Solgar Ester C Plus 1000 Mg Vitamin C 60 Tablet

579 TL
(9,65 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (39)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
592,53 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
579,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solgar Ester C Plus 1000 Mg Vitamin C 60 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pharmanice Satıcı Ünvanı: REMZİYE OKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2046246510000001 Vergi Kimlik Numarası: 6360428813
    Bu ürün pharmanice tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solgar Ester-C Plus 1000 mg 60 Kapsül Ürün Adı: Solgar Ester-C Plus 1000 mg 60 Kapsül Ürün Markası: Solgar Ürün Boyutu: 60 Kapsül Özet Bilgi: 1000mg Vitamin C içeren takviye edici gıda Ürün Bilgileri: Şeker, tuz, nişasta içermez. Maya, buğday, glüten, soya ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez. Renklendirici, yapay aroma, tatlandırıcı ve koruyucular kullanılmamıştır. Vegan ve vejetaryen bireylerin kullanımına da uygundur. Kullanım Şekli: Yetişkinler için, tercihen yemek zamanı, günde bir (1) tablet. Bol su ile alınız. Ürün Bileşimi: Hacim arttırıcı (mikrokristalin selüloz), topaklanmayı önleyiciler (silikon dioksit, yağ asitleri, yağ asitlerinin magnezyum tuzları), stabilizör (çapraz bağlı selüloz gam), hacim arttırıcılar (dikalsiyum fosfat, hidroksipropil selüloz), parlatıcılar (hidroksipropilmetil selüloz, gliserin).

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Solgar 033984010512 Ester-c Plus 1000 mg 60 Tablet

Solgar Ester- C Plus 1000 mg 60 tablet; vitamin takviyeleri ve temiz içeriğiyle sağlık sektöründen sivil vatandaşa kadar adını duyurmuş, bilinen bir markadır. İnsan vücudunun sağlıklı şekilde işleyişine devam edebilmesi ve fonksiyonlarını kusursuz şekilde yerine getirebilmesi için gerekli bazı şartlar mevcuttur. Vitamin ve mineral değerlerimizi belli seviyelerde tutmak da bunlar arasında yer alır. Ancak doğal yollarla almanın güç olduğu vitaminlerden birisi de C vitaminidir. Ortalama bir yetişkinin bir günde alması gereken C vitamini miktarını gıdalardan karşılamak hayli güç olmakla sürdürülebilir de değildir. Bu sebeple bazı vitamin ve mineral takviyeleri alarak bu durumu kolaylaştırmak mümkündür. Hem sürdürülebilir hem de pratik olması pek çok kişi için zaman kazandırır.

  • Vegan içeriklidir.
  • Günde bir kez kullanmak yeterlidir.
  • Koruyucu, tatlandırıcı gibi zararlı maddeler içermez.

Solgar Ester - C Plus 1000 mg 60 Tabletin Formül İçeriği Nasıldır?

Solgar Ester - C Plus 1000 mg 60 Tabletin Formül İçeriği Nasıldır?

Solgar Ester- C Plus, cam şişede satışa sunulur. Daha sağlıklı ve şeffaf bir görünümde olması, ürünün tüketicilerin güvenini kazanmasını sağlar. Yetişkinlere uygun olan bu takviye, özellikle kendini sık sık yorgun ve halsiz hisseden kişilere önerilir. Birçok C vitamini, efervesan formda olup aromalı olarak satışa sunulur. Ancak bu tadı sevmediği için C vitamini takviyesi almayan pek çok kişi vardır. Onları da düşünerek çıkarılan Solgar Ester- C Plus 1000 mg 60 tablet, aromasızdır. Bu sayede tat almadan kolaylıkla C vitamini takviyenizi alabilirsiniz. İlaç yerine geçmese de düzenli kullanım gerektiren bu takviyelere, uzman bir hekime danıştıktan sonra başlamanızda fayda vardır. Doktorunuz uygun gördüğü takdirde güvenilir ve kaliteli bir marka olan Solgar’ı tercih edebilirsiniz.

Solgar Ester - C Plus 1000 mg 60 Tablet Her Gün Kullanıma Uygun mu?

Solgar Ester - C Plus 1000 mg 60 Tablet Her Gün Kullanıma Uygun mudur?

Solgar Ester- C Plus 1000 mg 60 tablet, günlük kullanım için uygundur. Size ortalama iki ay kadar yetecek olan bu takviye, yaşam kalitenizi artırabilir. Düzenli olarak kullandığınız takdirde daha sağlıklı ve zinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ürünün kokusuz ve tatsız oluşu, günlük kullanımda kolaylık sağlar. Sabah ya da akşam alınabilen bu tabletler aynı zamanda bağışıklığınızı güçlendirerek hastalıklara karşı direnç kazanmanızı da sağlar. İçeriği tamamen doğal olan bu C vitamininde maya, şeker, tuz, nişasta, buğday, mısır, soya ve süt ürünlerinin hiçbiri yoktur. Vegan ve vejetaryenler için de uygun olan Solgar Ester- C Plus, geniş bir kitleye hitap eder. Solgar Ester- C Plus 1000 mg 60 tablet yorumlarını okuyarak ürünü kullanan kişilerin deneyimlerine birinci ağızdan şahitlik edebilirsiniz.

Solgar Ester - C Plus 1000 mg 60 Tabletin Faydaları Nelerdir?

Solgar Ester - C Plus 1000 mg 60 Tabletin Faydaları Nelerdir?

Solgar Ester- C Plus 1000 mg 60 tablet C vitamini faydaları saymakla bitmez. Uzun süreli yorgunluk, unutkanlık ya da huzursuzluk gibi durumlarda doktorunuz uygun gördüğü takdirde ürünü kullanabilirsiniz. Tedaviyi destekleyen durumlar dışında enerji sağlaması için de bu vitamini tercih edebilirsiniz. Bağışıklık sistemini de koruyan Solgar Ester- C, özellikle kış aylarında birçok kişinin tercih ettiği bir vitamin olur. Üst solunum sağlığını da korumaya yardımcı olan bu ürün, antioksidan özelliğe sahiptir. Kolay sindirilebilir özelliğiyle mide ve bağırsakta hassasiyet yaratmayan vitaminde doğal formüller kullanılır. Uzun ve oval şekli olan tabletleri zorluk yaşamadan yutabilirsiniz. Solgar Ester- C Plus 1000 mg 60 tablet fiyatını görmek ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmak için Trendyol web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamadan da hızlı ve kolay bir şekilde ürüne ulaşabilirsiniz.