Solo Tüm Yüzeyler Islak Temizlik Mendili 40'lı

47,47 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
65,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solo Tüm Yüzeyler Islak Temizlik Mendili 40'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkoncan Satıcı Ünvanı: İCON KİŞİSEL BAKIM KOZMETİK ÜRÜNLERİ ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470126440200001 Vergi Kimlik Numarası: 4701264402
    Bu ürün İkoncan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solo Tüm Yüzeyler Islak Temizlik Mendili 40'lı
Geri Bildirim Ver

Hijyenik Formülü ile Solo Tüm Yüzeyler Islak Mendil

Peçeteler çeşitleri ve özellikleri ile değişiklik gösteren çok sayıda farklı üretimi bulunan temizlik ürünleri arasında yer almaktadır. Farklı alanlarda kullanılabilen peçeteler tuvalet kağıdı, kağıt havlu, günlük mendil, ıslak mendil ve temizlik mendili olmak üzere değişkenlik gösteren etkilere ve özelliklere sahiptir. Temizlik mendilleri farklı yüzeylerde temizliğin kısa sürede yapılabilmesi için kullanılmaktadır. Anık olarak yaşanan durumlar karşısında rahatlıkla temizlik yapılabilmesine yardımcı olan ürünler ahşap, metal ve tezgah gibi diğer pek alanda tercih edilebilir. Solo tüm yüzeyler ıslak temizlik mendili 40'lı kişisel hijyen malzemeleri arasında en fazla tercih edilen ürünlerdir. Günlük kullanıma uygun olan temizlik mendilleri farklı ebatları ve sayıları ile de satışa çıkarılabilmektedir. Günlük kullanılan temizlik mendilleri çantalar ve montların ceplerinde depolanabilmeleri nedeniyle de tercih edilebilmektedir. Özellikleri arasındaki farklılıklar nedeniyle fiyatları da değişiklik gösteren temizlik mendilleri kullanım amacına ve alanına göre değişiklik göstermektedir.

  • Cep mendili
  • Sürekli temizlik
  • Antibakteriyel

Solo Selpak Mendil Özellikleri

Solo Selpak Mendil Özellikleri

Islak mendil ilk defa 1963 yılında kullanılmaya başlanmıştır. Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanılmaya başlanan ıslak mendil kısa süre içerisinde dünyanın pek çok ülkesinde üretilmeye başlanmıştır. Amerika sonrasında sırasıyla Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarında kullanılmaya başlanmıştır. Solo markası 1978 yılından beri farklı özellikler ve formlarda üretilebilmektedir. Kişisel hijyen ürünleri arasında yer alan Selpak mendiller kuru ve ıslak olmak üzere temel iki farklı kategoride üretilmelerine karşın farklı ölçüleri ile de farklılıklar gösterebilmektedir. 1989 yılında kullanılmaya başlanan ‘eller’ markanın sembolü haline gelmiştir. Solo mutfak banyo ıslak temizlik mendili 40'lı markanın günlük kullanıma uygun olarak ürettiği küçük formları ile rahat bir kullanım sunan ürünlerdir. Pek çok farklı zeminin temizlenebilmesi için kullanılan ürünler günlük kullanıma uygun olması nedeniyle de sıklıkla tercih edilmektedir. Solo tüm yüzeyler için ıslak temizlik mendili 40'lı küçük ebatları sayesinde rahatlıkla depolanabilmektedir.

Solo Tüm Yüzeyler Islak Temizlik Mendili 40'lı İçeriği

Solo Tüm Yüzeyler Islak Temizlik Mendili 40'lı İçeriği

Solo tüm yüzeyler ıslak temizlik mendili 40’lı içeriği arasında pek çok farklılıklar görünebilir. Antibakteriyel özellikleri sayesinde günlük kullanımda dokunulan yüzeylerin temizlenmesine olanak sağlarken dökülen sıvıların da temizlenmesi için kullanılabilir. Dışarıda yemek yemek isteyen kişiler tarafından oturulan masanın temizlenmesine de olanak sağlamaktadır. Birden fazla satılması nedeniyle de uzun süreler kullanılabilmektedir. Tekli olarak da satılabilen ürünler, birden fazla da satışa sunulabilir. Kullanıcıların isteklerine göre farklı kokulara ve özelliklere sahip olabilen temizlik mendilleri üretimlerindeki farklılıklar nedeniyle model çeşitliliği sunmaktadır. Özel üretim ürünlerin de üretiminin yapılabilmesine karşın Solo markası genel olarak tüm yüzeylere uygun ürünlerin üretimlerine ağırlık vermektedir. Kaliteli yapısıyla cildinize zarar vermeyen Solo ürünleri herkese hitap eden fiyat aralığı ile ulaşıma çok müsaittir. Solo tüm yüzeyler ıslak temizlik mendili 40'lı kullanımı oldukça rahattır. Sizler de gönül rahatlığı ile her daim tercih edebilirsiniz.

Solo Tüm Yüzeyler Islak Temizlik Mendili 40'lı Yorumları

Solo Tüm Yüzeyler Islak Temizlik Mendili 40'lı Yorumları

Solo tüm yüzeyler ıslak temizlik mendili 40’lı yorumlarına göz atarak bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Yorumlar arasında antibakteriyel özellikler önemli bir yer sahiptir. Öte yandan ürünün kokuları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Yorumlar arasında kullanıcıları tarafından fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunmaktadır. Yapılan yorumlar genel olarak ürünü satın almak isteyen müşteriler için referans niteliği taşımaktadır. Solo tüm yüzeyler ıslak temizlik mendili 40’lı kullananlar tarafından yapılan değerlendirmeler değişiklik gösterebilir. Ürünün kokuları ve özellikleri, fiyatların değişiklik göstermesine neden olabilmektedir. Çantalar ve ceplerde rahatlıkla taşınabilen ürünler hijyene önem veren kişiler tarafından sıklıkla satın alınmaktadır. Sizler de bu avantaja sahip olmak için Trendyol'da yer alan bu ürünü 8690530012257 ürün kodu ile inceleyip kolaylıkla satın alabilirsiniz.