2
KadınGümüş Küpe kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Söğütlü Silver Gümüş Zirkon Taşlı J Küpe

209 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

Söğütlü Silver Gümüş Zirkon Taşlı J Küpe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Söğütlü Silver Satıcı Ünvanı: MAHSUM PEKEDİS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7250017914
    Bu ürün Söğütlü Silver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 925 ayar gümüş zirkon taşlı j küpe. Boyut:uzunluk:11 mm kalınlık:4,5 mm

Ürün Özellikleri

  • Ayar 925 Ayar
  • Form Oval
  • Taş Cinsi Pırlanta
  • Renk Beyaz
  • Materyal Gümüş
Geri Bildirim Ver

Söğütlü Silver Gümüş Zirkon Taşlı J Küpe ile Tarz Kombinler

Kadın giyimde aksesuarlar büyük rol oynar. Özellikle zarif, sade ve şık seçenekler kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Söğütlü silver küpe, konforlu kullanımı ve günlük hayata uyum sağlayan yapısı sayesinde kombinlerde rahatlıkla kullanılabilir. Gümüş j küpe şeklinde tasarlanan bu ürün birçok giyim ürünüyle yakıştırılabilir. Klipsli yapısı ile rahat bir kullanım sunarken ek parça gerektirmediği için parçaların kaybolması, kırılması gibi problemlere rastlanmaz. Sade ve şık görünümüyle kaliteli işçiliğin bir arada olduğu gümüş zirkon taşlı küpe modeli, malzeme kalitesi ve kullanım ömrü bakımından da oldukça avantajlıdır. Yüzey tipi parlaktır ve taş cinsi olarak pırlanta kullanılır. Beyaz rengi sayesinde zarif ve asil bir duruşa sahiptir. Uyumlu renklerle birlikte kullanılabilir bir tasarımı vardır.

  • Kaliteli İşçilik
  • Günlük Hayatta Şık Kullanım
  • Konforlu Hizmet

Şık ve Asil Söğütlü Silver Küpe

Şık ve Asil Söğütlü Silver Küpe

Söğütlü silver gümüş zirkon taşlı j küpe modeli 925 ayar gümüşten üretilir. Gümüş ürünlerdeki ayar kelimesi üretilen ürünün saflığını ifade eder. Ürünün içerisindeki saf gümüş oranını ayarına bakarak öğrenebilirsiniz. Rodyumlu zirkon taşlı J küpe kaliteli işçilikle zarif görünümü bir araya getirir. Söğütlü silver küpe sgtl9197, oldukça değerli olan zirkon taşı ve konforlu kullanım sunan gümüş madeni sayesinde uzun ömürlü bir aksesuar haline gelir. Gümüş zirkon taşlı J küpe kullananlar ise; günlük hayata kolayca uyum sağlayabilmesi, parlak ve canlı yüzeyi, kararma gibi problemler yaratmaması açısından memnun olduklarını dile getirir. Düzenli bakım ve temizlik sayesinde gümüş J küpe ürününü daha uzun yıllar kullanmanız mümkündür. Ayrıca güçlü kimyasallardan, deniz ve havuz gibi ortamlardan korumanız önemlidir.

Günlük Hayata Uyumlu Söğütlü J Küpe

Günlük Hayata Uyumlu Söğütlü J Küpe

Gümüş zirkon taşlı J küpe modelinin fiziksel özellikleri kullanışlı tasarımlarla buluşmuştur. Boyutu uzunluk olarak 11 mm, kalınlık olarak ise 4,5 mm şeklindedir. Ortalama kullanıcı özelliklerine ve taleplerine göre satışa sunulmuştur. Ayrıca dayanıklı işçilik sayesinde küçük darbelere ve çarpmalara karşı koruma sağlar. Daha konforlu bir kullanım süreci için ekstrem hava koşullarından, güçlü darbelerden ve çarpmalardan, yüksek ısıdan ve güçlü kimyasallarla temasından korumanız önerilir. Gümüş küpe üzerinde yaklaşık olarak 20 adet zirkon taş bulunur. Taşlar küpeye sağlam bir şekilde montelenir ve kullanıcılara sunulur. Kendinden klipsli yapısı sayesinde tek bir dokunuşla kullanıma hazır hale gelir ve kulağa yerleştirilebilir. Alerjen ve hassas yapılara özel olarak tasarlanan ve herhangi bir probleme yol açmayan anti alerjenik yapısı vardır.

Kaliteli Duruşuyla Gümüş Zirkon Taşlı J Küpe

Kaliteli Duruşuyla Gümüş Zirkon Taşlı J Küpe

Gümüş zirkon taşlı J küpe fiyatları, gümüşün kalitesine ve yapılan işçiliğe göre belirlenir. Oldukça uygun fiyatlı ve bütçe dostu bir modeldir. Gümüş zirkon taşlı J küpe yorumları da bu doğrultuda olumlu geri dönüşler alır. Kullanıcılar günlük hayata kolayca uyum sağlayan bir ürün olduğunu, sade ve şık görünüm elde ettiklerini ve memnun kaldıklarını belirtir. Hem yoğun tempolu iş hayatında, ev ortamında, yolculuklarda, etkinliklerde hem de her gün kullanabileceğiniz Söğütlü silver gümüş zirkon taşlı J küpe modelleri; her yaş gurubundan kadın kullanıcıların ihtiyaçlarına göre tasarlanır. Parlak taşları ve pratik kullanımı sayesinde eforsuz bir şekilde zarif görünüm elde edilir. Daha uzun ömürlü kullanım için serin ve kuru alanlarda saklanması, bakım ve temizliğinin yapılması tavsiye edilir.