Smiley Baby Silikon Parmak Diş Fırçası 0-3 Yaş Pembe Kutulu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Smiley Baby Silikon Parmak Diş Fırçası 0-3 Yaş Pembe Kutulu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Pembe Saklama Kaplı Parmak Fırça Pembe Saklama Kaplı Parmak Fırça Ben de bir anneyim, o yüzden ihtiyaçlarımızı çok iyi biliyorum, bebeklerimiz ve çocuklarımız için özenle ürünler üretiyorum. Doktorlar her emzirmeden sonra bebeğin damaklarının temizlenmesini öneriyor. Bu çift yönlü ürün ile bebeğinizin ağız hijyenini sağlayabilir ve küçük yaşlarda diş fırçalamaya alışmasına yardımcı olabilirsiniz. Erken alışkanlık kazandırmak önemli, çocukları 3-4 yaşından sonra diş fırçamalaya alıştırmak kolay olmuyor ve bu zamana kadar dişlerde çürükler oluşuyor. İlk kullanımdan önce fırçayı kaynatarak strelize edin. Parmak fırçayı kullanmadan önce elinizi yıkayın. Parmak fırçayı işaret parmağınıza takın, fırça yüzü ile dişlerini fırçayalabiliri kaşıma yüzü ile damaklarını rahatlatmak için masaj yapabilirsiniz. Buzdolabında soğutulmaya uygundur, 4-5 derece olan dolağ bölümünde soğutarak bebeğinizin damaklarını rahatlatabilirsiniz. Her kullanımdan sonra fırçayı elde veya bulaşık makinasında yıkayabilirsiniz. Stelilazyon cihazı kullanıma uygundur. Güvenlik : Yüksek kaliteli %100 medikal-gıda sınıfı silikondan üretilmiş ve güvenlik testlerinden geçirilmiştir. BPA, Fitalat ve PVC gibi sağlığa zararlı maddeler içermez. Bulaşık makinasında yıkanabilir, dezenfekte edilebilir, kaynatılabilir ve soğutulabilirdir. Ebeveyn gözetiminde kullanılmalıdır
Geri Bildirim Ver