Soligor Softbox 50x70cm Paraflaş 5 Duylu Sürekli Işık 2 Li Set

3.249 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Soligor Softbox 50x70cm Paraflaş 5 Duylu Sürekli Işık 2 Li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POLAT FOTOĞRAFÇILIK TİC. LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: POLAT FOTOĞRAFÇILIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732003553700016 Vergi Kimlik Numarası: 7320035537
    Bu ürün POLAT FOTOĞRAFÇILIK TİC. LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Softbox Light Stand 50X70CM 2 Adet Softox 2 Adet ayak 2 Adet 5 li duy ( Lambasız ) Teslimat Bilgileri

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Soligor Softbox 50x70cm Paraflaş 5 Duylu Sürekli Işık 2'li Set

Işık, fotoğraf ve video çekimlerinin vazgeçilmez unsurları arasında yer alır. Çekimler stüdyo ortamında yapıldığı için güneş ışığına benzer stüdyo ışıkları tercih edilir. Bunun için stüdyoda softbox ve paraflaş kullanmanız gerekir. Dünyanın lider markaları arasında yer alan Soligor tarafından üretilen softbox ve paraflaş çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Soligor softbox 50X70 cm paraflaş 5 duylu sürekli ışık 2’li set ile istediğiniz ürün fotoğrafını veya video çekimini sağlıklı bir ortamda yapabilirsiniz. Ürün sayesinde çekimler sırasında istediğiniz sürekli ışığı elde edebilirsiniz. Ergonomik ve şık bir tasarıma sahip olan Soligor softbox, kullanım alanında görüntü kirliliği yaratmaz. Göz zevkinize hitap eden yapısıyla şık bir ortam oluşturur. 5 adet duya sahip olduğu için aynı anda 5 ampulü rahatlıkla kullanabileceğiniz bir tasarıma sahiptir.

  • Ayarlanabilir yükseklik
  • Tripod ayaklar
  • Kolay kullanım

Kullanışlı Soligor Softbox 50X70 Cm Paraflaş Özellikleri

Kullanışlı Soligor Softbox 50X70 Cm Paraflaş Özellikleri

Softbox sürekli ışık setleri, müşteriye kullanım kolaylığı sunan özelliklere sahiptir. Bu özellikler sayesinde kolayca çekim yapılabilir ve kaliteli görüntüler elde edilebilir. Soligor softbox paraflaş birçok farklı özellik ile öne çıkar. Soligor softbox, kullanışlı tasarımı sayesinde ihtiyacınız olan tüm aydınlatmayı sunar. Stüdyo ışığının fişini prize taktığınız anda ürünü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu yönüyle Soligor softbox paraflaş herhangi bir kurulum işlemine gerek duymaz. Ürün, iki metre yüksekliğinde olup ayarlanabilir özelliğe sahiptir. Yapacağınız çekime göre ürünün boyunu ayarlayabilir, kaliteli görüntüler elde edebilirsiniz. 50x70 cm ölçülerindeki Soligor softbox paraflaş, geniş bir kullanım alanı sunduğu gibi hareket özgürlüğünüzü kısıtlamaz. Soligor softbox 50X70 cm paraflaş 5 duylu sürekli ışık 2’li set kullananlar tarafından yapılan yorumları inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Soligor Softbox 50X70 Cm Paraflaş Avantajları

Soligor Softbox 50X70 Cm Paraflaş Avantajları

Soligor softbox müşteriye sağladığı avantajlarla dikkat çeker. Ergonomik tasarımıyla rahat kullanma kolaylığı sunar. Sette bulunan 5 duy sayesinde aynı anda 5 tane ampul takarak stüdyonuzu etkili bir şekilde aydınlatabilirsiniz. Soligor softbox paraflaş, tripod ayakları sayesinde dik durur. Işığı tripod ayaklarıyla istediğiniz yere götürerek dilediğiniz ortamda çekim yapabilirsiniz. Geniş çantası sayesinde ürünü dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Siyah ve beyaz renkli tasarımı ile hem sade hem de şık bir görünüme sahip ürün, bu yönüyle bulunduğu ortama estetik bir görünüm kazandırır. Soligor softbox paraflaşın önemli avantajlarından biri de kurulum gerektirmemesidir. Ayrıca ürünü satın alan müşterilerin yazdığı Soligor softbox 50X70 cm paraflaş 5 duylu sürekli ışık 2’li set yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bütçenize uygun fiyatla satın alacağınız Soligor softbox ile kaliteli görüntüler elde edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Soligor Softbox 50X70 Cm Paraflaş Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Soligor Softbox 50X70 Cm Paraflaş Fiyatı

Soligor softbox paraflaş sayesinde dilediğiniz yerde çekim yapabilir, birbirinden kaliteli görüntüler elde edebilirsiniz. Soligor softbox 50X70 cm paraflaş 5 duylu sürekli ışık 2’li set fiyatları ürünün özelliklerine göre belirlenir. Soligor softbox sayesinde hem stüdyo ortamında hem de dışarıda çekim yapabilirsiniz. Ürün fotoğrafçılığı ve video çekimlerinde önemli faydalar sağlayan model, gerçeğe yakın renkler ve canlı görüntüler elde etmenize olanak tanır. Oldukça kullanışlı bir tasarıma sahip olan bu ürün, set halinde satışa sunulduğundan farklı bir ekipman satın almanıza gerek kalmaz. Set halinde satışa sunulan ürünü taşıma çantası ile kolayca götürebilirsiniz. Yüksek ve etkili aydınlatma performansıyla çekimlerinizi kolaylaştıran bu ürünle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz, seti satın alan müşterilerin yorumlarından faydalanabilirsiniz. Trendyol sayesinde yorumlara ulaşabileceğiniz gibi fiyat aralığı hakkında da bilgi alabilirsiniz.