Solutex , The Solution , Microfiber Havlu , Bez Temizlik Bezi , 30x40 Cm - 5 Adet

139 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solutex , The Solution , Microfiber Havlu , Bez Temizlik Bezi , 30x40 Cm - 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Babusan1 Satıcı Ünvanı: BABUSAN TEKNOLOJİ BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ TEMİZLİK MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0128123628500001 Vergi Kimlik Numarası: 1281236285
    Bu ürün Babusan1 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solutex Microfiber Havlu – Temizlik Bezi Pakette 5 Adet 30*40 Cm Ebatlı Havlu Bulunmaktadır Ipekten 10 Kat Daha Yumuşaktır. Bu Sayede Her Türlü Hassas Yüzeylerde Kullanılabilir.
  • Evde , arabada, motorsiklette her yerde kullanılabilir.
  • Binlerce Kılcal Fiber Yapıdan Oluşmaktadır. Kendi Ağırlığından 10 Kat Daha Fazla Su Yada Kir Hapsedebilir. Kiri Yada Tozu Içine Mıknatıs Gibi Çeker Ve Hapseder. Yüzeye Temasını Engeller. Bu Nedenle Çizmez Yada Su Izi Bırakmaz. Içerdiği Kılcal Fiber Yapıdan Dolayı Hava Sirkülâsyonu Daha Kolaydır. Bu Nedenle Normal Bez Yada Havlulardan 3 Kat Daha Hızlı Kurur. Ilık Su Ile Yumuşatıcı Yada Çamaşır Suyu Dışındaki Bir Deterjan Yada Sabun Ile En Az 500 Defa Yıkanabilir Ve Kullanılabilir. Çamaşır Makinesinde Max. 30 Derecede Diğer Tekstil Ürünlerden Ayrı Yıkanabilir. Ütülenmez. Hafif Nemlendirilerek Bile Her Türlü Ev Eşyanın Tozunun Almasında Yada Parlatmasında Herhangi Bir Temizleyici Ürün Uygulamadan Kullanılabilir. Microfiber Olağanüstü Ince Iplerden Oluşan Bir Dokuma Türüdür. Iz Bırakmadan Temizleyen Bezler Ve Çeşitli Isı Geçirmez Kumaşlar Yapmakta Kullanılır. Görüntü Ve His Olarak Kadifeye Benzer. Leke Tutmaz. Microfiber Bezler Polyamid Ve Polyester Elyafın Binlerce Metre Çekilerek Inceltilmesi Ile Üretilmektedir. Microfiber Bezler Kuru Olarak Kullanıldığında Statik Enerji Prensibine Göre Nemli Olarak Kullanıldığında Ise Emici Kılcal Damar Prensibine Göre Çalışmaktadır. Microfiber Temizlik Bezlerinin Astımlı Ve Alerjili Kişiler Için Uygunluğu Da Testlerle Kanıtlanmıştır. Bu Nedenle Avrupa Ve Amerika’ Da Ki Bütün Hastanelerde Ve Çoğu Evde Yaygın Olarak Kullanılır. Süper Emici Özelliği Vardır Dayanıklıdır. Gözle Görülmeyen Parçacıkları Microfiber Temizlik Bezi Giderir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver