Rampage Marka: Sg-r218 Ps3/pc X Input Kırmızı Usb 1.8m Joypad Kategori: Bilgisayar Yedek Parç

729 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage Marka: Sg-r218 Ps3/pc X Input Kırmızı Usb 1.8m Joypad Kategori: Bilgisayar Yedek Parç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rampage Satıcı Ünvanı: SEGMENT BİLGİSAYAR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0758018322300010 Vergi Kimlik Numarası: 7580183223
    Bu ürün Rampage tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad
  • Oyuncuların daha fazla keyif alması için yüksek tepkime hızına sahip, dayanıklı, Analog Dual Shock, dijital veya analog kontrol imkanı sunan 12 tuşlu Gamepad'i geliştirdi. USB 2.0 bağlantısı ile masaüstü veya notebook bilgisayarınızda tüm Windows versiyonları ile kolayca kullanabilirsiniz. Futbol, araba yarışı, dövüş veya aksiyon oyunlarında maksimum eğlencenin keyfine varacaksınız. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad
  • Alışılagelmiş oyun tutuşu için sağ eliniz ile kolayca erişebileceğiniz noktada 4 adet aksiyon tuşu bulunmaktadır. Birbirinden bağımsız yapıda, kusursuz tepkime veren, kaliteli ateş tuşları ile attığınızı tam zamanında vuracak, hiç bir şutu kaçırmayacaksınız! Diğer gamepadlerden farklı olarak tasarlanmıştır. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad
  • Oyun konsol tipi bir kontrolcü olan SG-R218'in ön tarafında işaret parmaklarınızla erişebileceğiniz hem sağ hem de sol tarafta 2'şer aksiyon tuşu yer almaktadır. Oynadığınız oyuna göre ayarlar'dan istediğiniz fonkisyonu atayabilir ve daha rahat bir oyun deneyimine kavuşabilirsiniz. Elinizin içini tam kavrayan yapısı, parmaklarınız ile simetrik d-pad tuşları ve kaliteli dış kaplaması ile oyun zevkinizi katlayacak ergonomik yapıda dizayn edilmiştir. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Kırmızı USB 1.8m Joypad
  • Diğer gamepadlerden farklı olarak tuşlar farklı ikonlarla tasarlanmış olup hoş ve farklı bir dizayn oluşturulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Ürün Türü Gamepad
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC USB Gamepad Kırmızı

Gamepad oyun oynamak için kullanılan bir kumandadır. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC USB gamepad kırmızı 9602965 tuşlarının farklı ikonlarla tasarlanan hoş bir dizaynı bulunur. Dayanıklı, dijital veya analog kontrol imkanı sunan bu gamepad müşterilerin ilgi odağında yer alır. Ürünün 12 tuşlu yapısı sayesinde oyundaki her hareketinizi rahat bir şekilde kontrol edebilirsiniz. USB 2.0 bağlantısıyla tüm Windows versiyonlarında kolaylıkla kullanılabilir. Akıllı telefon ve tablet gibi farklı cihazlarla bağlantı kurabilen ürün müşterilere avantaj sağlar. Bu cihazı tercih ederek araba yarışı ve aksiyon gibi oyunlarda eğlencenin tadına varabilirsiniz. Birbirinden bağımsız, sert ve kaliteli tuş yapısı sayesinde rahatça hareket edebilirsiniz. Ürünün yüksek kalite materyalinden üretilen kablo yapısı ile uzun süre kullanım imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Eli tam kavrayan rahat yapı
  • Farklı dizayn ile ergonomik tasarım
  • Yüksek tepkime hızı

Eşsiz Tasarıma Sahip Snopy PC USB Gamepad Kırmızı

Eşsiz Tasarıma Sahip Snopy PC USB Gamepad Kırmızı

Aksiyon, yarış gibi oyunları kaliteli bir şekilde oynayabilmek için Snopy marka Rampage gamepad modelini tercih edebilirsiniz. Oyun konsol tipi Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC USB gamepad kırmızı kaliteli dış kaplaması ve simetrik D-pad tuşları ile ergonomik yapıda dizayn edilir. Ürünün hem sağ hem sol tarafında ikişer aksiyon tuşu yer alır. Kaliteli ve kusursuz tepkime veren tuşlar sayesinde rahat oyun deneyimine kavuşabilirsiniz. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC kablo yapısı kaliteli materyalden üretilir. Bu durum ürünün uzun süreli kullanımında dahi kırılma ve bozulma gibi olumsuz durumları önler. Cihazda bulunan USB bağlantısı birçok cihazda bu ürünü kolaylıkla kullanım imkanı sunar. İster akıllı telefona ister de tablete bu ürünü bağlayarak kullanabilirsiniz. Siz de oyun oynarken kusursuz ve rahat bir deneyim elde etmek istiyorsanız bu cihazı gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Yüksek Kaliteye Sahip Snopy Rampage Gamepad

Yüksek Kaliteye Sahip Snopy Rampage Gamepad

Snopy markasının Rampage gamepad modeli yüksek avantajlara sahip bir bilgisayar kumandasıdır. Ürünün dış yapısı yüksek kaliteli materyallerden üretilir. Bu sayede gamepadin uzun süreli kullanımında dahi kırılma ve bozulma durumları önlenir. Üründe bulunan 2.0 USB bağlantı seçeneği, müşterilere aynı anda birçok cihazda rahatlıkla kullanma imkanı da sunar. Her cihaza kolayca uyum sağlayabilen bu kumandayı tüm Windows versiyonlarıyla bağlantı sorunu yaşamadan kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu cihazı tercih ederek oyunlarınızı zevkli hale getirebilirsiniz. Ergonomik yapıya sahip bu ürün ile rahat ve kaliteli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC USB gamepad kırmızı kullananlar ürün hakkındaki memnuniyetini oldukça sık dile getirir. Siz de yüksek kaliteye sahip bu ürünü tercih ederek oyunlarınızı rahat ve konforlu bir şekilde oynayabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Snopy Rampage Gamepad

Avantajlı Fiyatlarla Snopy Rampage Gamepad

Snopy marka bu cihazın sahip olduğu farklı modlar ve simetrik D-pad tuşları oyunları rahat bir şekilde oynamanızı sağlar. Hem iç hem de dış tasarım bakımından kaliteli olan bu ürün uzun yıllar boyu kullanım imkanı sunar. Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC USB gamepad kırmızı fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Uygun fiyat aralıklarına sahip olması müşterilere ekonomik yönden yüksek avantaj sağlar. Rampage modelini tercih ederek video oyunlarınızı rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Oyun oynayacağınız cihaza rahatlıkla ürünü bağlayabilirsiniz. Esnek yapısı sayesinde oyun oynarken istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Siz de ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz, Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC USB gamepad kırmızı yorumları kısmını okuyabilirsiniz. Boş vakitlerinize keyif katacak bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli ve rahat bir şekilde satın alabilirsiniz.