirebiliyorsunuz. Ayrıca birden fazla oyuncuyla oynanan bir oyun olduğundan da Sony Gran Turismo 6 Türkçe 3D PS3 kullananlar için tatlı bir rekabette oluşmakta ve daha eğlenceli, keyifli zamanlarınıza sevdiklerinizde eşlik edebiliyor.

“Sony Gran Turismo 6 Türkçe 3D PS3 Yorumları

“Sony

Görsel kapağı, fiyatı, içeriği ve Sony Gran Turismo 6 Türkçe 3D PS3 yorumları hepsi bir arada bulunur. Ürün hakkında merak edilen genel özellikler ve içerikler dışında insanlar internet alışverişlerinde dikkat ettikleri bir diğer noktada kullanıcı yorumları oluyor. Satın almak isteyen insanlar içinde ürünü incelerken daha kapsamlı bir değerlendirme yapmalarına imkân verir. Direkt olarak ürünü almış, kullanmış insanlar görüşlerini bildirdiği için almak isteyenler için güvenilir bir kaynakta olmuş oluyor. PS3 Gran Turismo 6 oyununu hiç oynamamış kişiler için tavsiye niteliğinde kaynak olabiliyor, kararsızlık yaşayanlara bir karar vermelerinde yardımcı olmaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.