SMARTER Tablet Mop 4 Adet Mikrofiber Mop Paspas Temizlik Seti

399,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SMARTER Tablet Mop 4 Adet Mikrofiber Mop Paspas Temizlik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SMARTER Satıcı Ünvanı: TOLGA SÖZEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1244044942400019 Vergi Kimlik Numarası: 7800138895
    Bu ürün SMARTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün içeriği: Smarter tablet mop + 4 adet yedek mop
  • Smarter tablet mop yeni kapak tasarımı ve geliştirilmiş yıkama ve sıkma bölmeleriyle, tablet mop kullanmak her zamankinden daha kolay! · geliştirilmiş bölmeleri sayesinde daha etkili yıkama ve sıkma performansı sunar. · kendi kendini temizler: Tablet mopu yıkayan ve sıkan çift hazneli sistem her kullanımda paspası temizleyerek hijyenik temizlik sağlar. · tek elle bile zahmetsizce kullanılabilir. · 180 derece dönebilen ve 6 cm yüksekliğindeki boşluklara bile girebilen başlığı sayesinde ulaşılması zor yerlerde etkin temizlik sağlar. · küçük yapısı ile dar alanlarda bile kolayca saklanabilir. · yatay ve dikey tüm alanlarda, yerde, duvarda, hatta pencerelerde kullanılabilir. Ahşap, laminant, seramik, cam vb. Tüm yüzeylerde etkin temizlik sağlar. · yıkama ve sıkma bölümü ayrı çift hazneli kova ( 9 lt hacim ) · 4 parçadan oluşan paslanmaz çelik sap · %100 mikrofiber mop

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
Geri Bildirim Ver

Smarter Tablet Mop 4 Adet Mikrofiber Mop Temizlik Seti

Yerleri silmek için kullanılan temizlik malzemeleri son derece önemlidir. Kullanılan ekipmanlar ne kadar işlevsel özelliğe sahip olursa temizlik yapmak o kadar basit hale gelir. Smarter temizlik seti oldukça ergonomik bir malzemedir. Fonksiyonel özellikleri sayesinde basit bir kullanıma sahip olan bu malzeme ile tüm yüzeyleri rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Mikrofiber bez, silinen tüm yüzeylerde hijyen sağlar. Ayarlanabilir sopa uzunluğu ergonomik bir kullanım elde edilmesini sağlar. Temizlemek istediğiniz tüm yüzeyleri güvenle silebilirsiniz. Kendinize zaman ayırabilmek için bu kullanışlı üründen faydalanabilirsiniz. Ürünün mavi renkte hoş bir görünümü vardır. Tüm parçaların tasarımında kaliteli malzemeler kullanılır. Kovanın hazneleri gelişmiş özellikleriyle üstün bez yıkama ve sıkma performansı sunar. Tüm ortamlarda kullanmak için uygun bir üründür. Temizlik için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • 4 adet mikrofiber bez
  • Yıkanabilir başlık
  • Geniş kova haznesi

Smarter Tablet Mop Temizlik Seti Özellikleri

Smarter Tablet Mop Temizlik Seti Özellikleri

Aynı suyun içerisinde temizlenen mop başlıkları hijyen açısından olumsuz sonuçlar doğurur. Temiz bir mop başlığı ile yüzeyler etkin bir biçimde silinebilir. Smarter tablet mop 4 adet mikrofiber mop temizlik seti haznelerinin ayrı olması ve gelişmiş kapak tasarımıyla son derece hijyenik ve yüksek performanslı bir kullanım sağlar. Yüzeylerin silinmesi sonucu kirlenen bez, farklı kirli su haznesine yerleştirileceği için temiz haznedeki deterjanlı su kolayca kirlenmeden temizlik yapılabilir. Bu sayede üstün hijyen elde edilmesini sağlayan mop suyu kolay bir şekilde kirlenmez. Her bir hazne ideal boyuta sahiptir. Bu ideal kapasite sayesinde tek bir kova ile büyük alanların temizliği yapılabilir. Tek seferde bezi kirlerden arındırma ve temiz su ile nemlendirme işlemi yapılacağı için pratik bir şekilde temizlik işlemi tamamlanabilir. Siz de güvenle temizlik yapabilirsiniz.

Smarter Tablet Mop Temizlik Seti Avantajları ve Yorumları

Smarter Tablet Mop Temizlik Seti Avantajları ve Yorumları

Bu ürün son derece avantajlı bir ekipmandır. Kovanın ve metal sopanın ergonomik tasarımı müşterilerin beklentileri doğrultusunda yapılır. Sopanın başlık alanında hijyenik mikrofiber bez kullanılır. Mikrofiber bez başlıktan kolay bir biçimde ayrılarak temizlenebilir. Bu sebeple etkili bir biçimde temizlenen bez defalarca kullanılabilir. Bez, başlık alanına sabitlenerek kullanılır. Bu sayede silme işlemi yapılırken kolaylık sağlanır. Kovanın yıkama ve sıkma bölmeleri yüksek performans sağlanmasına yardımcı olur. Çift hazneli sistem ile mop başlığı kendi kendini kirlerden arındırır. Ürün, ergonomik tasarımı sayesinde tek elle kullanılabilir. 180° döner başlığı tüm yüzeylere kolayca girilmesini sağlar. Bununla beraber başlık kısmı 6 cm yükseklikteki bölmelere girebilir. Temizlik setinin estetik tasarımı dar alanlarda kullanıma uygundur. Siz de Smarter tablet mop 4 adet mikrofiber mop temizlik seti yorumlarını okuyabilirsiniz.

Kaliteli Smarter Tablet Mop Temizlik Seti Fiyatları

Kaliteli Smarter Tablet Mop Temizlik Seti Fiyatları

Bu malzeme şık tasarımı ve işlevsel özellikleriyle dikkat çeker. Ürün içeriğinde çift hazneli plastik kova, 4 adet mikrofiber palet ve bezi, 4 parçadan oluşan paslanmaz çelik sopa yer alır. Yatay ve dikey konumda bulunan tüm yüzeylerin silinmesi için uygun olan ürün; ahşap, fayans, parke gibi zeminleri temizleyebilir. Ürün kullanışlı yapısıyla sıklıkla tercih edilir. 4 adet mikrofiber bez ile gönderilen ürün üstün hijyen sağlar. Ürünün avantajlı özellikleri arasında çift hazneli kovası ve gelişmiş kapak tasarımı yer alır. Tasarımında kullanılan tüm malzemeler oldukça kaliteli yapıya sahiptir. Dayanıklı oluşuyla uzun süre kullanım imkanı sunan ürün, mavi renkli görünümüyle beğeni toplar. Smarter tablet mop 4 adet mikrofiber mop temizlik seti fiyatı avantajlı özellikleri doğrultusunda belirlenir. Bu seti Trendyol’dan inceleyebilir, ürünü satın alabilirsiniz.