Solingen Bıyık Makası 8697888001988

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
197,56 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solingen Bıyık Makası 8697888001988

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendKozmetik Satıcı Ünvanı: ŞEYDA TİRYAKİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8450561738
    Bu ürün TrendKozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bıyık Makası 8697888001988
Geri Bildirim Ver

Solingen Bıyık Makası

Alman kalitesi ve orijinalliğini ürünlerine yansıtan Solingen, öncelikli olarak bıyık kesmek için ürettiği makas çeşitleri ile adını duyurmayı başarır. Solingen bıyık makası, geniş ürün yelpazesinde ön plana çıkar. Kullanım olarak bıyık için sıklıkla tercih edilse de farklı kullanımlara da uygunluk gösterir. Böylece geniş bir kitle yakalar. Yüksek kaliteli bir ürün olma özelliği ile dikkatleri üzerine çeker. Vida ile sabitlenen ve belli bir açı ile etrafında dönen, keskin iki yüzü bulunan ürün kuaförler ve güzellik salonlarında yerini alır. Kişisel bakımına özen veren kişiler için evlerde de kullanılabilen bir ürün olarak bilinir. Çok yönlü kullanımı sayesinde çeşitli amaçlara çözüm yolu sunar. Berber, kuaför ve güzellik merkezlerde devamlı olarak kullanıldığı görülür.

  • Çok yönlü kullanım
  • Pratik ve kolay kullanılabilirlik
  • Yüksek kalite, uygun fiyat

Solingen Bıyık Makası Özellikleri

Solingen Bıyık Makası Özellikleri

Solingen markalı makas, evlerde kullanım kolaylığı sağlar. Tasarımı ile kolay tutulabilir ve kullanılabilir bir hal alır. Pratik kullanılabilen yapısı sayesinde bıyık kesmek ve bıyıklara şekil vermek mümkündür. Kaliteli, kullanışlı ve beğenilen bir ürün olması ile popülerliğini artırır. Her evde her kuaförde ve güzellik salonunda vazgeçilmez bir ürün olarak değerlendirilir. Bıyık makası, farklı tasarımları ile karşınıza çıkar. İhtiyacınıza yönelik, Solingen markasının sunduğu yüksek kalite makas ürününü tercih edebilirsiniz. Beklentileri fazlasıyla karşılaması sayesinde her geçen gün hitap ettiği kitleyi genişletir. Erkeklerin kişisel bakımına önem vermesine katkı sağlayan ürün, kişisel bakım ekipmanlarının başında gelir. Kuaföre gitmeye gerek kalmadan ürünü edinebilir, evde ince kesim işlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Sürekli bir şekilde kuaföre gitmek yerine evde kişisel zevkinize göre de şekil vererek bıyıklara dokunuşlar yapabilmek mümkün hale gelir.

Solingen Bıyık Makası Avantajları

Solingen Bıyık Makası Avantajları

Solingen markası tarafından bıyıklar için tasarlanan makas, istenmeyen uzunluktaki kılları kolayca kısaltmaya ya da tamamen kesmeye yardımcı olur. Ele tam oturacak yapıda, özel olarak dizayn edilen ürün, ufak rötuşlar yapılmasına da fırsat verir. İstenmeyen uzunluktaki bıyıkları istenen tarzda kesip, şekil verebilme olanağı tanır. Tamamen kökten kesmeye de imkan verir. Cilde zarar vermeyen yapıdadır. Aynı zamanda sakalları kesme ya da şekil verme için de kullanılabilir. Paslanmaz özelliğe sahip olması ile uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Küçük ve kıvrımlı yapısı ile cilde tam uyum sağlar. Böylece bıyık ve sakal bölgelerinde ince uçlu ve kıvrımlı yapısı ile kolay kesme işlemi yaşatır. Uzun süreli kullanım kalitesini yüksek tutan ürün, her koşulda başarılı bir deneyim sunar. Solingen bıyık makası yorumları ile tercih edilirliğini artıran ürünün tüm avantajlarını detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

Solingen Bıyık Makası Fiyatları

Solingen Bıyık Makası Fiyatları

Solingen makasın kolay kayan ve keskin yüzeyi, dış görünüşünüze hızlı ve ufak dokunuşlarla farklılık kazandırmanıza yardımcı olur. İhtiyaç ve beklentileri karşılayan ürün ile evde kendi sakal ve bıyığınızın yeni tasarımcısı olabilirsiniz. Müşteriler tarafından çok tercih edilen bu ürün sade ve kolay kullanım sunan bir tasarıma sahiptir. Yüksek kesim kabiliyeti ile hem profesyonel hem de amatör kullanımlar için idealdir. Kaliteli ve orijinal olma özelliği ile piyasadaki yerini sağlamlaştırır. Özel olarak üretilen makas, benzersiz ve farklı kesimler yapmak isteyenler için de ideal bir ürün olur. Solingen bıyık makası fiyatı da yüksek performansını karşılayacak uygunlukta belirlenir. Böylece fiyat performans açısından beklentileri fazlasıyla karşılar. Uygun fiyat aralığına sahip olması sayesinde tercih edilirliği her geçen gün artar. Bütçenize uygun bir olarak karşınıza çıkan ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.