Şölen Nutymax A. Fıstıklı 44 Gr.

53,80 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şölen Nutymax A. Fıstıklı 44 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROE MUTFAK SPECİAL Satıcı Ünvanı: AYSU ENGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3350574766
    Bu ürün ROE MUTFAK SPECİAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şölen Nutymax A. Fıstıklı 44 Gr.
Geri Bildirim Ver

Şölen Nutymax Antep Fıstıklı Çikolata 44 gr

Şölen Nutymax fıstıklı çikolata 44 gr, size Antep fıstıklı krema ve çıtır gofretin muhteşem uyumunu sunar. 44 gr ağırlığında olan paketin içerisinde 2 adet mevcuttur. %48 Antep fıstıklı krema, %39 sütlü çikolata ve %13 gofret içerir. 100 gr için enerji miktarı 538 kcal olarak belirlenir. Nutymax Antep fıstıklı, leziz tadı ile sizi anında etkisi altına alır. Paketi açıldığı anda etrafa yayılan yoğun Antep fıstığı kokusu ile beğeni toplar. İlk ısırıktan itibaren gelen çıtırtı sesi ve gevrekliği ile birçok kişinin vazgeçilmezidir. Yoğun tat ile hafifliği birleştirir. Özel olarak hazırlanan formülü ile size ayrıcalık sunar. Birçok kişinin favorisi olan Antep fıstığı lezzeti, ürünün yoğun çikolatasının içine lezzet katar. Bu ürünü çantanıza atarak dilediğiniz an tüketebilirsiniz.

  • Yoğun Antep fıstığı
  • Çıtır gofret
  • Bol krema

Şölen Nutymax Antep Fıstıklı Çikolata 44 gr Özellikleri

Şölen Nutymax Antep Fıstıklı Çikolata 44 gr Özellikleri

Ürün, 44 gramlık bir paket içeriğinde; 3.4 gr protein, 20.9 gr şeker, 13.8 gr yağ, 24.2 gr karbonhidrat ve 1.1 gr lif bulundurur. Bir paketinde bulunan enerji miktarı 237 kcal’dir. Gün içinde ihtiyacınız olan besin değerlerinin bir kısmını karşılar. Şölen Nutymax Antep fıstıklı çikolata 44 gr, size leziz bir tat sunarken özenle hazırlanan içeriğinde trans yağ barındırmaz. Aynı zamanda, Endüstri 4.0 Teknolojisi ile yapılan paketlemelere sahiptir. Bu sayede ürünler el değmeden, titizlikle müşterilere ulaşır. Böylece güvenli ve sağlıklı bir üretim aşamasına sahiptir. İdeal muhafaza sıcaklığı 18-22 °C olarak belirlenir. Hava sızdırmayan kokusuz ortamlarda saklanması tavsiye edilir. Uygun koşullarda saklandığı zaman, son kullanma tarihine kadar şeklini, yapısını ve tazeliğini korur. Yoğun çıtırlığı ile beğenilen bir üründür.

Enfes Şölen Nutymax Antep Fıstıklı Çikolata 44 gr

Enfes Şölen Nutymax Antep Fıstıklı Çikolata 44 gr

Çikolata tüketimi, beyindeki mutluluk hormonu olarak da bilinen serotonin hormonu seviyesini artırabilir. Bu mutluluğu bambaşka bir seviyeye taşıyan Nutymax; yoğun Antep fıstığı, bol kreması ve çıtır gofreti ile size benzersiz bir tat vadeder. Benzersiz kokusu ve enfes aroması ile size birden fazla hissi aynı anda yaşatır. Kendine has tadı ile akıllarda uzun süre yer edinir. Hijyenik koşullarda üretilen bu ürün, her yaştan insanın zevkle tüketebileceği bir lezzettir. Özellikle yoğun çikolata ve Antep fıstığı tadından hoşlanan kişilere hitap edebilir. 44 gram paketi ile ürün, çantaya atmak için ideal tercihtir. Şölen Nutymax Antep fıstıklı çikolata 44 gr yorumlarını inceleyerek bu eşsiz lezzeti deneyimleyen kişilerden fikir alabilirsiniz. Memnuniyet oranı oldukça yüksek olan bu ürünü satın alarak lezzetli bir atıştırmalık edinebilirsiniz.

Avantajlı Şölen Nutymax Antep Fıstıklı Çikolata 44 gr Fiyatı

Avantajlı Şölen Nutymax Antep Fıstıklı Çikolata 44 gr Fiyatı

Şölen Nutymax Antep fıstıklı çikolata 44 gr fiyatı, çeşitli özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. İki adet çikolata barındıran 44 gramlık bir paket içeriğinde, farklı miktarlarda Antep fıstığı kreması, sütlü çikolata ve gofret bulunur. Türkiye’de üretilen Nutymax Çikolata, yüksek teknolojili paketleme sistemi ve kalite odaklı yaklaşımı ile dikkat çeker. Hijyenik bir üretim sağlamanın yanı sıra, renkli ve canlı paket tasarımı ile gözünüze hitap eder. Kolay açılan ambalajı ile ise konfor sağlar. Hafif gramajı sayesinde rahatlıkla yanınızda taşıyabilir ve dilediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Özel şekli, her bir parçasına kolayca ayrılabilme imkanı sunar. Atıştırmalık molalarınızda size her zaman eşlik eder. Kahve ve çay keyfinin yanında tercih edilebilir. Ürüne, Trendyol aracılığıyla rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu çıtır gofreti uygun fiyat avantajıyla hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.