Snowman M200 CPU Soğutucu Rainbow Fan LED'li

454 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Snowman M200 CPU Soğutucu Rainbow Fan LED'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ramtechdonanim Satıcı Ünvanı: RAMTECH BİLGİSAYAR DONANIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734195886000001 Vergi Kimlik Numarası: 7341958860
    Bu ürün ramtechdonanim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Snowman M200 işlemci soğutucu 320 gram ağırlığı ile işlemciye yük olmadan sessiz çalışır.
  • Kule tipi işlemci soğutucu oyun ya da programlar sebebiyle aşırı ısınma sorunu çıkaran bilgisayarlar için idealdir. 95x65x130 milimetre boyutlarıyla yer kaplamaz.
  • Snowman soğutucudan üretilen tüm soğuk hava kasa içerisine homojen olarak dağıtılır ve her yeri soğutur.
  • RGB işlemci soğutucu gökkuşağı LED ışıkları ile kasanın görünümüne şık bir hava katar.
  • Snowman M200 CPU soğutucu aktif olarak çalışırken 18 dB ses çıkarır. Soğutucu fan sessiz çalışır ve gürültü oluşturmaz.
  • Snowman M200 işlemci soğutucu 4 pin ile gelir ve işlemciye pinleri yardımıyla sabitlenir. Yüksek dönüş hızı sayesinde üstün soğutma performansı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri PC
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Snowman M200 Rainbow Ledli CPU Fan

Modern hayatta teknolojinin gelişmesiyle beraber bilgisayarlar insanlar için oldukça önemli bir hale gelir. İş, eğitim, hobiler gibi pek çok işlevi gerçekleştirebilen bilgisayarları sorunsuz kullanabilmek de oldukça önemlidir. Herhangi bir aksilik durumunda günlük işleriniz aksayabilir veya bilgisayarınızdaki verileri kaybedebilirsiniz. Bu nedenle bilgisayarlarınızı kullanırken bazı destekleyici aksesuarlar da kullanmanız gerekir. Snowman M200 Rainbow LEDli CPU fan PERA0010 bilgisayarınızın aşırı ısınma kaynaklı sorunlar yaratmasını engellemek için özel olarak tasarlanır. Uzun süreli kullanım sonrası bilgisayarınızın içindeki fanlarda birtakım arızalar ortaya çıkabilir. Bu arızalar sonucu bilgisayarlarda aşırı ısınma ortaya çıkar. Aşırı ısınma, en iyi ihtimalle bilgisayarınızın işlem esnasında aniden kapanmasına sebep olur. Snowman m200 Rainbow LEDli CPU fan ile cihazınızı sorunsuz bir şekilde keyifle kullanmaya devam edebilirsiniz.

  • 320 gram ağırlık
  • Gökkuşağı LED ışık
  • 2100 RPM

Snowman Rainbow LED’li Fan Özellikleri

Snowman Rainbow LED’li Fan Özellikleri

Bilgisayarınızın soğutucu bölümünde oluşan aksama veya arızalar dolayısıyla cihazınızda aşırı ısınma problemi ortaya çıkabilir. Isınma problemi sebebiyle ortaya çıkabilen olumsuz durumlara karşın bir dış desteğe ihtiyacınız olur. Snowman M200 Rainbow LEDli CPU fan kullananlar tarafından büyük beğeni toplayan ve önerilen bir destek aksesuarı haline gelir. Bu ürün 320 gram ağırlığındadır. Boyutları ise 95x65x130 milimetredir. Hafif yapısı ve küçük ebatlarıyla kolaylıkla taşınabilir. Snowman M200 CPU soğutucu fan Rainbow bilgisayarınızdaki ısınmayı engellemek amacıyla soğuk hava üretir. Ürettiği soğuk havayı bilgisayarınıza ait bütün alana eşit olarak dağıtır. Bu işlev sayesinde cihazınızda yeterli soğutma işlemi sağlanır ve bilgisayarınızdan maksimum verim elde etmeye devam edebilirsiniz. Göz ardı edilen fan arızası sebebiyle ortaya çıkabilen ciddi ve geri dönülemez sorunları en başından engelleyebilirsiniz.

Uyumlu Özellikleriyle Snowman Rainbow LED’li Fan

Uyumlu Özellikleriyle Snowman Rainbow LED’li Fan

Özellikle bilgisayarlarda zamanla ortaya çıkan ısınma sorununa önlem alınmazsa ciddi kayıplar yaşanabilir. Snowman M200 CPU soğutucu bilgisayar, fanınızı soğutarak olması gereken ısıda kalmasını sağlar. Gerekli ısıda kalan bilgisayarınızda ekran kartı gibi kolayca ısınan parçaların zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Snowman M200 Rainbow işlemcinin sıcaklığını gerekli seviyede tutar. Özel olarak tasarlanıp geliştirilen borularında kullanılan bakır malzeme sayesinde daha uzun süre soğut tutma ve daha geç ısınma sağlar. 2100 RPM dönüş hızı ile çalışan ürün sayesinde bilgisayarınızdan her zaman maksimum performansı elde edebilirsiniz. Snowman - M200 CPU fan üzerinde bulunan dört adet pini ile farklı pek çok markaya ait cihazın ana kartına kolaylıkla uyum sağlar. Dört tane pine sahip uyumlu yapısı ile bilgisayarınızı değiştirseniz bile yeni bir fana ihtiyaç duymadan bu ürünü kullanmaya devam edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Snowman Rainbow LED’li Fan

Avantajlı Fiyatıyla Snowman Rainbow LED’li Fan

Yüksek dönüş hızıyla üst seviye bir soğutma sergileyen fan, bilgisayarınızı maksimum verimlilikte kullanmanızı sağlar. Fonksiyonelliğinin yanı sıra gökkuşağı LED ışığıyla da favoriler arasına giren ürün, renkleriyle göz doldurur. Snowman M200 Rainbow LED’li CPU fan fiyatları oldukça avantajlıdır. Bilgisayarınızın kullanım ömrünü uzatan bu ürün, kendisi de oldukça uzun ömürlüdür. Her markaya uyumlu olması, estetik görseli ve kolay saklanabilme özelliği sayesinde deneyimleyenlerin beğenisini toplar. Siz de bu kullanışlı ürüne, Trendyol sayesinde uygun fiyatla sahip olabilirsiniz. Ürünün fotoğraflarını inceleyip kalitesi ve görseli hakkında fikir edinebilirsiniz. Siz de Snowman M200 Rainbow LED’li CPU fan yorumları inceleyip daha önce satın alanların deneyimlerinden yararlanarak ürün detaylarını öğrenebilirsiniz. Bu sayede aklınıza takılan soruların cevaplarına ulaşabilirsiniz. Bilgisayar kullanımınıza güvenli bir şekilde devam edebilmek için bu ürünü satın alabilirsiniz.