9
Psikoloji Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Sola Unitas Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları Lindsay Gibson - Lindsay Gibson

212,55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sola Unitas Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları Lindsay Gibson - Lindsay Gibson

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sola Unitas (Sola Kidz) Satıcı Ünvanı: SOLA KOÇLUK EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772067397400001 Vergi Kimlik Numarası: 7720673974
    Bu ürün Sola Unitas (Sola Kidz) tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebeveynleriniz zor muydu? Olgunlaşmamış veya duygusal olarak erişilebilir durumda değiller miydi? Eğer duygusal olarak olgun ve erişilebilir olmayan ya da bencil bir ebeveynle büyüdüyseniz
  • öfke, yalnızlık, ihanet ya da terk edilme gibi duyguları çok uzun süredir hissediyor olabilirsiniz. Çocukluğunuzu duygusal ihtiyaçlarınızın karşılanmadığı, hislerinizin yok sayıldığı ve ebeveynlerinizin davranışlarını telafi etmek için yetişkin düzeyinde sorumluluk almanız gerektiği bir süreç olarak hatırlayabilirsiniz. Bu yaralar iyileşebilir ve hayatınızda ileriye doğru gidebilirsiniz. Büyük bir atılım içeren bu kitapta Dr. Lindsay Gibson, duygusal olarak olgunlaşmamış ya da erişilebilir olmayan ebeveynlerin yıkıcı doğalarını açığa çıkarmaktadır. Bu tür ebeveynlerin ihmal edilme hissini nasıl yarattıklarını görecek ve çocukluğunuzun neden olduğu karışıklık ve acıdan kurtulmanın yollarını keşfedeceksiniz. Duygusal olarak olgunlaşamamış ebeveynlerin etkilerinden kendinizi kurtarabilir, gerçek doğanızı yeniden kazanabilir, onlara nasıl davranacağınızı kontrol edebilir ve hayal kırıklığından sakınabilirsiniz. Daha iyi bir yaşam inşa etme yolunda olumlu ilişkiler kurabilmeniz için bu kitap güçlü bir rehber olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Lindsay Gibson
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları - Lindsay Gibson

Aile iletişimiyle ilgili kitap okumak birçok açıdan önemlidir. İnsanlar bazen yaşadıkları sorunların çözümlerini araştırmak için bu tarz kitaplara başvurur. Bazıları da bu sorunlarla karşılaşmadan nasıl daha iyi bir tutum sergilemesi gerektiğine ulaşır. Anneniz veya babanız ile sorunlarınız varsa veya çocuklarınıza daha iyi bir ebeveyn olmak isterseniz Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları kitabını okuyabilirsiniz. İletişim konusunda gelişmek için çok fazla seçenek vardır. Bunların başında Gibson tarafından yazılan bu kitap gelir. Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları Lindsay Gibson ile kendinizi ve çocuğunuzu keşfedebilirsiniz. Doğru yaklaşımı öğrenerek ufkunuzu genişletebilirsiniz. Böylece sorunların üstesinden gelme beceriniz artar. Olgunlaşan kimliğiniz sadece çocuklarınıza değil, tüm insanlara yaklaşımınızı iyileştirir. Bu kitapla yaşamınıza benzersiz bir dokunuş kazandırabilirsiniz.

  • Psikolojik yaklaşım yöntemleri
  • Ebeveyn çocuk ilişkisine bakış
  • Farkındalığı artıran içerik

Farkındalığı Artıran Lindsay Gibson Kitabı İçeriği

Farkındalığı Artıran Lindsay Gibson Kitabı İçeriği

Klinik psikolog Lindsay Gibson tarafından kaleme alınan kitap, oldukça rağbet görür. Ebeveynin çocuğa yaklaşımı konusunda iddialı bir başlıkla bu kitabı çıkaran yazar, farklı bir bakış açısı sunar. Bazı çevreler tarafından Olgunlaşmamış Ebeveyn tanımı ön yargıyla karşılansa da kitabı okuyan bu kişilerin birçoğu fikrini değiştirir. Kendi hatalarından çocuklarını sorumlu tutan ebeveynlerin yerini anlayışlı insanlar alır. Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları kitap seçenekleri arasında öne çıkar. Yalnızca ebeveynleri değil, çocukla ilgili çalışan pek çok kişiyi ilgilendirir. Bilinçli ebeveyn olma yolundakilere ışık tutar. İyi bir toplum düzeyine ulaşmak ailedeki güçlü iletişime dayanır. Annenin ve babanın çocukla bağlanma stili de bir o kadar önemlidir. Kuvvetli bağlar sağlıklı iletişimle olur. Birbirine güvenle bağlananlar arasında sorunsuz sevgi başlar. Olgun bir ebeveyn çocuğun hatalarından doğruyu çıkarması için yol gösterir.

Negatif Etkilerden Kurtulmanıza İmkan Tanıyan Bir Kitap

Negatif Etkilerden Kurtulmanıza İmkan Tanıyan Bir Kitap

Sola Unitas Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları, dikkat çekici bir kapağa sahiptir. Kapakta mesafeli, bencil, reddeden ebeveynlerin etkilerinden kurtulmanın yolları diye bir açıklama vardır. Tüm bu kötü sıfatlardan korunmak için bu kitabı okuyabilirsiniz. Kendi ebeveyninizden gördüğünüz olumsuz koşulları engellemek isterseniz de kaynak size harika bir yol gösterici olur ve hayatınızı değiştirmenize olanak sağlar. Onlarda görüp hoşunuza gitmeyen şeyleri kendinize değiştirdiğiniz zaman çocuğunuza da iyi bir ebeveyn olursunuz. Yeterli ilgi ve sevgi görmeyen kişiler, gelecek nesilleri de etkiler. Bu negatif etkileri en aza indirmenin yollarını kitaptan okuyabilirsiniz. Sizin yaşadığınız olumsuzlukları da iyileştirme imkanı sunar. Çünkü duygusal olarak erişilmek herkesin hakkıdır. Daha anlayışlı, empati dolu bir ortamda büyümek her çocuğun geleceği için önemlidir. Lindsay Gibson Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları, ebeveynlerinizin davranışlarını telafi etme olanağı sağlar.

Psikoloji Alanında Öne Çıkan Bir Eser

Psikoloji Alanında Öne Çıkan Bir Eser

Deneyimli terapistin yoğun araştırmalarla ortaya koyduğu bu eser, alanında önemli bir yer edinir. Bilimsel bir konusu olmasına rağmen açık ve anlaşılır anlatımı ile her okuyucuya hitap eder. İnsanların oldukça zorlandığı konulardan birine cesurca yaklaşım sergileyen kitap, dikkatleri üzerine çeker. Çocuklar doğdukları andan itibaren reddedilmek değil, kabul görmek ister. Sevgisiz büyüyen çocuklar gitgide yalnızlaşır. İnsanlara ve çevreye güven problemi yaşar. Ebeveynleri tarafından haksız yere suçlanan, eleştirilen çocuklarla iletişime dair yapılması gerekenler kitapta ayrıntılarla verilir. Eser, hayal kırıklıklarınızı ve duygusal boşluklarınızı düzeltmeniz için size yol gösterir. Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları fiyat olarak da uygundur. Kampanyalar ve satıcılar dahilinde fiyatlar değişiklik gösterse de genel olarak bütçe dostudur. Trendyol üzerinden Olgunlaşmamış Ebeveynlerin Yetişkin Çocukları kitap yorumlarına göz atarak diğer okurların düşüncelerini görebilir ve dilediğiniz zaman sipariş işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.