Solo Tuvalet Kâğıdı Akıllı Seçimler 32'li

229 TL
(7,16 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solo Tuvalet Kâğıdı Akıllı Seçimler 32'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turkuaz Trade Satıcı Ünvanı: OTC MEDİKAL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649105944800001 Vergi Kimlik Numarası: 6491059448
    Bu ürün Turkuaz Trade tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solo Tuvalet Kâğıdı Akıllı Seçimler 32 Li
Geri Bildirim Ver

Solo Tuvalet Kâğıdı Akıllı Seçimler 32'li

Solo Tuvalet kağıdı hem yumuşak hem de hesaplı özelliğinin yanı sıra dayanıklılığı ile karşınıza çıkar. Solo akıllı seçim tuvalet kağıdı 32’li paketi, kalitesi ve pratikliği ile günlük hayatta büyük kolaylık sağlar. Ekstra emici yüzeyi ile büyük miktarlardaki sıvıları kısa sürede kolaylıkla emer. Standartlara uygun kaliteli ham madde kullanımı sayesinde maksimum konforu ve verimliliği sağlar. Bu özelliği sayesinde uzun süre verimli bir kullanım kolaylığı sunar. Cebinizi düşünen Solo tuvalet kağıdı akıllı seçimler 32’li daha ekonomik ve çevreci bir alternatif ürün olarak kullanıma sunulur. Kalite söz konusu olduğunda herkes tarafından tercih edilen Solo tuvalet kağıdı, alanında lider tuvalet kağıdı markası olarak adından da söz ettirir. Siz de kaliteli tuvalet kağıdı arıyorsanız bu ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • Dayanıklı yapı
  • 32’li ambalaj
  • Yumuşak doku

Solo Tuvalet Kağıdı Akıllı Seçimler 32’li Özellikleri

Solo Tuvalet Kağıdı Akıllı Seçimler 32’li Özellikleri

Evde, okulda ve dış mekanlarda kullanım kolaylığı ile göze çarpan Solo tuvalet kağıdı maksimum düzeyde hijyen sağlar. Ekstra emici yüzeyi sayesinde daha fazla sıvı emilimi yapar. Pratik kullanımı ile rulodan kolaylıkla koparılabilir. Kare şeritlere ayrılmış bir şekilde kullanıma sunulan 32 Solo tuvalet kağıdı tek bir yaprağı ile maksimum düzeyde sıvı tutar. Sıvıyı emerken parçalanmayan yapısı sayesinde ekstra tuvalet kağıdı kullanmanızı gerektirmez. Hem çevreci hem de hesaplı özelliği ile uygun bir seçenek olarak karşınıza çıkar. Hem şıklığı hem de maksimum düzeyde emiş gücü sağlayan tasarımı ile kolaylık sağlar. Hijyen açısından test edilip onaylanan Solo akıllı seçimler tuvalet kağıdı 32’li en hassas bölgelerde dahil olmak üzere kullanılır. Sadece tuvalet kağıdı olarak kullanılabilmesinin dışında, her alanda kullanılma imkanı sunar. Çok yönlü olmasından dolayı kullanan herkesin beğenisini toplar. Solo Tuvalet Kâğıdı Akıllı Seçimler 32'li satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.

Avantajlı Solo Tuvalet Kağıdı Akıllı Seçimler 32’li Fiyatı

Avantajlı Solo Tuvalet Kağıdı Akıllı Seçimler 32’li Fiyatı

Solo tuvalet kağıdı akıllı seçimler 32’li fiyat açısından ailenizin ve bütçenizin dostudur. Hijyenik ve dayanıklı yapısı ile tercih edilen çıkan Solo tuvalet kağıdı, çevre dostu malzemeler ile uygun fiyatın bir arada buluştuğu kaliteli bir üründür. Solo tuvalet kağıtları çoklu paketler şeklinde kolaylıkla satın alınabilir. Her bütçeye uygun olan Solo tuvalet kağıtları, hesaplı olmasının yanında kaliteli malzemelerden üretilmesi sebebiyle de müşteriler tarafından tercih edilir. Az yaprak kullanarak daha fazla sıvıyı emme özelliğine sahip olan bu ürün ile oluşabilecek büyük bir israfın da önüne geçebilirsiniz. Böylece az atık çıkarabilir ve çevre kirliliğinin azalmasına siz de yardımcı olabilirsiniz. Buna ek olarak az kullanım dolayısıyla ekonomik açıdan büyük bir kolaylık sağlar. Ekonomik olan Solo tuvalet kağıtlarını, her bütçeye hitap ettiği için siz de kolayca satın alabilirsiniz.

Müşterilerin Solo Tuvalet Kağıdı Akıllı Seçimler Yorumları

Müşterilerin Solo Tuvalet Kağıdı Akıllı Seçimler Yorumları

Solo tuvalet kağıdı akıllı seçimler 32’li kullananlar tarafından yazılan yorumlar müşterilerin fikir ve deneyimlerine yer verir. Sevilen ve tercih edilen Solo tuvalet kağıtları müşteri görüşleri ışığında ürünlerini geliştirir. Müşteri memnuniyetini geçmişten bugüne kadar titizlikle dikkat eden Solo, müşteri memnuniyetine büyük önem verir. Bu nedenle birçok müşteri tarafından uzun yıllar tercih edilen Solo, beklentileri karşılarken yüksek puanlama ve olumlu geri dönüşlere sahiptir. Tasarımı ve kullanışlı özellikleri açısından olumlu görüşlere sahip olan Solo tuvalet kağıtları, günlük hayatta müşterilerin sıklıkla tercih ettiği tuvalet kağıdı markasıdır. Müşteriler tarafından yapılan olumlu Solo Tuvalet kağıdı akıllı seçimler 32’li yorumlar sayesinde Solo tuvalet kağıtlarının puanlaması yüksektir. Standartlara uygun tasarımı ve kullanım kolaylığına sahip bu ürünü Trendyol’dan avantajlı boy ve fiyatları ile satın alabilirsiniz.