Sonax Sigara Ağır Koku Giderici 500 ml

375 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sonax Sigara Ağır Koku Giderici 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sonax Shop Satıcı Ünvanı: AUTON OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103017371300017 Vergi Kimlik Numarası: 1030173713
    Bu ürün Sonax Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SONAX Sigara-Ağır Koku Giderici 500 ml. Eşsiz aktif madde kombinasyonu sayesinde, örneğin
  • evcil hayvanlardan veya sigaradan kaynaklanan kokuları, geleneksel olarak havayı temizlemek yerine etkisizleştirir (nötrleştirir). Etkisizleştirme maddesi bitkisel ağırlıklı olup, parfüm içermez. Hafif parfüm hoş bir tazelik, ferahlık sağlar. Araç ve ev işleri için kullanımı idealdir. Tüm döşemeler, perdeler, kumaşlar, ayakkabılar, halılar ve elbiseler için kullanımı idealdir. Ayrıca oda spreyi olarak da kullanılır. Uygulama: Kumaşlarda renk değişikliğine yol açıp açmadığını tespit etmek için kumaş köşesinde deneme yapılması tavsiye edilir.
  • Uygulama yapılacak bölge üzerine eşit ve nemli olacak şekilde püskürtülür.
  • Yoğun kokulu yerlerde uzun süre camlar kapalı tutulmalıdır.
Geri Bildirim Ver

Sonax Sigara-Ağır Koku Giderici 500 ml

Evde, iş yerinde ve araç içindeki ağır kokular günlük yaşantınızda sizi rahatsız edebilir. Özellikle eşyalar üzerine sinmiş sigara dumanı oda parfümleri ile geçmeyebilir. Çünkü bu duruma asıl sebep olan yüzeyde bulunan bakterilerdir. Öncelikli olarak bu bakterilerden kurtulmanız gerekir. Sonax sigara, ağır koku giderici 500 ml şeklinde satışa sunulur. Kokuyu geçici olarak bastırmak yerine bu bakterilerle savaşır. Eşsiz aktif madde kombinasyonu ile kokuya sebep olan bakterileri nötr hale getirerek etkisizleştirir. Bu sayede herhangi bir yüzey üzerine sinmiş bakterilerden anında kurtulabilirsiniz. Üstelik tüm bunları yaparken rahatsızlık hissi vermeyen hoş bir koku etrafa yayılır. Uyguladığınız madde üzerinde uzun süreli kalıcı bir etki bırakır. Sprey şeklinde kolay kullanımı sayesinde dilediğiniz her yerde rahatça kullanabilir ve karşılaştığınız bu kötü duruma kalıcı çözüm sağlayabilirsiniz.

  • Rahatsız etmeyen içerik
  • Uzun ömürlü
  • Kolay kullanım

Sonax Sigara-Ağır Koku Giderici 500 ml Özellikleri

Sonax Sigara-Ağır Koku Giderici 500 ml Özellikleri

Sonax ağır koku giderici, etkisizleştirici olarak adlandırılan bir madde içerir. Bu madde doğal bitkiler kullanılarak üretilmiş olup içeriğinde parfüm bulunmaz. Parfüm içermediği için uygulandığında insanlar ya da hayvanlar üzerinde rahatsızlık hissi uyandırmaz. Eğer evcil hayvanınız bulunuyorsa gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürünü uyguladığınızda etrafa güzel, ferah ve hoş bir limon kokusu yayılır. Bu sayede hem bu kötü durumdan uzun süre kurtulmuş hem de ferah güzel bir ortam ile karşılaşmış olursunuz. Perde, halı ve koltuk gibi eşyaların üzerine direkt uygulayabileceğiniz gibi ayakkabı ya da sigara dumanı sinmiş dolap içlerinde de kullanabilirsiniz. Uygulama alanı oldukça geniş olan bu sprey sayesinde yüzeye yerleşmiş bakterilere veda edebilirsiniz. Özellikle sigara sinmiş mont, kaban ve elbise dolapları ile mücadelenizde yardımcı olacak bu ürün sayesinde temiz bir nefes alabilirsiniz.

Sonax Koku Giderici Kullanımı

Sonax Koku Giderici Kullanımı

Kullanımı oldukça kolay olan bu sprey ile kötü kokuları rahat bir şekilde evinizden, ofisinizden hatta aracınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Sonax sigara-ağır koku giderici 500 ml satın alan kişiler, bu ürünün kalıcı çözüm sağladığını dile getirir. Spreyi kullanmak için ilk olarak başlığını püskürtme konumuna getirmeniz gerekir. Yüzeyi hafif ıslatacak şekilde spreyi püskürterek tüm yüzeye eşit miktarda uygulayabilirsiniz. Uygulama yapacağınız yüzey kumaş ise renk değişimi konusunda deneme yapmak için kumaşın ufak bir bölümünde test yapabilirsiniz. Sprey kuruduktan sonra bakteriler nötr hale gelerek hapsolur. Bununla birlikte etrafa limon aromalı hafif bir koku yayılır. Uyguladığınız yüzeydeki bakteri yoğunluğu fazla ise uygulama miktarını artırabilirsiniz. Sonax sigara-ağır koku giderici 500 ml fiyatını ürünün tüm bu özellikleriyle birlikte değerlendirdiğinizde bütçe dostu olduğunu görebilirsiniz. Ekonomik olan bu spreyi sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sonax Sigara-Ağır Koku Giderici 500 ml Yorumları

Sonax Sigara-Ağır Koku Giderici 500 ml Yorumları

Sonax sigara-ağır koku giderici 500 ml yorumlarını okuyarak kullanan kişilerin ürün hakkındaki memnuniyetlerini görebilirsiniz. Ağır ve bir türlü geçiremediğimiz kokuların bulunduğu yüzey üzerine direkt olarak uygulayabilirsiniz. Kullanım alanının geniş olması sayesinde evde, işte hatta aracınızda bile ağır kokuların giderilmesinde size yardımcı olur. Önemli özelliklerinden bir diğeri ise meydana gelen kötü durumu bastırmak yerine bu duruma sebep olan bakterileri etkisiz hale getirerek kalıcı bir çözüm sağlamasıdır. Sonax sigara-ağır koku giderici 500 ml kullananlar, ürün sprey şeklinde olduğu için kullanımının kolay olduğunu dile getirir. Dilerseniz yüzey üzerine dilerseniz havaya sıkarak kullanabilirsiniz. İçeriğindeki bitkisel malzemelerden dolayı sağlığınıza zarar vermez. Herhangi bir alerji ya da hassasiyet ile karşılaşmasını engeller. Tüm bu özelliklere sahip olan koku gidericiye Trendyol’dan gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz.