2
Oto Motor Temizleyici kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

SMX Susuz Motor Temizleme Spreyi 3 Adet (3x500 Ml)

600 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SMX Susuz Motor Temizleme Spreyi 3 Adet (3x500 Ml)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnuygunBizde Satıcı Ünvanı: ESRA BALARISI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1722820150800001 Vergi Kimlik Numarası: 6280209614
    Bu ürün EnuygunBizde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 ADET SMX SUSUZ MOTOR TEMİZLEME SPREYİ Motor, her ne kadar aracınızın dışarıdan bakıldığında görülmeyen bir parçası olsa da, aynı zamanda aracınızın en önemli ve hayati öneme sahip bir parçasıdır. Bu yüzden de bakımının ve temizliğinin önemsenmesi, bu işlemlerin düzenli olarak yapılması gerekir. İşte burada devreye SMX susuz motor temizleme spreyi girmektedir. SMX Susuz Motor Temizleme Spreyi Özellikleri Aracınızın motoru güçlü bir donanım olduğu kadar, aynı zamanda bir o kadar da hassastır. Bu yüzden temizliği sırasında dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunur. Örneğin motorunuzu temizlemek için su kullanmak, motorunuza zarar verebilir. Bu da aracınızın kullanılmaz bir hale gelmesine sebep olacaktır. Bu yüzden bugün motor temizliğinde kullanılması adına geliştirilmiş olan üstün nitelikli ürünler bulunur. Bu ürünlerden biri SMX susuz motor temizleme spreyi ürünüdür. Bu ürün sayesinde hiç su kullanmadan motorunuzun temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Motorunuzda herhangi bir sebeple, genel olarak yağ sızıntıları dolayısıyla kirlenme meydana gelmiş olabilir. Bu kirlenme motor performansını etkileyeceği için, motor temizliğinin düzenli olarak yapılması gerekir. Aynı zamanda antistatik özellikte olan bu ürün, motorun toz tutma süresini uzatır ve toza karşı uzun süreli koruma sağlar. Ürün kauçuk ve plastik yüzeylerde kullanılabilir. Aracınız açısından herhangi bir zararı bulunmadığından, motorunuzun en hassas ve ince bölgelerine bile uygulayabilirsiniz. SMX Susuz Motor Temizleme Spreyi Kullanımı Ürün kesinlikle motor çalışmıyorken ve soğukken uygulanmalıdır. Motorun sıcak olduğu durumlarda verim alınmayabilir. Aynı zamanda bu ürün tek bir uygulama ile uzun süreli koruma sağladığından, sık sık uygulama yapılmasına gerek yoktur. Bu yüzden yalnızca gerektiği durumlarda uygulama yapmanız yeterlidir. Motorunuz için sağlıklı olan SMX susuz motor temizleme spreyi 500 mililitrelik kutuda satılmaktadır. Ürün firmamızın güvencesi altında satın alınabilir ve aynı zamanda Ray Sigorta garantisindedir. Bulut Kimya olarak biz SMX marka ürünlerin yetkili satıcısı olmakla birlikte, Türkiye’nin her noktasına ürün gönderebiliyoruz. Yani Türkiye’nin neresinde olursanız olun Bulut Kimya aracılığıyla ve uygun fiyatlarla susuz motor temizleme spreyi ürününe sahip olabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver