Solomombaby - Mutlu Penguenler Ergonomik Kanguru Desenli Yenidoğan Set (0-4 YAŞ)

1.129 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Solomombaby - Mutlu Penguenler Ergonomik Kanguru Desenli Yenidoğan Set (0-4 YAŞ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEPİMİZDEN Satıcı Ünvanı: ALFA E TİCARET DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051027858200019 Vergi Kimlik Numarası: 0510278582
    Bu ürün HEPİMİZDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1- Yenidoğan kangurumuzun diğer kangurulardan tek farkı içindeki yeni doğan aparatıdır. Bu aparat sayesinde bebeğinizi doğumdan itibaren (0-4 yaş / 0-20 kg) rahatlıkla kullanabilirsiniz. 2- Yenidoğan aparatı tek başına kullanılamaz. 3- Doğumdan itibaren anne karnındaki şekli ile taşıma imkanı sağlar. 4- Ergonomik kangurular için uygundur. 5- Önde, yanda ve sırtta taşıma imkanı sağlar. 6- Kullanımı çok kolaydır.(Kullanım videoları için tıklayınız) 7- Bebeğin kangurudaki oturma şekli (M) oturuş pozisyonudur. Bu pozisyon ergonomik bir oturuş desteği sağlar. Bebeğin kalça, pelvis ve omurgasının sağlıklı gelişimi için en doğru pozisyon şeklidir. Bu da doktorların ve dünya kalça sağlığı enstitüsü (Hyp Dysplasia Enstitute) önerdiği taşıma şeklidir. 8- Bebeğin ağırlığını omuz sırt ve bel arasında dengeli bir şekilde dağıtır ve bu nedenle ağrı oluşturmaz. 9- Omuz askılarındaki destek sünger dolgular tüm gün konfor sağlar. 10- İç astarları %100 hava geçiren pamuk kumaştan üretilmiştir. 11- Başlığı sayesinde bebeğinizin başını desteklerken aynı zamanda güneş, ışık ve rüzgazdan korur. Bebeğinizi emzirirken de gizlilik sağlar. 12- 1 adet cebi sayeside küçük gezintilerde çanta taşımanıza gerek kalmaz. 13- Bağımsız araştırma laboratuarlarında yapılan testlerde AZO BOYAR madde içermediği onaylanmıştır. 14- Yüksek kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilmiştir. Bağlantı yerleri zarf dikişle desteklenmiştir ve üretimde mukavemeti yükek coats iplikler kullanılmıştır. 15- Makinada yıkanabilir.
  • Not: Ürün görselleri dijital fotoğraf olması nedeniyle farklı cihaz ve ekranlarda ton farklılığı gösterebilir. Ürün seçimlerinizde bu ayrıntıyı dikkate almanızı öneririz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver