5
Paspas ve Mop kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

SMARTER Shıny Sprey Mop Paspas Temizlik Seti

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

SMARTER Shıny Sprey Mop Paspas Temizlik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SMARTER Satıcı Ünvanı: TOLGA SÖZEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1244044942400019 Vergi Kimlik Numarası: 7800138895
    Bu ürün SMARTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Her bir Smarter Shiny ürünü püskürtme ile ilgili kalite kontrol testinden geçmektedir. Bu yüzden hazne içerisinde bir miktar su kalmış olabilir. · Lütfen hazneye sıcak su koymayınız. · Püskürtmeyi sağlayan tetik mekanizmasının aktif hale gelebilmesi için sap bağlantısının doğru yapılması önemlidir. Bir sap parçası üzerindeki pimin diğer parçadaki deliğe oturması gerekir. · Deterjan haznesi kapağının iç tarafında küçük beyaz plastik bir parça bulunmaktadır. Bu parçayı hazneyi doldururken yerinden çıkmaması ve düşürmemeye dikkat ediniz. Aksi takdirde mopunuz su damlatmaya başlayacaktır. · Pratik, yer kaplamayan, kovasız, montajı ve taşıması kolay yenilikçi ürün. · Pratik haznesi isteğinize göre su ve/veya deterjan ekleyerek kullanabilirsiniz. Hazne 350ml dir. · Sap kısmındaki tetiği çekerek haznedeki suyu temizleyeceğiniz alana doğru püskürtebilirsiniz. · 360 derece başlığı sayesinde rahat kullanım sağlar, ulaşılması zor alanlara ulaşmayı kolaylaştırır. · Mikrofiber mopu parke, fayans, mermer gibi tüm yüzeylerde çizmeden kullanabiliriz. · Temizlik sonrası mikrofiber mopu ister elde ister makinede yıkayabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

SMARTER Shiny 8682279970158 Sprey Mop Set

Smarter Shiny sprey mop set etkili bir temizlik için geliştirilmiştir. Setin montajı ve taşıması oldukça kolaydır. Mop’un sahip olduğu bez mikrofiber dokudadır. Üründe bulunan pratik hazne, isteğe göre içerisine yalnızca su veya su-deterjan eklenebilmesi için tasarlanmıştır. Haznenin genişliği 350 ml’dir. Hazneye sıcak su değil soğuk veya ılık su konulmalıdır. Smarter Shiny sprey mop vileda setinde bulunan başlık 360 derece dönebilme özelliğine sahiptir. Bu şekilde temizlenmek istenen alan farklı açılar belirlenerek kolaylıkla silinebilir. Bu nedenle mop, pratik ve kolay bir temizlik imkânı sunar. Setten tam anlamıyla verim alınabilmesi için tüm parçaların montajının doğru yapılmış olması gerekir. Ürün, çeşitli yüzey ve zeminlerde kullanıma uygundur.

  • Malzeme: Plastik ve Çelik Shiny Sprey Mop Smarter
  • Ölçü: 11 x 64 x 8,5 cm Shiny Sprey Mop Smarter
  • Hazne: 350 ml Shiny Sprey Mop Smarter

Shiny Sprey Mop Smarter Setin Özellikleri Neler?,

Shiny Sprey Mop Smarter Setin Özellikleri Neler?,

Setin ölçüleri ergonomik bir kullanım sunması için tasarlanmıştır. Ürün açık mavi renge sahiptir. Mikrofiber bez takılıp çıkarılabilen bir yapıdadır. Temizlik sonrası elde veya makinede yıkanabilir. Smarter Shiny sprey mop set kullanılırken püskürtmeyi sağlayan tetik mekanizmasının aktif hâle gelebilmesi için sap bağlantısının doğru yapılmalıdır. Bunun için sap parçası üzerindeki pimin diğer kısımdaki deliğe tam olarak oturması gerekir. Kurulumun ardından temizliğe başlanabilir. Üründe bulunan deterjan haznesi kapağının iç tarafında küçük beyaz plastik bir parça bulunur. Bu parça hazneyi doldururken yerinden çıkmamalıdır. Düşmesi, tam oturmaması veya kaybolması hâlinde mop su damlatabilir. Ürünün sap kısmında bulunan tetik çekilerek haznedeki su temizlenecek alana doğru püskürtülmelidir. Mopun sahip olduğu 360 derece başlığı kolay dönüş özelliğiyle kullanıcıya rahat kullanım sağlarken ulaşılması zor alanlara erişilebilmesine imkân verir.

Shiny Sprey Mop Smarter Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Shiny Sprey Mop Smarter Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Smarter Shiny sprey mop yer silme seti çeşitli zemin ve yüzeylerde kullanılabilmesiyle kullanıcıya kolaylık sağlar. Farklı yüzeyler için çeşitli ürünlerin kullanılmasına gerek kalmaz. Yalnızca Smarter Shiny sprey mop seti kullanılarak tek seferde birden fazla zeminin temizliğini yapmak mümkün olur. Ürünün ucunda bulunan Mikrofiber mop çizilme ya da cilaya zarar verme gibi sorunlar olmadan parkelerde kullanılabilir. Bu set fayans üzerinde de rahatlıkla kullanılabilir. Ürün fayans üzerinde kullanılırken kolaylıkla kaydırılabilir ve gerektiğinde yüzey üzerinde bastırılarak etkili bir temizlik elde edilebilir. Bununla birlikte bu mop mermer zeminlerde de kullanılabilir. Mikrofiber bezin yumuşak yapısı mermerin yüzeyini korurken bir yandan da tüm kirlerin kolaylıkla arındırılmasını sağlar. Smarter Shiny sprey mop paspas seti iç veya dış mekân kullanımı için tercih edilebilir.

Shiny Sprey Mop Smarter Mop Set Kullanışlı ve Kaliteli mi?

Shiny Sprey Mop Smarter Mop Set Kullanışlı ve Kaliteli mi?

Smarter Shiny sprey mop set kullanışlı ve kalitelidir. Pratik, yer kaplamayan yapısıyla kullanılmadığı zamanlarda kolaylıkla, dar alanlarda bile saklanabilir. Kovasız oluşu sayesinde içerisindeki su veya deterjan dökülmeden kolaylıkla taşınabilir. Birkaç adımda montajı gerçekleştirilebilecek bu setle tüm temizliği çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Hafif olması ve kolay kavranabilmesi ile elde uzun süre taşınabilir bir üründür. Smarter Shiny sprey mop set püskürtmeyle ilgili kalite kontrol testlerinden geçirilir. Bu nedenle ilk kullanımda hazne içerisinde bir miktar suyla karşılaşabilirsiniz. Satın alma işlemi gerçekleştirilmeden önce Smarter Shiny sprey mop set yorum içeriklerini inceleyerek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Shiny sprey mop Smarter Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformları arasında bulunan Trendyol ile kolaylıkla satın alınabilir.