Soltis %100 Mineral Güneş Koruyucu Krem Spf50 Pa , 50 ml

488,88 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
489,90 TL

Ürün Bilgileri

Soltis %100 Mineral Güneş Koruyucu Krem Spf50 Pa , 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AGEL Satıcı Ünvanı: AGEL ALÜMİNYUM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0009180969700001 Vergi Kimlik Numarası: 0091809697
    Bu ürün AGEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • % 100 mineral filtreler ile UVA-UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu koruma sağlar. Doku: Yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. İlk kullanımda geçiçi beyazlık bırakır, birkaç dakika içerisinde cilt tarafından emilir ve beyazlık kalmaz. PA++++: UVA ışınlarına karşı 8 saat ve üzeri koruma sağlar. Avantajlar: Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygunluğu dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • % 100 mineral filtreler içerdiği için hamile ve emziren anneler için güvenli koruma sağlar.
  • Suya Dayanıklıdır.
  • Göz çevresinde kullanımı uygundur.
  • Komedojenik bileşen, paraben, silikon, kimyasal filtreler içermez.
  • Parfüm içermez.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Soltis Organik Sertifikalı Güneş Koruyucu Krem SPF50+ Pa++++, 50 ml

Güneş, yılın her dönemi cilt üzerinde etkilidir. Zararlı ışınlardan korunmak için kullanılması gereken çeşitli kremler vardır. Bu kremlerin belirli özellikleri olması gerekir. İçeriğinde insan sağlığına zararsız maddeler bulunmalı, anti alerjik olmasıyla birlikte her cilt tipine uyum sağlamalıdır. Suya dayanıklı yapısı bulunmalıdır. Soltis organik sertifikalı güneş koruyucu krem SPF50+ pa++++, 50 ml de bu imkanları müşterisine sağlar. Üretim aşamasının tamamen vegan olması da tercih edilme sıklığını artırır. Su bazlı yapısı sayesinde yağlı ciltlerde akne oluşumunu engeller. 6 aylık bebekler dahil olmak üzere her yaş grubuyla kullanımı mümkündür. 50 ml olması sayesinde aylarca tüketilmesi mümkündür. Dermatologlar tarafından onaylanmış, sağlıklı bir kremdir. SPF 50+ olması sayesinde yüksek koruma imkanı sunar. Hassas cilde sahip müşteriler tarafından güvenle tercih edilir.

  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • Kanserojen madde içermez
  • Kimyasal filtreler içermez

Soltis Organik Sertifikalı Güneş Koruyucu Krem Özellikleri

Soltis Organik Sertifikalı Güneş Koruyucu Krem Özellikleri

Soltis organik güneş kreminin sahip olduğu birçok da özellik vardır. Bunlar ürünün sevilerek kullanılmasında ve tercih edilmesinde önemli bir rol oynar. Kremi fonksiyonel bir hale gelebilmesini sağlar. Soltis organik sertifikalı güneş koruyucu krem SPF50+ pa++++, 50 ml yorumları içerisinde ürünün sahip olduğu fonksiyonlardan sıklıkla söz edilir. Tüm cilt tiplerini zararlı güneş ışınlarından koruyabilmesi bunlar arasında yerini alır. Formülünde kimyasal bileşenlerin olmaması sayesinde kanserojen madde içermez. Ebeveynlerin çocukları üzerinde rahatlıkla kullanabildiği bir üründür. Bununla birlikte %100 mineral filtreler içermesi sayesinde hamile ve emziren anneler de kremi ciltlerine uygulayabilir. UVA ileUVB ışınlarına karşı son derece yüksek bir koruma sağlar. Yağlı ve yapışkan his bırakmaması sayesinde konforlu bir deneyim sunar. Vegan oluşu da tercih edilmesini sağlayan etkenler arasında yer alır.

Soltis Organik Sertifikalı Güneş Koruyucu Krem Avantajları

Soltis Organik Sertifikalı Güneş Koruyucu Krem Avantajları

Soltis organik sertifikalı SPF 50 güneş koruyucu krem 50 ml ürününün sahip olduğu özellikler sayesinde pek çok avantajı vardır. Avantajlar, müşterilerin ihtiyaçlarına hizmet eder. Onların beklenti ve isteklerine cevap verir. Soltis organik sertifikalı güneş koruyucu krem SPF50+ pa++++, 50 ml kullananlar ürünün sunduğu avantajları dile getirir. Her cilt tipine uyumlu olması bunlar arasında bulunur. Her cinsiyet ve yaş grubu tarafından uygulanabilir. İçerisinde silikon, paraben veya komedojenik bilişenler yer almaz. Böylelikle sağlığa zararlı değildir. Su bazlı olması sayesinde yağlı cilde sahip kişilerde akne oluşumuna sebep vermez. Tehlikeli ışınlara karşı yüksek koruma sağlar. Kremi hızlı bir şekilde emerek yüzünüzde farklı renk tonu oluşumuna sebep vermez. Yağlı ve yapışkan bir his oluşmasını engellemesi sayesinde yüzünüzde rahatsız edici bir doku oluşmaz.

Soltis Organik Sertifikalı Güneş Koruyucu Krem Fiyatları

Soltis Organik Sertifikalı Güneş Koruyucu Krem Fiyatları

Soltis organik sertifikalı güneş koruyucu krem SPF50+ pa++++, 50 ml fiyatı farklı faktörler göz önüne alınarak belirlenir. Sahip olduğu özellik ile avantajların yanı sıra içeriğinde yer alan materyaller de bu süreçte etkilidir. Size keyifli ve sağlıklı bir deneyim yaşatır. Yılın her döneminde cildinizi güneşten korur. İçeriğinde kimyasal maddelerin bulunmaması ile sağlığınızı korur. Anti alerjik yapısıyla hassas cilde sahip müşterilere uygundur. Organik içeriği sayesinde doğayı da korur. Bu yönüyle çevre dostu bir üründür. Tenin ürünü hızlı bir şekilde emmesi sayesinde yüzünüzde yağlı bir görüntü oluşmaz. 50 ml miktarı aylarca kullanım imkanı sunar. Uzun süre cildinizi bu ürünle korumanız mümkün hale gelir. Pek çok özelliği bulunan Soltis organik sertifikalı güneş koruyucu krem SPF50+ pa++++, 50 ml satın almak için güvenilir satışın adresi Trendyol'u tercih edebilirsiniz.