Smartfox Gürbüz Işıklı Fiziki Siyasi Harita Dünya Küresi 26cm 41261

563,12 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Smartfox Gürbüz Işıklı Fiziki Siyasi Harita Dünya Küresi 26cm 41261

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gürbüz Işıklı Fiziki ve Siyasi Küre 26 cm Özellikleri : Hem Fiziki hem Siyasi Dünya küresi olarak kullanılabilir. Işık açıkken ülke sınırları görünür hale gelmektedir. Ürünün kurulu yüksekliği : 36 cm Küre Boyutu (çapı) : 26 cm Stand (ayak) Çapı : 8 cm Stand (ayak) Yüksekliği : 7 cm Plastik stand Yeryüzünün tüm ülkelerini, sınırlarını, başkentlerini en önemli şehirlerini kısaca siyasi durumlarını gösteren küre sayesinde dilediğiniz serüvene dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Işıksız siyasi küre hem gerçek bir eğitim materyali hem de çok şık bir aksesuar olarak kullanabileceğiniz çok fonksiyonlu üründür. Okulda, evde dilediğiniz her yerde Dünya’nın siyasi yapısını keşfederken aynı zamanda öğrenebilmenizi sağlayacak kalitede bir üründür. Şık ve ergonomik tasarımı istediğiniz alanda size kullanım avantajı sunar. Bu sebeple çok fazla yer kaplamadan dilediğiniz alanda Dünya ile ilgili dilediğiniz bilgiyi elde edebilirsiniz. Dayanıklı yapısı uzun yıllar kullanımınıza uygun tasarlanmıştır. Çocuğunuza alacağınız bu şık küre sayesinde öğrenirken aynı zamanda eğlenecek ve yüzlerce sınırsız hayal kurarak bambaşka serüvenlere adım atacaktır. Bu şık ve eğitici küre sadece okulda değil evinizde de oldukça hoş bir aksesuar olacaktır. Dünya hiç bu kadar yakın olmamıştı.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver