Snopy Usb-v18 Oyun Direksiyon

2.290 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Snopy Usb-v18 Oyun Direksiyon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Online Satış Merkezi Satıcı Ünvanı: FATİH KÖKSAL VE ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3850603137
    Bu ürün Online Satış Merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖzellikBağlantı / Desteği: Usb 2.0Pedal: VarTitreşim: VarTuş Sayısı: 15Vites: Var

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Ürün Türü Direksiyon
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Kablolu
Geri Bildirim Ver

Snopy USB-V18 Oyun Direksiyon

Yarış oyunlarını eğlence amaçlı oynayabilirsiniz. Bu oyunları oynarken belli araç gereçler kullanılır. İhtiyacınıza göre bu malzemeleri satın alabilirsiniz. Eğer yarış direksiyonuyla oynayacaksanız Snopy USB-V18 oyun direksiyonunu tercih edebilirsiniz. Ürünün içeriğinde raketle birlikte fren, gaz ve debriyaj aktivasyonu yer alır. İsteğe göre pedal ve vites kontrolleri bulunur. Gerçeklik sınırlarını zorlayan bir üründür. Yarış oyununun keyfini çıkarmak istiyorsanız bu seçeneği tercih edebilirsiniz. Snopy USB-V18 oyun direksiyon incelemelerinde alınan hazzın arttığını görebilirsiniz. Bütün yarış oyunlarına uyumlu bir şekilde hazırlanmasıyla bilinir. Ergonomik tasarımı sayesinde direksiyon kısmını güzel kavrayarak eğlencenizi iki katına çıkarabilirsiniz. Yarış sırasında bütün ayrıntıları hissetmeniz için hassas malzemeden üretilir. Siz de gerçekçi oyunun heyecanını yaşamak istiyorsanız USB-V18 oyun direksiyonunu tercih edebilirsiniz.

  • Fren, gaz ve debriyaj aktivasyonu
  • Ergonomik tasarım
  • Hassas üretim

Snopy Oyun Direksiyonu Özellikleri

Snopy Oyun Direksiyonu Özellikleri

Günümüzde oyunların teknolojiye ayak uydurmasıyla kaliteleri giderek artış gösterir. Kullanılan ekipmanlar sayesinde gerçek oynanıyormuş gibi haz alabilirsiniz. Özellikle yarış sırasında kullanılan setlerin bu hazzı doruk noktasına çıkardığını görebilirsiniz. Snopy oyun direksiyonu sayesinde bu gerçekliğe kavuşabilirsiniz. Direksiyon özelliğiyle simüle edilmiş bir aracı düzgün bir şekilde yönetilirsiniz. Görüş açısını ve pedal kısmını doğru bir şekilde kavrayarak oyuna hakim olma hızınız artış gösterir. direksiyonun 180 derece dönüş hızına sahip olması kontrolleri doğru bir şekilde yapmanızı sağlar. Bütün bilgisayarlarla uyumlu çalışır. Profesyonel sürüş deneyimi kazanmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Özel bağlantı desteğine sahip olur. Pedalları sayesinde sanki gerçek arabayı kullanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Kablolu bağlantı sayesinde TV’ye ya da bilgisayara bağlayabilirsiniz. Direksiyonların sağladığı kuvvet ve geri bildirim özelliğiyle gerçek bir araba sürme deneyimini yaşayabilirsiniz.

Beğenilen Snopy USB-V18 Oyun Direksiyon

Beğenilen Snopy USB-V18 Oyun Direksiyon

Eğlenmek amaçlı aktiviteler yapabilirsiniz. Gerçek sürüş keyfini oyunlarda yaşayabilirsiniz. Her şeyde olduğu gibi burada da bazı araçlar ve gereçler kullanılır. Yarış arabaları için üretilen direksiyon setleri vardır. USB-V18 direksiyon ürünüyle bu gerçekçiliği yakalayabilirsiniz. USB bağlantı birimi sayesinde kolaylıkla PC bağlanarak hızlı bir şekilde yarışa başlayabilirsiniz. Profesyonel sisteme sahip olur. İyi tutuş ile kavrayış sağlayan ve özel malzemeden üretilen bu ürün kişilerin dikkatini çeker. 25 cm direksiyon çapıyla fazla yer kaplamadan ürünü her alana kurabilirsiniz. Snopy markası kişilere kaliteli ürün üretmesiyle bilinir. Güvenli sistemiyle kendinizin ya da çocuğunuzun gönül rahatlığıyla kullanacağı bir ürün olur. Siz de ürün hakkında detaylı bilgiler edinerek satın alabilirsiniz. Dış tasarım olarak beyaz renge sahip olur. Yarış sırasında çarpma anında titreşim sağlayarak dikkatinizi o noktaya daha rahat verebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Snopy USB-V18 Oyun Direksiyon

Avantajlı Fiyatlarla Snopy USB-V18 Oyun Direksiyon

USB-V18 oyun direksiyonu fiyatları ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. 180 derece direksiyon dönüş hızına sahiptir. Üzerindeki 15 tuş sayısıyla her şeyi uzaktan kontrol edebilirsiniz. Bır tuşa basıp eğlenceyi başlatabilirsiniz. Tuşların ürüne düzgün bir şekilde yerleştirildiğini görebilirsiniz. Yarış sırasında fren yapma özelliği vardır. Ani bir durum olduğunda rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Arabaların hızını fren pedalıyla kesebilirsiniz. Otomatik algılama yaparak bütün oyunlara uyum sağlayabilirsiniz. Uzun süre kullanım sonunda ellerinizin ağrımaması için tasarlanmış yumuşak dokulu dış yüzeye sahip olur. Mavi siyah renk seçeneğiyle uyumu yakalayabilirsiniz. Tak çalıştır özelliğiyle her yerde kolay kurulum sağlayabilirsiniz. Snopy USB-V18 oyun direksiyon yorumlarını okuyarak ürün hakkında önceden fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de online alışverişin adresi olan Trendyol üzerinden bu ürüne kolay bir şekilde sahip olabilir, oyun oynamanın keyfine varabilirsiniz.