Sonax Xtreme Nano Lastik Parlatıcı Jel 500 ml

545 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Sonax Xtreme Nano Lastik Parlatıcı Jel 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sonax Shop Satıcı Ünvanı: AUTON OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103017371300017 Vergi Kimlik Numarası: 1030173713
    Bu ürün Sonax Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SONAX Xtreme Nano Lastik Parlatıcı Jel 500 ml. Sonax lastik parlatıcı jel, lastikleri parlatmak için özel olarak üretilmiş üstün kaliteli bir üründür. Diğer silikon içerikli lastik parlatıcılardan ayrı olarak Sonax´ın üstün kalitesi ile jel olarak üretilmiştir. Lastiklere özel görünümlü siyah parlaklık kazandırır. Özel formülü ile lastikleri temizler, bakımını yapar ve korur. Lastiklerin sararmasını, renginin solmasını önler. Uygulama: * Çok kirli lastikleri Sonax şampuan ile yıkayınız ve kurulayınız. * Ürünü sünger yardımı ile lastiklere sürünüz (ürünü sünger üzerine 5cm uzunluğunda dökmeniz yeterlidir.) * Aracı ileri veya geri alarak uygulama yapılmayan alt kısımlara da sürünüz ve tüm bölgelere iyice yediriniz. * Tüm uygulamalarda aynı sünger kullanıldığında 500ml ile 40 araç yapılabilir. Dikkat * Ürünü lastiklerin yere temas eden kısmına ve fren balatalarına sürmeyiniz. *Bisiklet ve motosiklet lastiklerinde kullanmayınız. * Çocuklardan uzak tutunuz.
Geri Bildirim Ver