2
Güneş Paneli kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Solar Güneş Paneli Akü Şarj Kontrol Cihazı 10 Amper-12v 24v

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Solar Güneş Paneli Akü Şarj Kontrol Cihazı 10 Amper-12v 24v

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoplanet Satıcı Ünvanı: GÖKHAN SAĞCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6349309798800001 Vergi Kimlik Numarası: 7370784792
    Bu ürün Teknoplanet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10A SOLAR ŞARJ KONTROL CİHAZI TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU İLE BİRLİKTE GELMEKTEDİR !!! Özellikler: Güneş kontrolörü, Evlerde ve Kırsal alan elektrifikasyon pazarının ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. 2 USB Şarj portu:5V 3A Çalışma Sıcaklığı: -35 ° C ile + 60 ° C Kendiliğinden Kendi Tüketimi: 10mA Şamandıra Şarjı:13V (varsayılan veya ayarlanabilir) Deşarj durması:10.7V (varsayılan veya ayarlanabilir) Deşarj tekrar12.6 V (varsayılan veya ayarlanabilir) Boyut:133x70x32mm LCD ekran Ev, kırsal alan, sanayi, ticari vb. için uygundur. Şarj Cihazına öncelikle aküden gelen kablo bağlantılarını yapınız! İlk önce akü bağlantısının yapılması gerekmektedir. Aksi halde cihazınız aküyü tanımaz, şarj etmez veya kontrolsüz şarj uygulayabilir. Solar Panel Sistemlerindeki uygunluk 12 V kurşun-asit-jel akü için, 21 V Max giriş gerilimi 24 V kurşun-asit-akü için, 42 V Max giriş gerilimi Bu şarj kontrol devresinin kabul edebileceği Max Panel Watt değeri 12V'luk paneller için 390W, 24V'luk paneller için 780W'tır. Ancak
  • Akü şarjı esnasında aşırı ısınma yapmaması için
  • 12V aküler için2 adet 150W panel veya 3 adet 100W'lık paneldenfazla bağlamayınız! 24V aküler için2 adet 250W paneldenfazla bağlamayınız! 12V akü şarjı için 24V'luk panel, 24V'luk akü şarjı için 12V'luk panel bağlamayınız! Lcd Ekran Üzerinde B01, B02 ve B03 Akü Tipleri İçin Seçeneğe Menü Tuşundan gelerek Menü Tuşuna 5sn süre ile basınız. B01, B02 veya B03 yanıp sönecektir. +Yukarı -Aşağı tuşları ile şarj edeceğiniz akü tipi için B01, B02, veya B03 seçilerek menü tuşuna 5sn kadar sabitlenene kadar basılı tutulur.B01 Kapalı bakımsız denilen Kurşun Aküleri, B02 Jel aküleri, B03 ise asit/oto aküleri içindir. 1. işlem
  • Cihaza öncelikle aküden gelen kablo bağlantısını yapın.Bağlantılar gevşek bırakılmamalı sıkıca yapılmalı.Akü tipinize göre B01, B02 ve B03 seçeneklerinden uygun olanını seçerek akünüzü şarja hazır hale getirin. 2. işlem
  • Solar Panel sisteminizden gelen kablo bağlantısını Yapın. 3. işlem
  • İnverter kullanımında enerjiyi akü kutup başlarından alınız. Düşük amper(2-3A gibi 50W kadar) doğrudan DC 12V gerilimle çalışan cihazlarınız/aydınlatmalarınız için solar cihaz enerji çıkış bölgesini kulanabilirsiniz.Cihazın enerji çıkış bölgesine inverteri bağlamayınız!

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Panel Güç (Watt) 251-300
  • Panel Volt 12
Geri Bildirim Ver

Solar Panel Şarj Kontrol Cihazı Akü 12V 24V 10 Amper Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Solar güneş paneli 10 amper-12V 24V akü şarj kontrol cihazı, jel, sulu ya da kuru akü fark etmeksizin her çeşitten aküyü çalıştırma özelliğine sahiptir. Ancak, önerilen akü çeşidi jeldir. Cihaz, jel akü için kullanıldığında performansını tam anlamıyla gösterebilir. Ürünün maksimum akü çalışma aralığı 12V ve 24V olarak belirtilir. Maksimum şarj akımı ise 10A ve 20A olacak şekildedir. 10 amper solar şarj regülatörünün deşarj akımıysa 10 A’dir. Dâhilî endüstriyel mikrodenetleyici bulunan ürün aynı zamanda tüm parametreleri ayarlayabileceğiniz büyük bir LCD ekrana sahiptir. Ayrıca şarj regülatöründe 3 aşamalı PWM şarj yönetimi bulunur. Cihaz, kullanıcısına güvenli bir kullanım sağlaması için çeşitli koruma sistemleriyle donatılmıştır.

  • Amper: 10 Amper Solar Şarj Regülatörü
  • Maksimum Akü Çalışma Aralığı: 12-24 V 10 Amper Solar Şarj Regülatörü
  • Ekran Çeşidi: LCD Ekran 10 Amper Solar Şarj Regülatörü

Solar 10 Amper Solar Şarj Regülatörü Özellikleri

Solar 10 Amper Solar Şarj Regülatörü Özellikleri

10 amper solar şarj kontrol cihazı, kullanışlı ve donanımlı özellikleri sayesinde başarılı bir profil çizer. Ürün, dâhilî endüstriyel mikrodenetleyiciye sahiptir. Mikrodenetleyici sayesinde güç tüketimi azalan cihazın baskı devre maliyetleri de düşük bir imaj seyreder. Bu açıdan oldukça avantajlıdır. Deşarj akımı 10 amper olan ürünün maksimum şarj akımı da 10 ve 20 amper olarak kayıtlara geçer. 10 amperlik şarj regülatörünü kullanabilmek için bağlanacağınız güneş panelinin voltajına ve enerjisine dikkat edilmelidir. Akünüz 12V ise güneş panelinin maksimum voltajı 25V ve maksimum enerjisi de 120 Watt olmalıdır. 24 Voltluk bir akünüz varsa en yüksek voltaj ve enerji de iki katına çıkar. PWM şarj yönetimi, cihaza belirli aralıklarla kısa dolum darbeleri gönderir. Böylece daha bütçe dostu bir imaj sergiler.

Solar 10 Amper Solar Şarj Regülatörü Hangi Akülerde Kullanılır?

Solar10 Amper Solar Şarj Regülatörü Hangi Akülerde Kullanılır?

Genel olarak, güneş enerjisi sistemlerinde birden fazla akü çeşidi kullanılabilir. Bunlar sulu tip olabileceği gibi kuru ya da jel akülerden de oluşabilir. Solar 10 amper şarj kontrol cihazı regülatörü, PWM şarj cihazı sayesinde akü tiplerini kolay bir biçimde ayırt edebilir. Böylelikle siz hangi akü çeşidini kullanırsanız kullanın, solar güneş paneli 10 amper-12V 24V akü şarj kontrol cihazı, aküyü anında tanımlar. Bu özelliği sayesinde ürün, kendini bağlanan akü çeşidine göre otomatik olarak da programlar. Ancak, şarj regülatöründen tam verim alabilmek için akü çeşidine dikkat etmeniz gerekir. Solar güneş paneli akü şarj kontrol cihazı 10 amper 24V, tüm bu özellikleri sayesinde akünün ömrünü uzatır.

Solar 10 Amper Solar Şarj Regülatörü Güvenilir mi?

Solar 10 Amper Solar Şarj Regülatörü Güvenilir mi?

Solar güneş paneli akü şarj kontrol cihazı 10 amper 12V, son derece güvenilirdir. Çeşitli koruma sistemleri sayesinde şarj kontrol cihazı, kullanıcısına güvenli bir kullanım sunar. Çok aşamalı şarj özelliğine sahip olduğu için cihaz, akünün şarj seviyesine bağlı olarak güç miktarını değiştirir. Böylece şarj seviyesi belli bir seviyenin altında kaldığı zaman akülerden gelen elektrik kesilir. Bunun sonucunda aküler bozulmadan korunmuş olur. Güvenlik anlamında bir diğer önemli özellik de ters akım korumasıdır. Ters akım koruması, gece saatlerinde güneş panellerinin aküyü boşaltmasını engeller. Ayrıca cihazda kısa ve açık devre koruması da bulunur. Ürünün güvenilir olmasını sağlayan bir diğer özellik ise LCD ekrandır. Bu özellik sayesinde güneş panellerinden gelen akımı, sıcaklık değerlerini ve akü voltajını kolay bir şekilde takip ederek kontrolü elinizde tutabilirsiniz. Solar güneş paneli 10 amper-12V 24V akü şarj kontrol cihazı yorumlarını inceleyerek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından, sadece birkaç tıkla Trendyol’dan siparişinizi verebilirsiniz.