Solo Tuvalet Kağıdı 16 Lı X 3 Adet

382 TL
(7,96 TL / adet)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solo Tuvalet Kağıdı 16 Lı X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GNY TOPTAN Satıcı Ünvanı: BEREKET MAHSÜL GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0165031692200001 Vergi Kimlik Numarası: 1650316922
    Bu ürün GNY TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solo Tuvalet Kağıdı 16 lı x 3 Adet
Geri Bildirim Ver

Solo 48 Rulo (16x3 Rulo) Tuvalet Kağıdı

Market alışverişlerinde fiyat performans ürünleri satın almaya özen gösterebilirsiniz. Satın aldığınız ürünlerin kaliteli, dayanıklı veya kullanışlı olmasını isteyebilirsiniz. Bu yüzden markette fazla zaman geçirilebilir. Bu anlamda seçtiğiniz ürünün iyi çıkması önemli bir beklentidir. Özellikle kişisel temizlik ve hijyen konusunda seçim yaparken çok seçici davranabilirsiniz. Dikkatli bir şekilde karar vermeniz gereken ürünlerden birisi de tuvalet kağıtlarıdır. Tuvalet kağıtlarının dayanıklı, yumuşak, uygun fiyatlı ve etkili bir temizlik sağlaması beklenir. Hem kaliteli hem hesaplı olması ile bilinen Solo tuvalet kağıdı 16×3 rulo bu beklentinizi karşılayabilir. Yenilenen formülü ile daha yumuşak, emici ve kalın bir yapıya sahiptir.

  • Solo tuvalet kağıdı 16x3 rulo içerisinde toplam 48 rulo yer alır.
  • Suya dayanıklı yapıdadır.
  • Kalın ve emicidir.

Solo 16x3 Rulo Tuvalet Kağıdı Özellikleri Nelerdir?

Solo 16x3 Rulo Tuvalet Kağıdı Özellikleri Nelerdir?

Uzun yıllardan beri kalitesi ve güvenilirliği ile Türk kağıt sektörünün öncüsü olan Solo gelişen teknoloji ile ürünlerini bir adım ileri taşır. Solo tuvalet kağıdı 16×3 rulo yenilenen formülü ile daha emici, kalın ve yumuşak bir dokuya sahiptir. Ekstra dayanıklı tasarımı sayesinde az miktarda kullanım sağlayan Solo son derece çevre dostu bir üründür. Doğada çözünen yapısı ile çevreye zarar vermez. Yumuşak dokusu ve hacimli tasarımı ile kullanıcılarına konforlu bir kullanım sunar. Beyaz, kaliteli ve özel ipeksi dokusu ile Solo tuvalet kağıdı 48 rulo banyolarınızda yerini alabilirsiniz. Çoklu ambalaj özelliği ürünün uzun ömürlü olmasını sağlar. Böylece Solo tuvalet kağıdı 16×3 rulo paketi uzun süre kullanılabilir. Bu ürün kalın yapısı sayesinde alternatiflerine oranla iki kat daha dayanıklıdır. Islandığında asla elinize yapışmaz. Etkili bir temizlik vaat eden Solo, kalın ve dayanıklı yapısının yanı sıra suya atıldığında kısa sürede eriyerek doğaya karışabilir. Böylece tuvaletinizin tıkanmasını engeller. Yumuşak ve iki katlı olan Solo tuvalet kağıdı 16×3 rulo cildinizi tahriş etmez ve kızarıklık oluşturmaz.

Solo 16x3 Rulo Tuvalet Kağıdının Emiciliği Güçlü mü?

Solo 16x3 Rulo Tuvalet Kağıdının Emiciliği Güçlü mü?

Solo tuvalet kağıdı 16×3 rulo tuvalet kağıdının emiciliği son derece güçlüdür. Suyla temas ettiği an emmeye başlayan bu ürün elinize yapışmayan özelliktedir. Emiş gücü sayesinde parçalanmaya ve yırtılmaya dayanıklı materyaliyle %35 oranında daha kalındır. Yenilenen yapısı ile cildinizdeki ıslaklığı anında yok etmeyi amaçlar. Sıvı emici tanecikleri sayesinde birkaç yaprak, konforlu ve hızlı bir temizlik için yeterli olabilir. İki katlı ve hacimli beyaz tabakası teninize değdiği an emiş gücü gözle görülebilir. Dayanıklı ve tabakalı dokusu sadece tuvalette değil aynı zamanda mutfakta ve banyoda da kullanılabilir. Aynı zamanda kullanışlı ve pratik yapısıyla kafe, ofis, restoran gibi temizlik yapmak istediğiniz her yerde tercih edilebilir. Hem dayanıklı hem hesaplı Solo emici gücüyle kullanıcıları son derece mutlu edebilir.

Solo 16x3 Rulo Tuvalet Kağıdı Kaliteli mi?

Solo 16x3 Rulo Tuvalet Kağıdı Kaliteli mi?

Birçok farklı yerde kullanılabilen Solo tuvalet kağıdı 16×3 rulo paketi ekonomik, kaliteli ve avantajlı bir üründür. Tek seferde birden fazla adet içeren bu seti almak daha ekonomik bir alışveriş sağlayabilir. Bu ürün hem kaliteli hem de hesaplı olduğu için kullanıcılar tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Yüksek emiş gücü, ipeksi yumuşaklığı ve çift kat olması ile farkını ortaya koyar. Etkili bir temizlik sunan Solo tuvalet kağıdı 16×3 rulo, özel yapısıyla cildinizi tahriş etmez. Kullanışlı, avantajlı ve kaliteli olan bu seti avantajlı fiyatlarla Trendyol’dan birkaç tıkla alabilirsiniz. Aklınızda hala soru işaretleri varsa online alışveriş platformu kullanıcılarının Solo tuvalet kağıdı 48 rulo yorumlarını okuyabilirsiniz. Siparişinizi verdikten sonra e-postanıza gelen kargo takip numarası ile platformun internet sitesinden veya uygulamasından siparişinizin kargo sürecini görüntüleyebilirsiniz.