Soel Parfüm Narkotik Edp 50 ml Erkek Parfüm Afrodizyak Etkili

559 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Soel Parfüm Narkotik Edp 50 ml Erkek Parfüm Afrodizyak Etkili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Soel Parfüm Satıcı Ünvanı: EN GROUP KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334105535800001 Vergi Kimlik Numarası: 3341055358
    Bu ürün Soel Parfüm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soel Narcotik Soel Narcotik Yüksek Oranda Afrodizyak, canlı ve meyve dolu bir üst nota setiyle başlar
  • parlak, enerjik bir bergamot sulu şeftali ve egzotik, meyveli lychee kucaklıyor.Yürekte yasemin zenginliği, şakanın taze güzelliğini, ışıkla, beyaz portakala çiçeği, doku ve derinlik ödünç veriliyor.Soel narkotik kuruduktan sonra, zengin ama şeffaf bir ahşap, misk ve yosun tabanı, rüya gören narkotik etkiyi saatlerce canlı tutarak sizi koklama ve defalar tutmızı sağlar. Modern rive droite kadın karmaşık ve sofistike bir madde karışımıdır. Soel Narkotik Notları: Bargamot, lychee, şeftali, yasemin, şakayık, portakal çiçeği, ahşap, yosun, misk

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Fresh
Geri Bildirim Ver

Soel Narkotik Edp 50 Ml Erkek Parfüm Afrodizyak Etkili

Erkek parfüm modelleri ekstra keskin kokulara sahip olarak üretilir. Soel Narkotik EDP 50 ml erkek parfüm afrodizyak etkili SO171-99 çeşidi canlı aromalardan ve meyve notalarından üretilerek satışa sunulur. Bu ürün sayesinde hem keskin hem de cezbedici bir kokuya sahip olabilirsiniz. Dış yapısı oldukça kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilir. Bu kaliteli malzemeler sayesinde düştüğünde ya da herhangi bir yere çarptığında kırılma gibi olumsuz bir durumla karşılaşmazsınız. Aromatik karışımları sayesinde etrafa hoş bir koku yayabilirsiniz. Antialerjik yapısı ile hassas cildinizin kızarmasını ve tahriş olmasını önleyebilirsiniz. Soel narkotik EDP 50 ml boyut hacmiyle satışa sunulur. Kalıcılığı ve geniş hacmi sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı elde ederek tek sıkışta dahi kokunuzun etrafa yayılmasını sağlayabilirsiniz.

  • Kalıcı koku
  • Taze notalar
  • 50 ml boyutu ile uzun süre kullanım

Kalıcı Soel Narkotik Parfüm

Kalıcı Soel Narkotik Parfüm

Parfümlerin kalıcı bir kokuya sahip olması, uzun süre kullanım açısından son derece önemlidir. Bu kalıcılık sayesinde tek sıkışta dahi, bulunduğunuz alanın hoş bir kokuya bürünmesini sağlayabilirsiniz. Soel narkotik erkek çeşidi, kalıcılığı yüksek bir üründür. Bergamotunun ve şeftalinin birleşiminden oluşan bu eşsiz buluşma sayesinde teninizde güzel bir dokunuş oluşturabilirsiniz. Şakayığın taze güzelliği ile enfes bir koku elde edebilirsiniz. Yasemin çiçeğinin de etkili olduğu Soel parfüm narkotik bir hava elde edebilmenize yardımcı olur. 50 ml boyutunda satışa sunulur. Şişe tasarımı da son derece şıktır. Kalıcı özelliği sayesinde gün boyu aktif bir koku elde edebilirsiniz. Sofistike madde karışımları ile kokunuzun dağılmasını sağlar. Böylece gittiğiniz ortamlarda hoş bir nota yayabilirsiniz. Siz de kalıcı bir kokuya sahip olmak istiyorsanız Soel narkotik erkek parfümünü satın alabilirsiniz.

Taze Notalı Soel Narkotik Parfüm 50 ml EDP

Taze Notalı Soel Narkotik Parfüm 50 ml EDP

Taze notaya sahip olan parfüm modelleri, hem kalıcı hem de ferah bir koku imkanı elde edebilmenizi sağlar. Soel parfüm erkek narkotik, taze notaların bir araya gelmesi ile oluşur. İçerisinde beyaz portakal çiçeği özü bulunur. Bu sayede derin bir koku elde edebilmenizi sağlar. Hafif ve narin dokusuyla birlikte sıktığınız andan itibaren kalıcı bir özellik gösterir. Taze yasemin çiçeği sayesinde hem net hem de keskin bir koku imkanı sağlar. Ayrıca antialerjik özelliği ile cildinizin tahriş olmasını önler. Böylece sağlığınıza zarar vermez. Bu özellikleri sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Büyük boyutu ile uzun bir zaman diliminde kullanabilmenizi sağlar. Siz de taze notaların birleşimi ile hoş koku elde etmek istiyorsanız Soel narkotik erkek parfüm 50 ml EDP modelini satın alabilirsiniz.

Avantajlı Soel Narkotik 50 ml EDP Erkek Parfüm Fiyatı

Avantajlı Soel Narkotik 50 ml EDP Erkek Parfüm Fiyatı

Soel Narkotik EDP 50 ml erkek parfüm; bergamot, beyaz portakal çiçeği ve meyve aromaları sayesinde egzotik bir koku elde edebilmenize yardım eder. Taze ve eşsiz notalarıyla birlikte kokunuzun rahat şekilde etrafa yayılmasını sağlar. Soel Narkotik EDP 50 ml erkek parfüm afrodizyak etkili kullananlar genellikle ürünün kokusundan ve kalıcılığından memnun kalırlar. Bu memnunluk seviyelerini ürün yorumlardan görebilirsiniz. Soel Narkotik EDP 50 ml erkek parfüm afrodizyak etkili yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı şekilde bilgiye ulaşabilirsiniz. Ürünü daha önce satın almış müşterilerin deneyimlerinden faydalanarak güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Soel Narkotik EDP 50 ml erkek parfüm afrodizyak etkili fiyatlarını da inceleyerek cazip ve avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla ürün için sipariş oluşturarak keyifli alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.