Smyrna Kitap Kılıfı-kediler

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Smyrna Kitap Kılıfı-kediler

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • İş yerinde,okulda,arabada,seyehatte Kitaplarınız İncinmesin. Kitapları,ajandaları korur, Telefon,gözlük,hesap makinası,kalemler ve aksesuarları bir arada kolayca taşıma, koruma konforu sağlar, Üstelik cinsiyetsiz, kadınların ve erkeklerin kullanımına uygundur. Kitap Kılıflarımız
  • · Kalın Keten, Gabardin Kumaştan üretilmiştir ve astarlıdır. · Ön yüz ceplerinde dijital baskılı kumaş kullanılmıştır. · Ön yüzeyde iki adet cep küçük boy ajanda,not defteri,cep telefonu,gözlük,kalem vb taşımak için uygundur. · Mini Ipad ve Kindle için de kullanılabilir. · 18,5cm x 24 cm ölçülerindedir. · Yaklaşık 13,5 x 21 x 4 cm ve 600 sayfa kitap ölçüsüne kadar kullanılabilir. · Makinada,elde yıkamaya ve kuru hava temizliğine uygundur. · Görseldeki ürünün düğmesi farklı olabilir.
Geri Bildirim Ver