Solgar Methylcobalamin B12 1000 Mcg 30 Tablet

Çok Al, Az Öde!
1 x  335 TL
%5 indirim
4 x  318,25 TL
1.273 TL
%7 indirim
5 x  311,55 TL
1.557,75 TL
%9 indirim
6 x  304,85 TL
1.829,10 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,79 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,79 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
295,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solgar Methylcobalamin B12 1000 Mcg 30 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermokozmedikal E-Ticaret Satıcı Ünvanı: DERMOKOZMEDİKAL E-TİCARET SAĞLIK KOZMETİK ITRİYAT MEDİKAL TİCARET VE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293089490800001 Vergi Kimlik Numarası: 2930894908
    Bu ürün Dermokozmedikal E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solgar Methylcobalamin B12 1000 mcg 30 Tablet

Ürün Özellikleri

  • Çeşit B vitamini
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Ek Özellik Vegan
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Solgar Methylcobalamin (B12) 1000 Mcg 30 Dilaltı Tableti

İçerdiği doğal, bitkisel zengin içeriklerle vücudun eksikliğini duyduğu vitamin ve mineralleri kapsül ve sıvı gibi çeşitli formlarda sunan Solgar, beslenmenin yeni bir alternatifidir. Yoğun kaliteli özel besin içeriği düzenli kullanımla kısa sürede etki eder. Yaşam şeklinizi düzenleyerek sağlıklı vücuda sahip olmanızı sağlar. Çeşitli kullanımlara özel ürün seçenekleri bulunur. Solgar Methylcobalamin (b12) 1000 mcg 30 dilaltı tableti dil altı kullanım şekline sahiptir. Detaylı bilgi almak için Solgar Methylcobalamin (b12) 1000 mcg 30 dilaltı tableti kullananlar tarafından yapılan yorumlar okunabilir. Çeşitli besin değerlerini aynı anda içeren Solgar Methylcobalamin vitamin b12 1000 mg 30 tablet sağlıklı yaşam planınızın besin takviyesi ihtiyacını karşılamak için üretilir. Daha iyi hissetmek ve sağlığınıza yatırım yapmak için tercih edebilirsiniz.

  • Özel tasarım koruyucu şişe
  • Kolay kullanım
  • Sağlıklı bileşenler

Solgar Methylcobalamin Kullanım Önerileri

Solgar Methylcobalamin Kullanım Önerileri

Cam şişede sunulan tabletler koruma ve muhafaza için kolaylık sağlar. Bu üründe cam şişede 30 adet dilaltı tablet bulunur. İçerikte alerjiye sebep olacak herhangi bir madde bulunmaz. Daha ayrıntılı bilgi almak için ürün içeriklerine göz atılabilir, müşteri yorum ve deneyimleri incelenebilir. Yaş aralıkları ve hamilelerin kullanımı için doktorunuza danışabilirsiniz. B12 nin zengin içeriklerle üretilen hali Solgar Methylcobalamin (B12) sağlıklı bir yaşam için önemli bileşenler içerir. Günlük ihtiyacınız olan besin takviyesini kolaylıkla almanızı sağlar. Ürünlerin içerikleri ve formları farklılık gösterebilir. İhtiyacınız Solgar Methylcobalamin (B12) dilaltı tableti ise adet konusunda size uygun sayıda olanı beslenme ve sağlık programınıza göre tercih edebilirsiniz. Şeker, nişasta gibi maddeleri ve alerjen maddeleri içermeyen Solgar B12 dilaltı tablet formu sayesinde siz de kolayca kullanabilirsiniz.

Solgar Methylcobalamin (B12) Dilaltı Tableti İçeriği

Solgar Methylcobalamin (B12) Dilaltı Tableti İçeriği

Ürünler sentetik renklendirici ve yapay tatlandırıcı, koruyucu gibi maddeler içermez. Vejeteryan ve hassas bireylerin kullanımına uygundur. B12 dilaltı Solgar vegan ve vejeteryan beslenenlerin kullanımı için de uygundur. Günde bir adet yemeklerden sonra kullanılabilir. Hamile ve yaş aralıklarına dair kullanım bilgileri için de doktorunuza danışabilirsiniz. Metilkobalamin B12 dilaltı tablet şeker, tuz, nişasta, buğday, soya, gluten ve süt ürünleri gibi alerjenler içermez. Kaliteli ve özel içeriklerle üretilen Solgar Methylcobalamin B12 dilaltı tablet de renklendirici, yapay aroma, koruyucu gibi kimyasallar bulunmaz. Ürünler farklı içeriklere ve forma sahiptir. Tablet, sıvı ve kapsül formda olanların her biri pratik kullanıma sahiptir. Solgar ürünleri klinik laboratuvarlarda özel testlerden geçirilerek üretilir. Doğal içerikli besin takviyeleri ile sağlıklı yaşamın gerektirdiği besin takviyesini almak isterseniz bu ürünü kullanabilirsiniz.

Solgar Methylcobalamin (B12) Dilaltı Tableti Fiyatları

Solgar Methylcobalamin (B12) Dilaltı Tableti Fiyatları

Kutu içerikleri çeşitli sayı aralıklarında tabletler içerir. Bazı ürünler doğal aromalara sahip olabilir. Metilkobalamin B12 solgar farklı boyutlar ve tablet sayılarına göre farklı fiyat aralıklarında bulunabilir. Ürünlere ait bilgi içeriklerini okuyarak bütçenize ve kullanım sürecinize göre seçim yapabilirsiniz. Fiyat aralıkları ürün boyutlarına ve içeriğe göre çeşitlilik gösterebilir. Daha iyi etki almak için B12 Solgar dilaltı tabletlerin kullanımı hakkında içerdiği bilgileri okuyabilirsiniz. Daha önce satın alan müşterilerin yorumlarından faydalanabilirsiniz. Solgar Methylcobalamin (B12) 1000 mcg 30 dilaltı tableti fiyat bilgisi ürün açıklamalarında bulunur. Sağlığınıza ve enerjinize katkı sağlayacak vitamin ve mineraller özel olarak üretilir. Daha iyi hissetmek ve sağlığınıza yatırım yapmak için güvenle tercih edebilirsiniz. Zengin besin takviyeleri içeren Solgar ürünlerini tüm çeşitlerini Trendyol’da bulabilir, hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.