7
Sarımsak Ezici kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Genel Markalar Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Pratik Sarımsak Ezeceği Fma00353

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (64)
124 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
1000 TL Üzeri 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
117,80 TL68 TL
69 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Pratik Sarımsak Ezeceği Fma00353

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koza Gift Satıcı Ünvanı: KOZA AKADEMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582048590300015 Vergi Kimlik Numarası: 5820485903
    Bu ürün Koza Gift tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yuvarlak Şekil Sarımsak Ezici Pres Hazneli Çelik Sarımsak Rendesi Sarımsak ezici pres ile sarımsakları karıştırıp kolayca ezebilirsiniz.
  • Sarımsak için güçlü bir ezme işlemi gerçekleştirir.
  • Güçlü çelik yapısı ile uzun ömürlü olup oldukça dayanıklıdır.
  • Sarımsağı hazneye yerleştirin ve mekanizmayı kapatın.
  • Sarımsağı hazne içerisinde sıkıştırarak kolayca ezebilirsiniz.
  • Verimli delik düzeni ezilmiş sarımsak miktarını maksimuma çıkarır.
  • Sadece birkaç adımda ihtiyacınız olan sarımsağı elde edebilirsiniz.
  • Ürün paslanmaz çelikten üretilmiştir.
  • Ürün Boyutları: 3,5 cm x 15 cm x 4 cm.
  • Paket İçeriği: 1 adet Yuvarlak Şekil Sarımsak Ezici Pres Hazneli Sarımsak Rendesi.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Snr Paslanmaz Çelik Pratik Sarımsak Ezici

Günün büyük bir zaman diliminde vakit geçirilen mutfaklarda yapılan işlerin, kolaylıkla yapılmasını sağlayacak fazla güç sarf etmeden pratiklik ve zaman kazandıracak gerek teknolojik gerekse de manuel ev aletleri bulunur. Bu yardımcı aletlerden biri de sarımsak ezicidir. Snr paslanmaz çelik pratik sarımsak ezici, dayanıklı malzeme yapısı ile pratik bir kullanım imkanı sunması için özenle üretilir. Üretim aşamasında tercih edilen kaplama ve malzeme yapısı, mutfak aletinin insan sağlığına zararlı olmaması için dikkatle seçilir. Manuel kullanım imkanı sunan bu işlevsel ürün, beyaz rengiyle de şık ve zarif bir dış görünüşe sahiptir. Ürünün sunduğu yenilikçi özellikler, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilmesini ve oldukça beğeni toplamasını sağlar. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik kaplama
  • Dayanıklı ve kaliteli malzeme yapısı
  • Pratik kullanım imkanı sunun mutfak aleti

Kullanışlı Snr Sarımsak Ezici Özellikleri

Kullanışlı Snr Sarımsak Ezici Özellikleri

Sağlam kullanım güvencesi sağlayan ve sağlık dostu olan mutfak eşyaları her zaman ön plandadır. Manuel olarak kullanılan bu mutfak aletinin hem iç yüzeyi hem de dış yüzeyi paslanmaz çelik kaplamadır. Paslanmaz çelik kaplama, ürünün korozyon direncini düzenleyen üstün bir koruma sağlar. Bu üstün koruma sayesinde de ezicinin, kimyasal bozulmaya ya da tepkimeye girmesinin önüne geçilir. Bu sayede gıdalarınız sağlığınızı kötü etkileyebilecek tepkimelere maruz kalmaz. Bununla birlikte pratik sarımsak ezici, olası düşme veya çarpmalara karşı da fiziksel olarak dayanıklılık gösterir. Fiziksel dayanıklılık, kırılma ya da deforme olma gibi risklerin önüne geçer. Ürünün uzunluğu 16,5 cm, sarımsak ezmeye yarayan ezici başlığın çapı ise 3 cm’dir. Söz konusu ebatlar, ürünün mutfağınızda fazla yer kaplamadan ve dağınık bir görüntü yaratmadan konumlandırılmasına imkan tanır.

Snr Paslanmaz Çelik Pratik Sarımsak Ezici Yorumları

Snr Paslanmaz Çelik Pratik Sarımsak Ezici Yorumları

Sarımsak ezici, pratik bir kullanım imkanı sunar. Ergonomik tasarımıyla da öne çıkan ürünün uç kısmında bulunan delik düzeni, sarımsakların maksimum seviyede ezilmesine imkan tanır. Üründen verimli bir sonuç alınması için sarımsakların, ezici hazneye yerleştirilmesi yeterlidir. Başka herhangi bir yardımcı donanıma ihtiyaç duyulmaz. Mutfak aletinin uç kısmında yer alan ve şekil olarak makasa benzeyen kopçalar, sıkma işlemi sırasında ellerinize zarar vermemesi için pürüzsüz olarak tasarlanır. Bununla birlikte rahat bir şekilde kavrayabilmeniz için de hafif eğimli bir yapıya sahiptir. Ürün, dış ortamlarda dahi kalitesinden ödün vermeyerek ihtiyaç duyduğunuz her yerde ve her zaman kullanımınıza uygundur. Snr paslanmaz çelik pratik sarımsak ezici yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de birbirinden lezzetli yemeklerinize ilave etmek için sarımsaklarınızı pratik bir şekilde ezme imkanından faydalanabilirsiniz.

Snr Paslanmaz Çelik Pratik Sarımsak Ezici Fiyatı

Snr Paslanmaz Çelik Pratik Sarımsak Ezici Fiyatı

Snr paslanmaz çelik pratik sarımsak ezici fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir ve size sunulur. Ürün, herhangi bir kuruluma ya da periyodik bakıma ihtiyaç duymaz. Paketinden çıkarıldığı andan itibaren direkt olarak kullanıma hazırdır. Ancak ürünün kullanılmadan önce su ile temizlenmesi önemle tavsiye edilir. Paslanmaz çelik kaplama, ürüne bulaşık makinesinde yıkanması için de imkan tanır. Yüksek dereceli sıcaklığa karşı da dayanıklılık gösteren bu mutfak aletinin, her kullanımdan sonra temizlenmesi sağlık açısından yüksek derecede önem arz eder. Aksi halde yüzey üzerinde biriken yemek artıkları, bakteri üremesine ve buna bağlı olarak da sağlık açısından çeşitli sorunların oluşmasına neden olabilir. Çeşitli kullanım alanları sunan ve dayanıklı malzeme yapısına sahip bu pratik mutfak aletine Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.