Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan

1.218,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ramtechdonanim Satıcı Ünvanı: RAMTECH BİLGİSAYAR DONANIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734195886000001 Vergi Kimlik Numarası: 7341958860
    Bu ürün ramtechdonanim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bakır borulu Snowman T6 Ultra, 125 x 80 x 155 mm boyutundadır.
  • Üzerinde 120 x 120 x 25 mm'lik bir fan bulunan kule tipi işlemci soğutucu, 800-1600 RPM dönüş hızı ile yüksek performansta çalışır.
  • RGB işlemci soğutucu, metal tasarımı ile her zaman daha uzun soğuk tutma ve geç soğuma prensibi ile çalışma sağlar.
  • Snowman T6 Ultra 6 işlemci soğutucu, 690 gram ağırlığındadır.
  • Snowman T6 çift fanlı işlemci soğutucu, üzerinde buluna 4 Pin ile her marka anakarta uyum sağlayabilir.
  • Snowman T6 Ultra 6 bakır kanallı rainbow cooler fan, başlangıç gerilimi 7 VDC olup, ölçülen en yüksek gerilim ise 12 VDC'dir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri Fan Kontrolcü ve Ön Panel
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Snowman T6 Ultra Soğutma 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan

Teknoloji çağında yaşanması teknolojik cihazlara olan merakı ve ilgiyi artırır. Bu cihazların kullanımı her gün artmakla beraber yeni özelliklerin eklenmesiyle ürünler kullanışlı ve cazip hale getirilir. Snowman T6 ultra soğutma 6 bakır kanallı Rainbow cooler fan bu cihazlarda kullanımı artıran bir ürün olmasıyla ön plana çıkar. Ürün işlemciyi soğutmayı sağlar. İşlemci bilgisayarın önemli bir parçasıdır. Cihazın hızını belirleyen ve artıran işlemci bazı durumlardan dolayı ısınır ve bu durum cihazın verimliliğini olumsuz etkiler. Burada devreye Snowman T6 ultra 6 bakır kanallı Rainbow cooler fan girer. Bu ürün bilgisayarın içinde yetersiz kalan fana extra yardımcı görevi görerek bilgisayarın ısınmasını engeller. Ürün dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. İşlemcinizin performansını artırmak için gerekli bir fandır. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Uzun ömürlü yapı
  • Uyumlu soketler
  • Yüksek performans

Dikkat Çekici Snowman T6 Ultra Özellikleri

Dikkat Çekici Snowman T6 Ultra Özellikleri

İşlemci soğutucunun yapısı uzun ömürlüdür. Snowman T6 ultra özelliklerine bakıldığında genel ebatları 125(U)x80(G)x155(Y) mm boyutundadır. Ürün kasa fanı olarak kullanılır ve işlemci soğutucunun 2 adet fanı vardır. Rainbow cooler olduğu için cihazın kasası gökkuşağını andıran bir hale bürünür. Rated voltage 12VDC, starting voltage 7VDC’dir. Soğutucu fan 690 g ağırlığına sahiptir. Ürünün anma akımı 0.08-0.15±0.02 amperdir. Fan 120 mm mavi LED fan hızı 1300 RPM’dir. Noise 18 dBA, pin sayısı 4’tür. Soğutucunun ısı boruları 6 x 0.6 mm bakırdır. Snowman T6 ultra 6 işlemci soğutucu uyumlu soketlerle sorunsuz çalışır ve AMD işlemcilerde anakartta orijinal tırnakların bulunması gerekir. Ürünün içerisinde termal macun bulunur, bu da soğutucunun taban plakasına iyi bir şekilde etki etmesini sağlar.

Snowman Ultra Soğutma Rainbow Cooler Fan Avantajları

Snowman Ultra Soğutma Rainbow Cooler Fan Avantajları

Ürün M-T6 CPU/işlemci soğutucudur. Snowman fanın yapısı oldukça dayanıklıdır. Herhangi bir problemle karşılaştığınızda fanda oluşan problemi çözebilirsiniz. Ağırlığı 690 g olan bu ürünü hafif olduğu için cihazınıza yerleştirirken sorun yaşamazsınız. Ürün aynı zamanda boyut olarak da küçüktür. Snowman işlemci soğutucu işlemcilerin içerisinde bulunan soğutuculardan daha yüksek performans gösterdiği için işlemcinin ısınmasını azaltır. Çok az sesle çalıştığı için gürültüsü sizi rahatsız etmez. Ergonomik tasarıma sahip bir üründür. Kullanım yeri fan kontrolcü ve ön panel olan bir üründür. Birçok uyumlu sokete sahip olmasıyla kullandığınız cihaza uyum sağlar ve cihazınızın ısınmasını engeller. Dayanıklı ve uzun ömürlü olmasıyla ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda kullanabileceğiniz bu ürünü inceleyerek hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Hediye olarak da alabileceğiniz bu soğutucu fan, ürüne ihtiyacı olanları memnun eder.

Snowman Ultra Soğutma Rainbow Cooler Fan Fiyatları

Snowman Ultra Soğutma Rainbow Cooler Fan Fiyatları

Snowman T6 ultra 6 bakır kanallı Rainbow cooler fan fiyatları ürünün işlevine göre belirlenir. Ürünün cihazlara uyum göstermesi ve beklenen performansı yerine getirmesi fiyat bakımından avantaj sağlar. Bu sebeple fan uygun fiyatıyla sizlerin beğenisini kazanır. Bir ürünün ihtiyacı karşılayacak nitelikte olması satın alma işlemi gerçekleşirken ilk dikkat edilen konular arasındadır. Ürünün beklentileri karşılaması kullananların memnuniyetini artırır. Bilgisayarına kaliteli soğutucu almak isteyenlerin ilk tercihi olan Snowman T6 ultra 6 bakır kanallı Rainbow cooler fan yorumları arasında ürünün yüksek performansa sahip olması ile ilgili olumlu paylaşımları görürsünüz. Ürün çok ses çıkarmadığı için sizi rahatsız etmez. Kaliteli ve sağlam yapısıyla sorun çıkarmadan uzun süre bilgisayarınızın soğutma işlemini gerçekleştiren bir üründür. Pratik kuruluma sahip olan bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat aralığında ulaşarak sahip olabilirsiniz.