Solgar Nero Nutrients 30 Kapsül Multivitamin

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
541,52 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
508,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solgar Nero Nutrients 30 Kapsül Multivitamin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VeSi Sağlık Satıcı Ünvanı: VESİ SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925096115600001 Vergi Kimlik Numarası: 9250961156
    Bu ürün VeSi Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solgar Nero Nutrients 30 Kapsül KullanımıGünde 1-2 kapsül, tercihen yemeklerden önce kullanılması tavsiye edilmektedir.Solgar Nero Nutrients 30 Kapsül Pozitif Yorumlar#Özel formülasyon#Düzenli kullanımda olumlu sonuçlar#Şeker, tuz ve nişasta içermiyorSolgar Nero Nutrients 30 Kapsül Bunları İçermezDomuz Katkı Maddesi, Gdo, Aspartam, Gluten Cinsiyet:Erkek,Kadın İçerik Tipi:Kapsül Etken Maddeler:Multi Vitamin

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 30'lu
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Solgar 033984018358 30 Kapsül Nero Nutrients

Solgar Nero Nutrients 30 kapsül, bağışıklık sistemini güçlendiren ve vücudu hastalıklara karşı koruyan oldukça faydalı bir gıda takviyesidir. Zengin içeriğinde birçok vitamin ve mineral bulunur. 30 kapsüllük şişesi ürünü neme, ışığa ve ısıya karşı koruyacak şekilde dizayn edilmiştir. Solgar Nero Nutrients 30 kapsül multivitamin, B1, B2 ve C vitamini bakımından zengindir. Vegan ve vejetaryenler için uygun olan gıda, bitkisel içeriklidir. Günde bir veya iki tablet kullanımı tavsiye edilen Nero Nutrients 30 kapsül, özellikle yoğun tempoda çalışan bireyler için ideal bir sağlık desteği sunar.

  • Miktar: Solgar Nero Nutrients 30 Kapsül
  • Özellik: Takviye Edici Gıda Solgar Nero Nutrients 30 Kapsül
  • Uygunluk: Yetişkinler için Günde 1-2 Tablet Solgar Nero Nutrients 30 Kapsül

Solgar Nero Nutrients 30 Kapsül Bileşenleri Neler?

Solgar Nero Nutrients 30 Kapsül Bileşenleri Neler?

Solgar Nero Nutrients 30 kapsül içeriğinde L-Fenilalanin, L-Tirozin, L-Glutamin, kolin, B1-B2-B3 ve B6 vitaminleri ve standardize ginkgo biloba yaprak tozu ekstresi bulunur. Ayrıca ürünün formülünde sağlığa zararlı herhangi bir maddeye yer verilmez. Solgar Nero Nutrients 30 kapsül takviye edici gıda üretilirken maya, buğday, glüten ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenler kullanılmaz. Öte yandan Solgar Nero Nutrients kapsülleri şeker, tuz ve nişasta da barındırmaz. Bir miktar soya bulunan ürün, kaliteli etken maddeleri ile sağlıklı yaşam için etkili bir besin takviyesi olarak kullanılabilir. Solgar kalitesi ile tüketicilere sunulan bu kapsüller sürdürülebilir ve kaliteli ham maddeler kullanılarak paketlenir. Ayrıca sentetik renklendirici, yapay tatlandırıcı veya koruyucu içermeyen bu kapsüller insan sağlığı ve çevreye duyarlılık ön planda tutularak üretilir.

Solgar Nero Nutrients 30 Kapsül Ne İşe Yarar?

Solgar Nero Nutrients 30 kapsül, bağışıklık sisteminin desteklenmesi ve vücudun daha sağlıklı olmasına yardımcı olur. İçeriğinde bulunan amino asit ve vitaminler yaz kış güçlü bir bedene sahip olmaya katkı sağlar. B1 vitamini kalbin normal fonksiyonlarda çalışmasına ve vücudun yeterli düzeyde enerji üretmesine destek olur. B2 vitamini ise kırmızı kan hücrelerinin korunması, cildin esneklik kazanması, görme yetisinin korunması, hâlsizlik ve bitkinlik ile mücadele konusunda faydalıdır. Yine Solgar Nero Nutrients 30 kapsül formülünde bulunan C vitamini, bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra kan basıncını düşürmeye katkı sunar. Öte yandan C vitamini demir emilimini de arttırır. Solgar Nero Nutrients 30 kapsül hızlı iş temposunda çalışan, fiziksel efor sarf eden, bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyen bireyler tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Solgar Nero Nutrients 30 Kapsül Kullanımı Nasıl?

Solgar Nero Nutrients 30 kapsül günde 1 ya da 2 adet tüketilmesi önerilir. Bol su ile içildiğinde kolay emilir. Zengin içeriği, vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri sağlamasına yardımcı olur. Solgar Nero Nutrients 30 kapsül yorumları da kullanıcı memnuniyetini ortaya koyan detaylardandır. Birçok tüketici kapsülleri kullandıktan sonra hâlsizlik ve bitkinlik gibi sıkıntıların azaldığına dair geri dönüşlerde bulunmuştur. Solgar Nero Nutrients 30 kapsül, eğitim yaşamına devam eden yetişkinler için de idealdir. Vücudun güçlü olmasını ve dikkat dağınıklığının azalmasını sağlayabilecek formülü, okul başarısına olumlu katkılar yapabilir. Ürün özellikle kış mevsiminde hastalıklardan korunmak için de tercih edilebilir. Elbette tüm besin takviyelerinde olduğu gibi Solgar Nero Nutrients 30 kapsülü kullanırken de günlük doz miktarını aşmamak gerekir. Siz de sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamak için Solgar Nero Nutrients kapsül çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan sipariş ederek güvenilir bir şekilde kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.