SNC OİL Pro-s Plus Onarıcı 10w/40 4 Lt 200.000 Km Motor Yağı

908 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

SNC OİL Pro-s Plus Onarıcı 10w/40 4 Lt 200.000 Km Motor Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SNC – OIL Teknoloji Serisi XL PRO-S Plus 10W/40 Onarıcı, araç motorlarında (Dizel – Benzin – Lpg) kullanılmak üzere üretilen yarı sentetik bir motor yağıdır. Üst seviye sentetik ve mineral bazlı yağların, yüksek teknoloji katıklar ve Mos2 + Ester ile harmanlanması ile üretilen XL PRO-S Plus 10W/40, motor aksamında bulunan bütün parçaların yıpranmadan ilk günkü gibi birbiriyle uyumlu şekilde çalışmasını sağlar. Motor içerisinde oluşan aşınmalar, motorun performansını düşürür ve yüksek sıcaklıklara çıkarak yağ ömrünü ve miktarını azaltır. SNC-OIL XL PRO-S Plus 10W-40 motor yağı, içerisinde bulunan özel katıklar sayesinde motor içinde oluşan gözeneklere dolgu görevi yaparak aşınmış motordaki performansı artırır
  • geliştirilen özel formülü ile motor sıcaklığını optimum düzeyde tutarak aracınızın yağ yakmasına engel olur. Motor ilk çalışmadan itibaren üst seviyede performans gösterdiğinden
  • vuruntu, motor sesi ve yakıt tüketimini azaltır. PRO-S Plus Motor Yağı içerisinde bulunan özel katıklar: Mos2 + Ester+ Vitaminler ÜDS OTOMOTIV BÖLGE BAYİ

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 10W-40
  • Yakıt Benzin & LPG
Geri Bildirim Ver

Snc Oil 10w/40 Onarıcı Yağ Pro-s Plus 200.000 km ve üzeri 4 lt

Motor, aracın çalışmasında en önemli göreve sahip olan parçadır. Bu nedenle bu parçanın bakımının düzenli olarak yapılması gerekir. Motorda oluşabilecek herhangi bir sorun aracın kullanılmamasına, uzun ve masraflı bir bakım sürecine neden olabilir. Araç içerisindeki aksamları korumak için düzenli olarak motor yağı kontrolü yapılmalıdır. Snc Oil motor yağının en temel görevi sürtünmeyi azaltarak motor aksamları arasındaki aşınmayı engellemektir. Araç içerisindeki parçalar çok yüksek sıcaklıklarda çalışırlar bu nedenle bu parçalar ısınarak deforme olabilir. Snc Oil Pro-S Plus onarıcı motor yağı aracın içindeki parçaları soğutarak deforme olmasını engeller. Çalışma sırasında kiri yağ filtresine aktarmakla görevli Snc 10 40 yağ, araç parçalarının her daim temiz kalmasına yardımcı olur.

  • Uzun ömürlü motor
  • Güvenli araç kullanımı
  • Uygun fiyatlı bakım

Snc Pro-s Plus ile Sorunsuz Yolculuk

Snc Pro-s Plus ile Sorunsuz Yolculuk

Snc-Oil Pro-S Plus motor yağından verim alabilmek için doğru araçta kullanılması gerekir. Bu nedenle doğru motor yağı seçimi çok önemlidir. Aracınıza uygun Snc oil 10W40 araç yağını seçmek için bir kaç kriter bulunur. Benzinli veya dizel araçlarda farklı yağlar kullanılır. Benzinle çalışan araçlarda SA, SB, SC, SD, SE, SF ve SG tipi ürünler kullanılırken dizel araçlarda CA, CB, CC ve CD gibi ürünler kullanılır. Dikkat edilmesi gereken diğer nokta ise mevsimine uygun motor yağı kullanılmasıdır. Bu ürünler kullanıldığı sıcaklıklara göre üç farklı kategoriye ayrılır. 10, 20, 30, 40, 50 olarak derecelendiren yağlar yaz aylarında kullanılabilir. Kış aylarında ise bu ürünler 5W, 10W, 15W olarak geçer. Buradaki W harfi kış anlamına gelen Winter kelimesiyle alakalıdır. Bunların yanı sıra Snc-Oil 10W dört mevsim kullanıma uygundur.

Snc Pro-s Plus Onarıcı Motor Yağı Özellikleri

Snc Pro-s Plus Onarıcı Motor Yağı Özellikleri

Snc onarıcı bakım, araçlarda kullanılmak üzere üretilen yarı sentetik motor yağlarındandır. Dizel, LPG, benzin hangi yakıt seçilirse tüm araçlar için güvenle kullanılabilir. Snc 10 40 motor yağı içerisinde üst seviye mineral bazlı sentetik yağların, yüksek teknoloji katıkların harmanlanmasıyla üretilir. Motorun içerisinde oluşan aşınmalar çalışma kabiliyetini düşürür. Yüksek sıcaklıklara çıkarak yağ miktarı ve ömrünü azaltır. Motor yağı içerisindeki özel katıklar, motorda oluşan gözeneklere dolgu olur. Bu sayede aşınan parçadaki düşük performansın artması sağlanır. Snc Oil 10 40 motor yağı geliştirildiği özel formülüyle motor sıcaklığını optimum düzeyde tutarak aracın yağ yakmasını engeller. Snc Oil 10W ürününü kullandığınız ilk andan itibaren araba üst seviyede bir performans gösterir. Buna bağlı olarak motor sesi, vuruntu ve yakıt tüketiminde azalma gözlenir.

Snc Pro-s Plus Teknoloji Series Onarıcı Motor Yağı Fiyatı

Snc Pro-s Plus Teknoloji Series Onarıcı Motor Yağı Fiyatı

Motor yağı kullanmamak aracınızın sağlığına tehdit oluşturur. Araç içi aksamların kullanım ömrünü azaltır. Uzun süreli kullanım için 40 4 lt olan seçeneği tercih edebilirsiniz. Snc Oil 10 40 fiyat performans bakımından alıcıları mutlu eder. Uygun fiyatlara satın alacağınız bu ürün aracı koruyarak gelecekte oluşabilecek masraflardan kurtulmamız yardımcı olur. Snc-Oil Pro-S Plus onarıcı motor yağı 4 litre kapasitesiyle gerekli ihtiyacı karşılar. Kapasite arttıkça litre başına düşen fiyat azalır. Kampanyalı fiyatlarıyla kullanan herkesi mutlu eden Snc markası, Snc-Oil Pro-S Plus 10w ve diğer motor yağları konusunda uzmandır. 40 yorum ve geri bildirimleri incelendiğinde kullanan herkesin üründen yüksek verim aldığı görülür. Snc hem performansı hem de uygun fiyatıyla alıcı dostu bir markadır. Bu eşsiz markanın tüm ürünlerine Trendyol sitesinden ulaşabilirsiniz.