Solgar Chromium Picolinate 200 Mcg 90 Kapsül

510 TL
(5,67 TL / kapsül)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solgar Chromium Picolinate 200 Mcg 90 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmolife Satıcı Ünvanı: AYHAN BURAK KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5500668225
    Bu ürün Kozmolife tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solgar Chromium Picolinate 200 Mcg 90 Kapsül KullanımıGünde 1-3 kapsül, tercihen yemeklerden sonra kullanılması tavsiye edilmektedir.Solgar Chromium Picolinate 200 Mcg 90 Kapsül Pozitif Yorumlar#Kolay yutuluyor#Vejetaryenlere uygunSolgar Chromium Picolinate 200 Mcg 90 Kapsül Bunları İçermezDomuz Katkı Maddesi, Gdo, Aspartam, Gluten Cinsiyet:Erkek,Kadın İçerik Tipi:Kapsül

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 90
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Ek Özellik Vegan
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Solgar Chromium Picolinate 200 mcg 90 Kapsül

Moschino cheap and chic edt kadın parfümü geniş içerikli bileşeni sayesinde farklı kişilikleri bir arada toplamaktadır. Feminen duyguların birleştiği bu eşsiz güzellikte kokuya sahip olan parfüm, kullanıcılarını çiçek bahçelerinde benzersiz bir gezintiye çıkaracaktır. Tüm cilt tipleri için uygulanması son derece sağlıklı olan kadın parfümü, günlük ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Moschino cheap and chic edt kadın parfümü yerinde duramayan, heyecanlı ve hareketli kadınları tanımlamaktadır. Tabiri caizse şen şakrak bir koku olarak, hayat dolu kadınların gün boyunca kendilerini iyi hissetmeleri için tasarlanmıştır.

  • Krom: 200 mcg
  • Ambalaj: 90’lık Cam Şişe
  • Tür: Bitkisel

Chromium Picolinate 90 Kapsülün Genel Özellikleri nedir?

Chromium Picolinate 200 mcg 90 Kapsül 033984008663

Solgar Chromium Picolinate 200 mcg 90 kapsül, insan vücudunun yaşlanma ve çeşitli problemlere karşı azalan krom minerallerini dengelemek için üretilmiştir. Ürün, içeriğindeki krom mineral desteği sayesinde insülinle etkileşime geçer ve kilo kaybına yardımcı olur. Gün içerisinde mide kazınması ve acıkma gibi ihtimalleri ortadan kaldırarak düzenli ve sağlıklı bir kilo kaybını mümkün kılar.Solgar Chromium Picolinate 90’lık cam şişede kullanıcıya sunulur. Günde 1 kapsül, tercihen yemeklerden sonra alınması önerilir. Bitkisel formülü içeriğinde 200 mcg krom barındırır. Bu sayede düzenli kullanımda vücuttaki krom miktarını dengeler ve azalma ihtimalini önler. Solgar chromium picolinate 200 mcg 90 kapsül yorumlarında, güvenle kullanıma uygun olduğu görülür.

Chromium Picolinate 200 mcg 90 Kapsülü Kimler Kullanabilir?

Solgar Chromium Picolinate; şeker, tuz ve nişasta gibi katkı maddeleri içermez. Vegan ve vejetaryenler için uygun biçimde üretilen ürün; buğday, gluten, maya, soya ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenlere yer vermez. Yapay aroma, tatlandırıcı, renklendirici ve koruyucu kullanılmamış içeriği sayesinde güvenle kullanıma uygundur. Solgar Chromium Picolinate takviye ürünü yaşlanma, beslenme düzensizlikleri ve sağlık problemlerinin neden olduğu krom eksikliğini yaşayan kişiler tarafından güvenle kullanılabilir. Aynı zamanda insülin direncini dengelemek ve sağlıklı kilo vermek isteyen kişiler tarafından da kullanılabilir. İçeriğinde yer alan krom desteği sayesinde gün içerisinde mide kazınmaları ve ani acıkmaları önleyerek, sağlıklı kilo kaybına yardımcı olur. Vücudun insülin-şeker dengesini sağlayan takviye, yüksek kolesterol ve kalp rahatsızlıklarının da önlenmesine yardımcı olur. Trendyol tarafından ürün, sorunsuz ve hızlı biçimde adrese teslim edilir.

Chromium Picolinate 200 mcg 90 Kapsül Kullanım Süresi Nedir?

Bitkisel takviyelerin içeriğindeki vitamin ve mineral desteğini yeterli ölçüde kazandırılabilmesi için kullanım tavsiyesine uygun tüketilmesi gerekir. Solgar garantisiyle üretilen Chromium Picolinate 200 mcg 90, günde 1 kapsül olarak kullanıma uygundur. Tok karna ve yemeklerden sonra 1 adet alınması tavsiye edilir. Fazla ve bilinçsiz kullanımı beraberinde çeşitli yan etkileri de doğurabilir.Bitkisel takviyelerin tümünde olduğu gibi Solgar Chromium Picolinate takviyesinin de bilinçsiz ve fazla tüketiminde çeşitli yan etkileri mevcuttur. Solgar takviye; morarma, burun kanaması, deri döküntüsü ve kabarcıklar, yorgunluk hissi, iştah kaybı, mide bulantısı ve kusma, uyku bozuklukları gibi yan etkilere neden olabilir. Vücut üzerinde herhangi bir yan etki görüldüğünde sağlık kurumuna başvurulması tavsiye edilir.Solgar Chromium Picolinate cam şişede 90 adet ürünle kullanıcıya sunulur. Bir kutunun sonlandığında vücuttaki değerler izlenerek takviye sonlandırılır ya da devam edilir.