Solingen Meyve Ve Sebze Bıçağı 12 Adet

349 TL
(29,08 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Solingen Meyve Ve Sebze Bıçağı 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HERKESEUYGUN Satıcı Ünvanı: SELİM YAKUPOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2213065470000012 Vergi Kimlik Numarası: 9290369074
    Bu ürün HERKESEUYGUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 6+
  • Ürün Tipi Meyve Bıçağı
Geri Bildirim Ver

Solingen Meyve ve Sebze Bıçağı 12 Adet

Mutfakta yiyeceklerin dilimleme ve soyma işlemlerinin başrol oyuncusu olan bıçakların sahip olduğu özellikler ve avantajlar oldukça önemlidir. Solingen bıçak seti aradığınız tüm özellik ve avantajlara sahiptir. Paslanmaz çelikten imal edilen bıçakları keskin özelliğiyle oldukça kolay bir şekilde kullanılabilir. Uzun sap boyuyla rahat bir şekilde bıçağı kavramanızı sağlar. Kaliteli demirden üretilmiş olan ürün paslanmaz ve körelmez özelliğe sahiptir. Kullanımı oldukça pratik olan modelin temizliği de aynı şekilde kolaydır. Dolaplarınızda fazla yer kaplamadan saklayabileceğiniz bu modeli hafif ve her yere sığabilme özelliği sayesinde çantanızda rahat bir şekilde taşıyarak piknik ve mangal partisi gibi aktivitelerinizde kullanabilirsiniz. Severek kullanacağınız Solingen 12'li meyve bıçağı seti ile lezzetli yemekler yapma imkanı yakalayabilirsiniz.

  • Keskin ve körelmeyen bıçak
  • İdeal boyutu ile ergonomik sap
  • Hafif ve kibar tasarım

Solingen Meyve ve Sebze Bıçağı 12 Adet Özellikleri

Solingen Meyve ve Sebze Bıçağı 12 Adet Özellikleri

Keskin bıçak ve uzun tutma sapı özelliğine sahip olan Solingen meyve ve sebze bıçağı 12 adet ürün müşteriler tarafından oldukça beğeni kazanır. Sap uzunluğu 9 cm, bıçak uzunluğu ise 8 cm ölçüsündedir. Paslanmayan çelikten üretilen Solingen meyve ve sebze bıçağı körelme gibi durumlar yaşatmaz. İster bulaşık makinesinde ister elinizde kolay bir şekilde yıkayabilirsiniz. Yaptığınız tüm yiyecekleri soyma ve dilimleme işlemlerinde üstün performans gösterir. Tek bir hareket ile rahat bir şekilde kesim gerçekleşir. Ekstra bir güç kullanmadan basit bir şekilde yiyecekleri dilimleme ve soyma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu özelliği ile enerjinizi boş yere harcamamanızı sağlar ve zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Her yere rahat bir şekilde götürülebilen ve pratik kullanımı ile fark yaratan bu model, tüm yemekli aktivitelerde kullanılabilir.

Solingen Meyve ve Sebze Bıçağı 12 Adet Yorumları

Solingen Meyve ve Sebze Bıçağı 12 Adet Yorumları

Misafirlerinize harika sunumlar yapmanızı ve yiyecekleri ekstra bir güç kullanmadan basit bir şekilde hazırlamanızı sağlayan bu bıçak, müşteriler tarafından oldukça memnuniyetle karşılanır. Hem zamandan hem de kendi enerjinizden tasarruf etmenizi sağlayan bu model uzun işleriniz için büyük bir avantaj sağlar. Uzun sapı sayesinde bıçağı kuvvetli ve güvenilir bir şekilde kavrayarak olumsuz bir durumun yaşanmasını önleyebilirsiniz. Keskin ve uzun bıçak özelliği ile de saniyeler içerisinde yiyeceğinizi hazır hale getirebilirsiniz. Pratik bir şekilde yıkanabilme avantajına sahip olan bu renkli saplı model set her yere taşınabilen ebatlara sahip olması ile önemli bir kolaylık sağlar. Müşteriler tarafından yapılan Solingen meyve ve sebze bıçağı 12 adet yorumları oldukça olumlur. Deneyimli müşterilerin övgü dolu ve memnun kaldıklarını belirttikleri yorumlar diğer müşteriler için yol göstericidir.

Solingen Meyve ve Sebze Bıçağı 12 Adet Fiyatı

Solingen Meyve ve Sebze Bıçağı 12 Adet Fiyatı

Solingen meyve ve sebze bıçağı 12 adet fiyatı ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Her bütçeye uygun olan ve bütçenizde büyük bir değişiklik yaratmayan hesaplı fiyatlar diğer müşterilerin de ürünü tercih etme konusunda önemli ve etkileyici bir rol oynar. Kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu model sahip olduğu kullanım avantajı, rahat bir şekilde yıkanabilir olma ve her yere taşınabilme özelliği ile ön plana çıkar. Keyif alarak kullanılan ve gösterdiği performanstan oldukça memnun kalan müşteriler ürünün avantajlı fiyatlarından da yararlanır. Yaptığınız tüm sunumlarda fark yaratan ve dikkat çeken bu model ile istediğiniz boyutta meyve ve sebzeleri rahatlıkla soyabilirsiniz. Renkli sapları ile dekoratif bir şıklık sunan bu ürüne Trendyol güvencesi ve uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.