Snickers Bar Çikolata 50 gr*24

329 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Snickers Bar Çikolata 50 gr*24

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Estanbul PAZAR Satıcı Ünvanı: DİDEM SARITAŞLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7500438051
    Bu ürün Estanbul PAZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SNİCKERS BAR ÇİKOLATA 50 GR 24 AD

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Çikolata - Paketli Bar
Geri Bildirim Ver

Snickers Bar Çikolata 50 gr x 24 Adet

Çikolata sevilerek tüketilen bir yiyecektir. Gün içerisinde insana kaybettiği enerjiyi geri kazandırır. Hemen her yaşta insan çikolata yemekten zevk alır. Snickers bar çikolata 50 gr x 24 beklentilerinizi karşılayacak lezzeti ile memnuniyet toplar. 50 gramlık ambalajında 24 adet paketiyle müşterilere sunulur ve beğenilerek tüketilir. Ürün tazeliğinin ön plana çıkmasını sağlar ve beğeniyle tercih edilir. Hem keyif almanıza hem de gün içerisinde kaybettiğiniz enerjiyi geri kazanmanıza olanak sağlar. Ürün yer fıstıklı ve karamelli oluşu sebebi ile çok lezzetlidir. Büyük küçük herkes tarafından beğenilerek yenilen ürün aynı zamanda içerisindeki yer fıstığı sayesinde doyurucu ve besleyicidir. Bu enfes bar çikolata hijyenik şartlar altında hazırlanıp paketlenir. Atıştırırken aynı zamanda doymak isteyenler için iyi bir alternatiftir.

  • Besleyici ve doyurucu lezzet
  • Karamelli ve yer fıstıklı içerik
  • Taze ve hijyenik yapı

Lezzetli Snickers Bar Çikolata 50 gr Özellikleri

Lezzetli Snickers Bar Çikolata 50 gr Özellikleri

Snickers bar çikolata 50 gr içerisinde bulunan fıstık, karamel ve nuga üçlüsü çikolatayla buluşunca hem midenize hem de damağınıza hitap eder. Yoğun bir iş veya okul gününde ya da uzun yolculuklarınızda, günün her saatinde tüketerek kaybettiğiniz enerji ihtiyacınızın bir miktarını karşılayabilirsiniz. İçerisindeki yer fıstığı sayesinde çikolata keyfini alırken aynı zamanda tokluk hissi verir. Doyurucu ve besleyicidir. Snickers bar çikolata 50 gr 24 adet hijyenik koşullarda üretilip paketlenir. Küçük büyük her yaşta insanın severek tüketebileceği lezzeti ile beğeni kazanır. Kaliteli kakao çekirdeklerinden üretilen çikolatası ile istenilen ve sık tercih edilen lezzetlerin arasında yerini alır. Çocuklardan yetişkinlere kadar çok kişinin sevdiği tatlıların başında çikolata gelir. Karamel ve yer fıstığının mükemmel uyumu sayesinde çikolata sevenlerin beğenisini ve ilgisini kazanan ürün, kendine has nitelikleri ile tercih edilir.

Avantajlı Snicker Set 50 gr 24 Adet Fiyat Bilgisi

Avantajlı Snicker Set 50 gr 24 Adet Fiyat Bilgisi

Büyükten küçüğe her yaştan insanın sevdiği tatlılar arasında başta gelen çikolatalar, yoğun geçen bir gün içerisinde kaybettiğiniz enerjinin bir kısmını size geri kazandırır. Hem duyulan tatlı ihtiyacını gidermek hem de sunduğu lezzet ile yiyenlere keyifli zaman sunmak için özel olarak tasarlanıp üretilir. Yer fıstığı ve karamelin eşsiz uyumu yiyenlere keyif verir. Aynı zamanda besleyici oluşu sebebiyle de enerjinizi geri kazanmanıza olanak sağlar. Günün her vaktinde tüketebileceğiniz gibi kahve veya soğuk içecekler ile beraber de sıklıkla tercih edebilirsiniz. Çikolata, karamel ve yer fıstığının mükemmel uyumu sayesinde oldukça lezzetlidir. Kaliteli kakao çekirdeklerinden üretilir. Uzun yolculuklarınızda yanınızda taşımak pratiktir ve sizin için iyi bir atıştırmalık alternatifidir. Snickers bar çikolata 50 gr 24 adet fiyat performans ürünüdür ve beklentileri karşılar.

Benzersiz Tadıyla Fıstıklı Snickers Bar Çikolata

Benzersiz Tadıyla Fıstıklı Snickers Bar Çikolata

Farklı tatların birleştirilmesiyle ortaya çıkan ürün, lezzetli ve besleyici bir çikolata deneyimi yaşamanızı sağlar. Tadı ve kalitesi sebebiyle tercih edilir. Günlük hayat içerisinde veya doğa yürüyüşü gibi enerji harcadığınız etkinliklerde güzel ve doyurucu bir aperatiftir. Kaybedilen enerjinin bir kısmını size geri kazandırarak günün geri kalanında aktif olabilmenize yardımcı olur. Çantanızda dilediğiniz yere rahatlıkla götürebilirsiniz. İster okulda ister iş yerinizde zevkle tüketebileceğiniz besleyici bir üründür. Uzun yolculukların vazgeçilmez alternatifidir. Snickers çikolata dostlarınızla yapacağınız kahve keyiflerinizin vazgeçilmez ürünüdür. Kahve yanında tüketildiği gibi soğuk içeceklerin yanında da beğenilerek yenir. Karamel, yer fıstığı ve kaliteli kakao çekirdeklerinden ortaya çıkan karışım ile istenilen ve sık tüketilen lezzetler arasındaki yerini alır. Trendyol’dan ürüne rahat bir şekilde göz atıp benzersiz tadına ulaşmak için kolaylıkla satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Snickers bar çikolata 50 gr 24 adet yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.