soffany Ahşap Telefon Standı Tutucu

29 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
199 TL'ye 10 TL İndirim
3. Ürüne %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
39,99 TL
125 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

soffany Ahşap Telefon Standı Tutucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Birim Matbaa Satıcı Ünvanı: AYŞE KARAKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5160728362
    Bu ürün Birim Matbaa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm Modellerle Uyumlu Fırınlanmış Masif Ahşap Çam Ağacından Üretilmiştir.
  • Herhangi Kimyasal İçeren Madde kullanılmamıştır. %100 Doğal Ahşaptır.
  • Ürünün Boyutu: 8 cm x 8 cm

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Soffany SOF05 Ahşap Telefon Standı

Soffany ahşap telefon standı, kaliteli ve ergonomik bir üründür. Masif ahşap kullanılarak üretilen stant, telefonunu bir noktaya sabitlemenizi sağlar. Doğal ahşap renginde olan ürünü dilediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hafif olan stant, çantada rahatlıkla taşınabilir. Ürün, orta ve hafif şiddetli darbelerden etkilenmez. Ahşap standı kullanarak uzun saatler boyunca görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Stant, siz hareket hâlindeyken telefonunuzu sabit tutar. Temizlik ya da yemek yaparken telefonunuzu sabitleyerek daha konforlu hareket edebilirsiniz. 8×8 cm boyutlarındaki ürünü edinerek hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştırabilirsiniz.

  • %100 doğal ahşaptan üretilmiştir.
  • 8x8 cm boyutlarına sahiptir.
  • Ürün, herhangi bir kimyasal madde içermez.

Soffany Ahşap Telefon Standı Tutucunun Özellikleri Nelerdir?

Soffany Ahşap Telefon Standı Tutucunun Özellikleri Nelerdir?

Soffany telefon tutucu, ahşaptan tasarlanmıştır. Ürün, 8×8 cm boyutlarına sahiptir. Herhangi bir kimyasal içermeyen telefon tutucuyu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kare formdaki ürün oldukça kullanışlıdır. Ürünün üzerinde telefonun dikey ya da yatay olarak sabit kalmasını sağlayan bir boşluk vardır. Standın iki kenarı keskin olarak tasarlanmıştır. Ürünün diğer iki kenarı ise ovaldir. Pürüzsüz yüzeye sahip olan ürünü dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Hafif olan telefon tutucu çantada kolayca taşınabilir. %100 doğal ahşaptan üretilen stant, hafif ve orta şiddetli darbelerden etkilenmez. Ürün üzerinde bulunan derinliğin yüzeyi tamamen pürüzsüzdür. Ürünü kullanırken telefon ekranınıza herhangi bir zarar gelmez. Stant, tüm telefonlarla uyumludur. Üretiminde fırınlanmış ahşap kullanılan telefon tutucu uzun yıllar kullanılabilir. Soffany ahşap telefon standı sayesinde telefonunuzu konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Soffany Ahşap Telefon Standı Tutucu Ne İşe Yarar?

Soffany Ahşap Telefon Standı Tutucu Ne İşe Yarar?

Ahşap telefon standı, cihazınızın yatay ya da dikey olarak sabit kalmasını sağlar. Kullanışlı bir ürün olan telefon standını dilediğiniz zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz. Telefon tutucu, siz hareket hâlindeyken cihazınızın bir noktada sabit kalmasına olanak tanır. İşlevsel olan ürün, farklı amaçlarla kullanılabilir. Mutfakta yemek yaparken sabitlenen telefonunuzda videolar izleyebilirsiniz. Ürün, çalışırken aynı anda farklı programlar seyretmeyi sevenler için mükemmel bir tercih olabilir. Bilgisayarınızda çalışırken standdaki cihazınızda dilediğiniz dizi ve filmleri takip edebilirsiniz. Görüntülü görüşmeler sırasında telefonu uzun süre elde tutmak oldukça yorucudur. Ahşap stant, kişileri bu yorucu işten kurtarır. Bir noktaya konumlandırdığınız telefon tutucu sayesinde saatlerce görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Soffany ahşap telefon standı, telefonunuzu sabitler ve size rahat hareket imkânı sağlar. Konforunuz için ahşap telefon tutucuyu edinebilirsiniz.

Soffany Ahşap Telefon Standı Tutucu Nasıl Kullanılır?

Soffany Ahşap Telefon Standı Tutucu Nasıl Kullanılır?

Ahşap telefon tutucunun kullanımı oldukça kolaydır. Ürün üzerinde asimetrik şekilde oluşturulan bir derinlik vardır. Stant üzerinde bulunan derinliğe telefonunuzu yerleştirerek ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Düz yüzeye sahip olan stant, cihazınızın sabit bir şekilde konumlandırılmasına olanak tanır. Telefonunuzda video izlemek istediğinizde cihazınızı standın içerisine yatay olarak yerleştirebilirsiniz. Videolu telefon görüşmeleri sırasında ise cihazınızı ürüne dikey olarak konumlandırabilirsiniz. Ahşap stant farklı modeldeki telefonlara kolayca uyum sağlar. Cihaz, ürün içerisine kılıfla beraber yerleştirilemeyebilir. Bu noktada yapılması gereken telefonun kılıfının çıkartılmasıdır. Özel olarak tasarlanan stant, cihazınızın yüzeyine herhangi bir zarar vermez. Ahşap standı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı materyalden üretilen standı edinerek işlerinizi daha kolay hâle getirebilirsiniz. İşlevsel ürün, telefonunuzu sabitleyerek sizin telefonu daha rahat kullanmanıza olanak tanır. Ürün hakkındaki kullanıcı deneyimlerini merak ediyorsanız Soffany ahşap telefon standı yorumlarını okuyabilirsiniz. Soffany ahşap telefon standını uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.