Sonoff T1eu3c 3 Kanal Wifi-rf Akıllı Işık Anahtarı

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sonoff T1eu3c 3 Kanal Wifi-rf Akıllı Işık Anahtarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gogh Market Satıcı Ünvanı: NURİ CİHAD ERDEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2740988129000001 Vergi Kimlik Numarası: 3450303208
    Bu ürün Gogh Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ewelink uygulaması ile dünyanın her yerinden kontrol edebilirsiniz. 1-2 dakikada uygulamaya eşleştirin ve dünyanın her yerinden özgürce kontrol edin. Standart: AB Güç Kaynağı: 90 ~ 250V AC Maks. Güncel: 2A Maks. Güç: 400W Renk:Beyaz Kablosuz Standart: 802.11 b / g / n Güvenlik Mekanizması: WPA-PSK / WPA2-PSK Muhafaza Malzemesi: ABS + Sertleştirilmiş Cam Panel Kanal: 3 AB Standart Boyut : 86 * 86 * 34 (mm) ABD Standart Boyut : 120 * 78 * 34 (mm) Wifi - RF Kumanda desteği WiFi ağını destekler.Durum izlemeyi destekler: EWeLink’e anlık cihaz durumu.Bağlanan cihazı / ışığı uzaktan açar veya kapatır.Her bir cihaz için maksimum 8 etkin zamanlanmış / geri sayım / döngü sayaçlarını destekler.Bir akıllı telefondan çok sayıda WiFi akıllı anahtarı destekler.Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap ile çalışırGoogle Home, Google Nest ile çalışır. Gerçek zamanlı izleme – gerçek zamanlı sıcaklık ve nem izleme.Otomatik Mod – Belirli bir sıcaklıkta açılması / kapatılması için Otomatik modu ayarlayın. Manuel açmak yada kapatmak için manuel modu ayarlayın.Uzaktan AÇIK / KAPALI – Elektrikli cihazları herhangi bir yerden açıp kapatabilir, TH sıcaklık nem sensörü olmadan çalışabilir.Uygulama Desteği – Ücretsiz iOS ve Android mobil uygulaması eWeLink .Senkronizasyon Durumu – Uygulama için sağlanan gerçek zamanlı cihaz durumu.Cihaz paylaşımı – Akıllı evinizi ailenizle birlikte kontrol edin.Zamanlanmış / geri sayım sayaçlarını belirtilen saatte açıp kapamak için ayarlayın.Sahne – Tek bir dokunuşla bir gurubu açma ve kapatma yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver