Sonett Bitkisel Bazlı Kokusuz Hassas Ciltler Için 1lt %100 Organik Elde Bulasik Yıkama Deterjani

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
343,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sonett Bitkisel Bazlı Kokusuz Hassas Ciltler Için 1lt %100 Organik Elde Bulasik Yıkama Deterjani

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ipekshop Satıcı Ünvanı: AKSEN İPEK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0035083812000001 Vergi Kimlik Numarası: 0350838120
    Bu ürün ipekshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas cilde sahip ve alerjik kişiler için ideal, kokusuz elde bulaşık yıkama sıvısı. Çok amaçlı temizlik için de kullanılabilir. Sonett Hakkında: 1977 yılında Almanya’da kurulmuş, Ekolojik çamaşır deterjanları ve temizlik maddelerinde öncü bir şirkettir. Tüm Sonett ürünleri Almanya’da üretilmektedir. SONETT Hassas ve Alerjik Kişiler İçin Özel Organik Elde Bulaşık Yıkama Sıvısı Elde bulaşık ve temizlik için kullanılan bu kokusuz sıvı konsantre olduğundan kullanımı oldukça ekonomiktir. Aynı zamanda çok iyi bir cilt toleransı vardır. Çok amaçlı temizlik ve elde bulaşık yıkama için su sertliğinden etkilenmeyen ve kullanımı çok ekonomik bir ürün. Zeminleri, fayansları, lavaboları, mutfak mobilyalarını, arabaları vb. temizler ve korur. Pencerelerin geniş alan temizliği için uygundur. Bulaşık Deterjanı Olarak Kullanım Dozu Bulaşık yıkama suyuna 1 tutam (yaklaşık 3 ml / 5 litre su) ekleyin veya doğrudan süngerin üzerine uygulayın. Çok Amaçlı Temizleyici olarak kullanım için dozu Kirlenme derecesine bağlı olarak 10 litre suya 5–10 ml (½–1 yemek kaşığı). Sonett İçeriği: Organik bitkisel yağlı sabunlu, Enzimsiz, GDO'suz Sertifikalı organik tarımdan elde edilen esansiyel lavanta yağının hoş kokusuna sahiptir %100 biyolojik olarak parçalanabilir. %100 sertifikalı organik tarımdan elde edilmiş bitkisel yağlar içerir Saf bitkisel tensidler içerir Petrokimyasal tensidler içermez Koruyucular, renk ve koku vericiler içermez Enzimler ve GDO içermez Vegan Sertifikasyon NCP (Doğa Bakım Ürünü) CSE (Sertifikalı Sürdürülebilir Ekonomi) Vegan Topluluğu NCS (Nature Care Product) ve CSE Ekolojik Sertifikalı Ambalaj Şişe, bidon: PE Kapak: PE / PP Etiket: PE Dış karton: %100 geri dönüştürülebilir malzeme

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver