Soles Ayak Bilekliği Stabilizasyon Ortezi(bedensiz)

269 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Soles Ayak Bilekliği Stabilizasyon Ortezi(bedensiz)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAMAS MEDİKAL Satıcı Ünvanı: ESMA TUĞBA AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Mersis Numarası: 4889520680000011 Vergi Kimlik Numarası: 7740210608
    Bu ürün GAMAS MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayak bileğinde medial ve lateral stabilizasyon sağlar. Sagital düzlemde harekete izin verdiği için kullanımı kolaydır. Dış plastikler anatomik olarak şekillendirilmiştir
  • ayak bileğine tam uyum sağlar. İç kısımdaki kumaş kaplı latex ped anatomik yapıya uygun şekilde ayak bileğinde şekil alır. Kronik ayak bileği burkulmalarında, stabil malleol kırıklarının tedavisinde, medial ve lateral bağ yaralanmalarında, ayak bileği distorsiyonunda ve postoperatif durumlarda kullanılır.
Geri Bildirim Ver