solingen germany style Sihirli Bez | Magic Towel | Sihirli Mikrofiber Temizlik Bezi

320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

solingen germany style Sihirli Bez | Magic Towel | Sihirli Mikrofiber Temizlik Bezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Solingen Satıcı Ünvanı: TUŞBA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0872054964600012 Vergi Kimlik Numarası: 8720549646
    Bu ürün Solingen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solingen sihirli bez – Magic Towel · Her pakette üç adet sihrli bez bulunur. · Sihirli bezler 40*60 buyutundadır. · Deterjan vs temizlik ürünlerine gerek kalmadan temizlik sağlar. · Camlar, mutfak, inox yüzeyler, banyo ve genel temizlik için uygundur. · Camları ve parlak yüzeyleri tek seferde kurulama gerektirmeden iz bırakmadan temizler. Tek Seferde Kurutmanıza Gerek Kalmaksızın Eviniz Işıldayacak. %80 Polyester, %20 Polyamidden oluşan özel kumaşı yüzeyleri kurutmaya gerek kalmadan temizler. Sihirli temizlik bezleri, tezgahları, mutfak aletlerini, aynaları, pencereleri ve parlak yüzeyleri hiçbir tiftik veya iz bırakmadan kolayca temizler. Silver Inox, Beyaz Eşyaları Deterjansız Kolayca Temizler. Özel tasarım kumaşı yumuşak olduğu için mutfak aletlerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Tüm lekeler deterjan gerektirmeden kolayca temizlenir.
  • Ekstra Büyük Mikrofiber Bezler 40x60cm ekstra geniş boyutları ile geniş alanları tek seferde kolayca temizleyebilirsiniz.
  • Anti Bakteriyel Kumaş - sihirli mikrofiber temizlik bezleri, pencereleri, aynaları, inox yüzeyleri, arabaları ve diğer hassas yüzeyleri temizlemek için idealdir. Temizlemesi kolaydır, bakterilerden kolayca kurtulur.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver

Solingen Sihirli Mikrofiber Temizlik Bezi Çeşitleri Trendyol'da!

Solingen Germany style sihirli mikrofiber temizlik bezi, yüzeylerin hijyenini sağlamak için tasarlanan bir üründür. Özel yapısı sayesinde pratik kullanılan Solingen mikrofiber bezi, ev ve ofislerde hijyeni sağlar. Yüzeyleri derinlemesine temizleyen ürün, hassas alanlarda güvenle tercih edilir. Deterjan kullanmadan sert yüzeyleri, mutfak ve banyo dolaplarını hızlı bir şekilde silmenize yardımcı olan ürün, ideal bir gereçtir. Hafif nemliyken tüm yüzeyleri silmenize imkân tanır. Kuru olarak ise eşyaların tozunu almaya olanak verir. Silinen yerlerin ışıldamasını sağlayan bez, temizlik zevkini iki katına çıkarır. Leke bırakmadan kısa sürede sonuç almayı sağlayan Solingen Germany style sihirli mikrofiber temizlik bezinin bazı özellikleri şöyledir:

  • Paket İçeriği:1-5
  • Çeşit: Cam Bezi
  • Özellik: Mikrofiber

Magic Towel- Sihirli Mikrofiber Temizlik Bezinin Özellikleri Nelerdir?

Magic Towel- Sihirli Mikrofiber Temizlik Bezinin Özellikleri Nelerdir?

Solingen Germany style sihirli bez, mikrofiber doku özelliğine sahiptir. Bu doku sayesinde temizlik sırasında deterjan kullanımı gerektirmez. Leke bırakmadan temizlik yapar. Yüzeyleri çizmeden kirlerden arındırır ve gözle görülmeyen ufak parçaları dahi toplayabilir. Hem kuru hem de ıslak kullanılabilir. Gelişmiş dokuma teknolojileriyle üretilen ürün, yüzey lekelerini kolayca yok ettiği için sihirli bez olarak tanımlanır. Yumuşak bir formda olan Solingen Germany style magic towel suyu anında emer. Islak olan yüzeyi hemen kuruttuğu için ekstra kurulama ihtiyacı hissettirmez. Ürün, 40x60 boyutuna sahiptir ve tamamen açılarak veya katlanarak silme işlemi yapmaya elverişlidir. Kullanılırken bezin buruşturulamaması gerekir. Konforlu bir temizlik sunan sihirli bez, pratik çalışma imkânı sunduğu için zamandan tasarruf ettirir.

Sihirli Mikrofiber Temizlik Bezi Çamaşır Makinesinde Yıkanır mı?

Sihirli Mikrofiber Temizlik Bezi Çamaşır Makinesinde Yıkanır mı?

Solingen Germany style sihirli bezin mikrofiber yapısının bozulmaması adına çamaşır makinesinde yıkanması önerilmez. Ürünü ılık suyla deterjan kullanmadan yumuşak hareketlerle elde yıkamak gerekir. Makinede yıkamak isteyenlerin ise pamuklu çamaşırlarla birlikte atması tavsiye edilir. Yıkama sırasında ağır kimyasal maddeler ve ağartıcılar kullanılmaz. Özel bir teknoloji ile üretilmiş olan bu bezlerin sadece su ile temizlenmesi yeterlidir. Yapısı sayesinde gözeneklerinde toz ve bakteri barındırmadığı için üzerindeki kirler su yardımıyla kolayca akar. Bezi elinizde yıkarken ekstra bir çaba harcamadan çitilemek gerekir. Ürünü temizlerken beyaz sabun veya sirke de kullanılabilir. Sirke, mikrofiber bezden kirlerin daha çabuk akmasını sağlar. Çok kirli ise beyaz sabunlu bir kovanın içinde ürünü bekletmek işinizi kolaylaştırabilir.

Magic Towel- Sihirli Mikrofiber Temizlik Bezi Camda İz Bırakır mı?

Magic Towel- Sihirli Mikrofiber Temizlik Bezi Camda İz Bırakır mı?

Solingen Germany style sihirli mikrofiber temizlik bezi; banyo ve mutfak gibi alanların yanı sıra leke tutmaya meyilli olan ayna, pencere, araba, bilgisayar ve televizyon gibi mobilyalarda kullanılır. Birçok farklı yüzeyi temizleme özelliğine sahip olan ürün, camlarda çok etkilidir. Cam yüzeylerde çizik oluşturmadan temizlik yapmayı sağlar. Hiçbir şekilde leke bırakmayan ürün, mikrofiber yapısı ile cam silme işini daha keyifli hâle getirir. Bu ürün, özel dokusu sayesinde cam yüzeylerde tutukluk yapmadan tek seferde izleri yok eder. Hem iç yüzeylerde hem de dış camlarda kullanıma uygundur. Pencerenin dış yüzeyini silmeden önce fazla kirin farklı bir bez ile alınması önerilir. Ürün, daha fazla toz çekme özelliği taşır. Bu bezler sayesinde zorlu zeminler kısa sürede temizlenir. Ayrıca kurulama gerektirmediği için zor işleri daha kolay hâle getirir. Farklı yüzeylerde başarılı sonuçlar almayı sağlayan Solingen Germany style sihirli mikrofiber temizlik bezi yorumlarından yararlanabilirsiniz. Ardından bu pratik ürünü Trendyol üzerinden sipariş verebilirsiniz.