SNC OİL Pro-s Plus Onarıcı 10w/40 4 Lt 100.000 Km Motor Yağı

579,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

SNC OİL Pro-s Plus Onarıcı 10w/40 4 Lt 100.000 Km Motor Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: planetservice Satıcı Ünvanı: FATİH TUNÇEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2267603512400001 Vergi Kimlik Numarası: 8670388067
    Bu ürün planetservice tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SNC OIL Teknoloji Serisi PRO-S Plus 10W/40 Onarıcı, araç motorlarında (Dizel-Benzin-Lpg) kullanılmak üzere üretilen yarı sentetik bir motor yağıdır. Üst seviye sentetik ve mineral bazlı yağların, yüksek teknoloji katıklar ve MOS2+ESTER ile harmanlanması ile üretilen PRO-S Plus 10W/40, motor aksamında bulunan parçaların yıpranmadan ilk günkü gibi birbiriyle uyumlu şekilde çalışmasını sağlar. Motor içerisinde oluşan aşınmalar, motorun performansını düşürür ve yüksek sıcaklıklara çıkarak yağ ömrünü ve miktarını azaltır. SNC OIL PRO-S Plus 10W/40 motor yağı, içerisinde bulunan özel katıklar sayesinde motor içinde oluşan gözeneklere dolgu görevi yaparak aşınmış motordaki performansı artırır, geliştirilen özel formülü ile motor sıcaklığını optimum düzeyde tutarak aracınızın yağ yakmasına engel olur. Tortu ve kurum oluşturmaz. Motor ilk çalışmadan itibaren üst seviyede performans gösterdiğinden
  • vuruntu, motor ses ve yakıt tüketimini azaltır. PRO-S Plus Motor Yağı içerisinde bulunan özel katıklar: Mos2 + Ester + Vitaminler ÜDS OTOMOTIV BÖLGE BAYİ

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 10W-40
  • Yakıt Benzin & LPG
Geri Bildirim Ver

SNC OİL Pro-s Plus Onarıcı 10W/40 4 l 100.000 km Motor Yağı Trendyol'da!

Snc Oi̇l Pro S Plus onarıcı 10 W 40 4 l 100000 km motor yağı, araçlarda kullanılmak için üretilen yarı sentetik bir maddedir. Ürün, sentetik mineral bazlı yağların katkılarının, MoS2 ve ester ile karıştırılmasıyla üretilir. Motor içinde meydana gelen aşınmalar, performansı düşüren önemli etkenlerdir. Aşınma nedeniyle motor maksimum sıcaklığa çıkar ve yağ ömrünü azaltır. Snc Oi̇l Pro S Plus onarıcı 10 W 40 motor yağı, içeriğindeki bileşenler sayesinde mekanizmada meydana gelebilecek aşınmanın oranını minimuma indirir. Gözeneklere dolgu görevi yapar. Bu sayede aşınmış motordaki performansın artmasını destekler. Ürün, özel formülü sayesinde motor sıcaklığını ideal seviyede tutar. Böylelikle aracın yağ yakma ihtimali ortadan kalkmış olur.

  • Miktar: 4 litre
  • Uygun Yakıt Türü: Benzin & LPG
  • Viskozite: 10 W - 40

Snc Oil 4 Litre Pro-S Plus Onarıcı Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Snc Oil 4 Litre Pro-S Plus Onarıcı Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Yarı sentetik bir madde olan Snc Oi̇l Pro S Plus onarıcı 10 W 40 4 l 100000 km motor yağının içeriğinde Mos2, ester ve vitaminler bulunur. Performans seviyesi API-SN/CF4 olan ürün, sürtünmeyi ve aşınmayı azaltır. Sızdırmazlık sağlayarak motoru soğutmaya yardımcı olur. Üretiminde yüksek teknoloji katkılar kullanılan Snc-Oil Pro-S Plus onarıcı 4 litre motor yağı, bu özelliği sayesinde düşük sıcaklıklarda kalınlaşmaz. Soğuk havalarda motorun kolayca çalışmasını sağlar. Özel formülü sayesinde motor sıcaklığının artmasını engeller. Kir ve toz oluşumunu minimuma indirir. Motor aksamındaki tüm parçalar Snc-Oil Pro-S plus onarıcı motor yağı sayesinde aşınmadan, ideal şekilde çalışmaya devam eder. Ürünün yoğunluğu ise 15°C g/ml olarak belirlenmiştir. Bu değer, yağın motor parçalarının içinde rahatça hareket edebileceğini gözler önüne serer.

Snc Oil 4 l 10 W / 40 100.000 km Motor Yağı Nasıl Kullanılır?

Hareketli parçaları olan tüm makinelerin düzenli olarak yağ bakımlarının yapılması gerekir. Snc Oi̇l Pro S Plus onarıcı 10 W 40 4 l 100000 km motor yağı, belirli bir kilometre değerine ulaşmış olan araçlarda kullanılabilir. Aracınız için Snc Oi̇l Pro S Plus onarıcı 100000 km motor yağı kullanırken hazneye yeteri miktarda ürün eklemeniz son derece önemlidir. Aracı durdurduktan hemen sonra hazneye yağ eklemek doğru değildir. Kontağı kapattıktan sonra 5 dk kadar beklemeniz gerekir. Ardından yağı hazneye ilave edebilirsiniz. Bu işlem sırasında aracın eğimsiz ve düz bir arazide olmasına da özen göstermelisiniz. Az miktarda yağ kullanmak, motorun parçalarının zarar görmesine yol açabilir. Bu nedenle aracınızın kullanım kılavuzunda yer alan değerleri göz önünde bulundurmalısınız. İşlemi tamamladıktan sonra ürünün kapağını sıkıca kapatmayı unutmamalısınız.

Snc Oil 100.000 km Pro-S Plus Onarıcı Motor Yağı Kaliteli Midir?

Snc Oi̇l Pro S Plus onarıcı 10 W 40 4 l 100000 km motor yağı, imalat aşamasında kullanılan sentetik ve mineral bazlı maddeler sayesinde oldukça kalitelidir. İlk kullanımdan itibaren motordaki farkı hissettiren yağ, motorun çalışan parçalarının arasında kaygan bir tabaka oluşturur. Bu sayede birbirine temas eden yüzeylerin aşınmasını engeller. Ürün, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Aracın 100.000 km bakımında Pro-S Plus onarıcı motor yağını herhangi bir şüphe duymadan kullanabilirsiniz. Bu ürün, kaliteli bir motor yağı olduğu için sürtünme sırasında harcanan enerjiden tasarruf ettirir. Bu durum yakıt tüketiminin düşmesini de sağlar. Snc Oi̇l Pro S Plus onarıcı 10 W 40 4 l 100000 km motor yağı yorumlarını inceleyerek diğer kişilerin ürünün kalitesi hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Bu kaliteli motor yağını Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.