Softem Doğal Kükürtlü Sabun 130 gr

87 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
116,03 TL99,75 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
114,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Softem Doğal Kükürtlü Sabun 130 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natural Pazar Satıcı Ünvanı: ASUDE DOĞAL ÜRÜNLER ORMANCILIK GIDA HAYVANCILIK KUYUMCULUK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091050833800018 Vergi Kimlik Numarası: 0910508338
    Bu ürün Natural Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DOĞAL KÜKÜRTLÜ SABUN Mağazamızın Açılışına Özel, Tüm siparişlerin yanında hediye bitkisel çay gönderilecektir. Kükürt içeren paraben ve renklendirici ve koruyucu madde barındırmayan doğal içerikli bir sabundur. Kükürt içeren doğal sabunlar vücut temizliği için sıklıkla kullanılan son zamanların popüler ürünlerindendir. Doğal Kükürtlü Sabun
  • Antiseptik ve anti bakteriyel olduğu için derinlemesine temizlik için son derece kullanışlıdır. Ciltteki ölü tabakayı temizler, arındırır, temizlik hissi verir. Yağlı ciltlerin sebum dengesini düzenleyicidir. Egzama ve sedef gibi cilt sorunları ile mücadele eder. Kaşıntıyı alır, cildi ferahlatır. Hatırlatma:Bu gibi etkilerin görülmesi için düzenli kullanmak gereklidir. DOĞAL KÜKÜRTLÜ SABUN KULLANIM ÖNERİSİ Su ile köpürterek direkt cilde ve saça uygulanabilir. Sivilceye meyilli ciltlerin günlük bakımında kullanılabilir. İçerik: (Kükürt) SodiumPalmate, Sodium Palm Kernelate, Water, Glycerine, Palm Acid, Palm KernelAcid, SodiumChloride, TetraSodium EDTA, Lanolin, Sulphur, Fregrans. Saklama Koşulları ve Raf Ömrü: Direkt güneş ışığından uzak, serin yerde saklayın. Raf Ömrü:5 yıldır. Gramaj:130 gr Paraben İçermez. Renklendirici İçermez. Koruyucu İçermez.
Geri Bildirim Ver