7
Tuvalet Kağıdı kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Solo Tuvalet Kağıdı 32 Li X 3 Adet

624,90 TL
(6,51 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
623,86 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solo Tuvalet Kağıdı 32 Li X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirgetir Satıcı Ünvanı: BİLPA TİCARET VE SANAYİ İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170001450700016 Vergi Kimlik Numarası: 1700014507
    Bu ürün indirgetir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solo Tuvalet Kağıdı 32 li x 3 Adet ( 96 Rulo) Solo “Hem yumuşak, hem hesaplı” Solo tuvalet kağıdı artık daha da yumuşak! Suya karşı ultra dayanıklı yapısı sayesinde daha kalıcı olan Solo tuvalet kağıdı, hesabını bilen hanımlar için en pratik çözümdür., “Hem kaliteli, hem de hesaplı” sloganıyla tuvalet kağıdı, havlu, peçete ve mendiller İpek Kağıt’ın Solo markası altında birleşiyor. Solo, AC Nielsen araştırma kuruluşunun en çok bilinen marka araştırmasına göre, tuvalet kağıdı kategorisinde senelerdir en çok bilinen marka seçilmiştir. Solo’nun tüketicinin hafızasına bu kadar yerleşmesinde, markanın “hem yumuşak hem hesaplı” sloganıyla tüketici beklentilerine cevap vermesi ve 1986 senesinden itibaren sürdürülen “Hem yumuşak, hem hesaplı” sloganını kuvvetlendiren reklam kampanyaları rol oynuyor. Solo markasının simgesi haline gelen “eller” 1989 senesinden itibaren daha da açık hale geldi ve kahramanın sadece eller olduğu reklam filmleri hazırlandı. Zaman içinde “eller” ve Solo müziği “hem yumuşak, hem hesaplı” sloganı ile bir bütün oluşturdu. Solo filmlerinin seneler boyunca süregelen ortak özelliği, hepsinin Solo markasının akılcı, sıcak ve sempatik karakterini vurgulamaları, rekabetçi ama esprili bir dile sahip olmalarıdır. Solo markası, ülkemizde daha çok yetersiz seviyede olan tuvalet kağıdı kullanımının yaygınlaştırılmasında lider rolü üstleniyor. 2004 yılı itibariyle, birer rulo tuvalet kağıdı, askı ve broşür içeren yaklaşık 2,1 milyon adet numune paketi kullanıcı olmayan kesime kapıdan kapıya dağıtıldı. İpek Kağıt, Solo markası aracılığıyla, kullanımı yaygınlaştırmanın yanı sıra, aynı zamanda toplum sağlığına katkıda bulunarak önemli bir sosyal sorumluluk da üstleniyor.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Çoklu
  • Kat Sayısı 2 Katlı
  • Rulo Sayısı 96'lı
Geri Bildirim Ver

Solo Tuvalet Kağıdı 96 Rulo (32x3 Rulo)

Tuvalet kağıdı; kişisel temizlik için hazırlanan, ince kağıtla üretilen bir temizlik aracıdır. İnsanlar hayatının her alanında kişisel temizliğe önem verir. Bunun için bazı hijyen gereçlerine ihtiyaç duyulur. Solo tuvalet kağıdı 96 rulo yumuşak ve ekstra dayanıklı tasarımıyla az miktarda kullanıma imkan verir. Bu bakımdan kişilere tasarruf sağlar. Ürün, doğada çabuk bir şekilde çözünür. Bu nedenle çevre dostu bir niteliktedir. Ürünün yumuşak dokulu bir yapıya sahip olması rahat kullanım vadeder. Aynı zamanda ekonomik avantaj da sunan bu seçenek çoklu ambalaj özelliğinde satışa sunulur. Böylece tek paketle uzun ömürlü bir kullanım elde edebilirsiniz. Ürünlere kişisel temizlik ve hijyen sağlamak için sık sık ihtiyaç duyulur. Aynı zamanda suya karşı ultra dayanıklı yapısı da dikkat çeker.

  • Yumuşak ve dayanıklı tasarım
  • Çoklu ambalaj özelliği
  • Kalın dokulu yapı

Çevre Dostu Solo Tuvalet Kağıdı 96 Rulo

Çevre Dostu Solo Tuvalet Kağıdı 96 Rulo

Tuvalet kağıdı kişisel ve genel temizlik için önemli bir araçtır. Ürünün emiş gücü ve yüksek kalitesi sayesinde hesaplı bir seçim olarak tercih edilebilir. Solo tuvalet kağıdı 96 adet rulosuyla size uzun kullanım ömrü sunar. Tuvalet kağıtları, cilde direkt olarak temas eden ürünler arasındadır. Tek kullanımlık olsa dahi bu ürünleri seçerken dikkat edilmesi gerekir. Ürün, kaliteli ve sağlığa zarar vermeyen içeriğiyle oldukça kullanışlı bir yapıdadır. Özellikle cilt hassasiyetiniz varsa bu ürün sizin için doğru tercih olabilir. Ayrıca müşteri geri dönüşlerinde ürünün kağıt yapısının kaliteli olduğu ve cildi rahatsız etmediği de belirtilir. Solo tuvalet kağıdı 96‘lı çevre dostu olmasıyla da doğaya faydalı bir üründür. Siz de bu ürünü bütçenize uygun şekilde alabilir, kullanmaya başlayabilirsiniz.

Dayanıklı Solo Tuvalet Kağıdı 96'lı

Dayanıklı Solo Tuvalet Kağıdı 96'lı

Kişisel temizliğin önemi, her geçen gün artış gösterir. Buna bağlı olarak tuvalet kağıdının kullanımı oranı da artar. Solo tuvalet kağıdı 96 rulo (32x3 rulo) yumuşak dokusuyla konforlu bir kullanım sunar. İçerisinde bulunan çok sayıda rulo, bu ihtiyacınızı uzun süre karşılamanıza imkan sağlar. Ürünün doğada çabuk bir şekilde çözünen yapısı vardır. Ayrıca ürünün çevre dostu olması da tercih etmeniz için önemli noktalardan biridir. Bu seçeneğin çoklu ambalaj halinde satışa sunulması ekstra avantaj sağlar. Böylece tuvalet kağıdının uzun ömürlülüğüne artı değer olarak katkı sunar. Aynı zamanda ürün kalın ve emici yapısıyla da kaliteli bir özellik gösterir. Tüm bu özellikleri bir arada barındıran bu ürün, farklı bütçelere uygun şekilde beğeninize sunulur. Tüm özelliklerini göz önünde bulundurarak gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Cazip Solo Tuvalet Kağıdı 96 Rulo Fiyatları ve Yorumları

Cazip Solo Tuvalet Kağıdı 96 Rulo Fiyatları ve Yorumları

Solo tuvalet kağıdı 96 rulo (32x3 rulo) fiyatı belirlenirken ürünün dayanıklılığı, kaliteli yapısı, yüksek emiş gücü gibi özellikleri göz önünde bulundurulur. 3 katlı kağıt yapısı sayesinde yumuşak ve dolgun bir tasarımdadır. Kağıt ruloları ihtiyacınız dahilinde paketten tek tek çıkarırken kalan ruloları renkli ve hoş bir tasarıma sahip olan koruyucu paketinin içinde muhafaza edebilirsiniz. %35 daha kalın yapısıyla oldukça yoğun bir seçenek isteyen müşteriler için ideal ürün niteliği taşır. Emiciliği yüksek seviyede olan ürün, size uzun süre kullanım sunar. Böylelikle rahat bir kullanım yakalayabilirsiniz. Ürünün konforu sayesinde pratik çözümle maksimum hijyene ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda müşteri geri dönüşlerinden edinilen bilgiler de ürünün kaliteli bir yapıda olduğunu bildirir. Trendyol’da müşteri değerlendirmelerinden yardım alarak ürün hakkında detaylı bilgi edinip dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Solo tuvalet kağıdı 96 rulo (32x3 rulo) kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.