6
Oto Koltuk Kılıfı kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

SMRAUTOACCESSORY Gof Serisi Universal Oto Koltuk Kılıfı Siyah-kırmızı Dikişli Tam Set

699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Çok Al, Az Öde!
1 x  699 TL
%5 indirim
3 x  664,05 TL
1.992,15 TL
%6 indirim
4 x  657,06 TL
2.628,24 TL
%7 indirim
5 x  650,07 TL
3.250,35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

SMRAUTOACCESSORY Gof Serisi Universal Oto Koltuk Kılıfı Siyah-kırmızı Dikişli Tam Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SMRAUTOACCESSORY Satıcı Ünvanı: SEMRA ULUDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3895013520600001 Vergi Kimlik Numarası: 7540365068
    Bu ürün SMRAUTOACCESSORY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GOF SERİSİ UNİVERSAL OTO KOLTUK KILIFI Paket içeriği: Ön iki koltuk kılıf seti (x2 oturma x2 yaslanma) Arka koltuk kılıf seti (x1 oturma x1 yaslanma) 5 adet başlık kılıfı 1 paket montaj kancası Uyumluluk: Başlıkları sökülebilen, arka koltuğu üçlü tek parça oturma + üçlü tek parça yaslanma düzeninde olan araçlarla uyumludur. Başlıkları sökülebilen, hem oturma hem yaslanma 2+1 parçalı olan araçlarla uyumludur. Başlıkları sökülemeyen
  • arka koltuk oturma tek parça, yaslanma 2+1 parçalı araçlarla uyumlu değildir. Arka koltukta kol dayama varsa uygulama sonrası açılmaz. Başlık ve kemer toka yerleri kapalı olarak gönderilir. Montaj sırasında kesik atılarak ayarlanır. (Önemli not: Arka koltuk standart olarak tek parça gönderilir. 2+1 parçalı olan araçlar için sipariş sonrası sipariş numaranız/isminizle birlikte 2+1 talebinizi mesajla bize iletmeniz gerekmektedir.) Ürün Bilgisi: Universal ölçülerde, binek ve SUV araçlarla uyumlu olarak tasarlanan “GOF SERİSİ”, gofraj baskılı lakost örme kumaştan üretilmiştir. Özel baklava nakış ve parlak gofraj kumaş ile aracınızda şık bir görünüm ve koruma sağlar. Özel airbag dikişi: Hava yastığı fonksiyonunun çalışmasına engel oluşturmayacak dikiş sistemi ile üretilmiştir. Fonksiyonel cepler: Her iki ön koltuk kılıfı arkasında derin çift gözlü cepler sayesinde aracınızı kullanırken eşyalarınızı düzenli şekilde tutabilirsiniz. Ana görseldeki model gönderilir. Farklı talepleriniz için lütfen sipariş numaranızla birlikte mesajınızı iletiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kumaş
  • Araç Marka ve Model Universal
Geri Bildirim Ver