10
Devam Sütü kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

SMA Optipro Probiyotik 3 Devam Sütü 1000 gr

580 TL
(290 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
588,90 TL
750 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

SMA Optipro Probiyotik 3 Devam Sütü 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOMBAK ANNE BEBEK ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN TOMBAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8500122858
    Bu ürün TOMBAK ANNE BEBEK ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sma Optipro Probiyotik 3 Devam Sütü 1000 gr ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : 05/04/2025 Sma Optipro Probiyotik 3 Devam Sütü bebeğinizin ihtiyaçlarına uygun miktar ve kalitede protein sağlamak için Nestle tarafından geliştirilen eşsiz protein teknolojisidir.Vitamin kaynağıdırİyot ilavelidir. İthalatçı Firma: Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş

Ürün Özellikleri

  • Hacim 900-1100
  • Mama Numarası 3
Geri Bildirim Ver

SMA Optipro Probiyotik 3 Numara Bebek Sütü 1000 gr

SMA Optipro içeriği küçük çocuğunuzun gelişimini destekler. Bebeklerin yaklaşık 6 ay olana kadar sadece anne sütü ile beslenmesi önerilir. Ancak, annenin fizyolojik durumundan kaynaklanan nedenlerden dolayı takviye edici gıdalara başvurulabilir. Bebekler için dengeli, besleyici ek besinler hazırlamak önemlidir. Bebek sütü, küçük çocuğunuz için sağlıklı bir seçenektir. Yetişkinlerde olduğu gibi, bebekler de hem ana öğünler hem de ara öğünler yer. SMA Optipro, uygun ana yemek ve ara öğün hazırlamanıza yardımcı olur. Bebek yemeklerinin besleyici ve doyurucu olması gerekir. İki şartı da karşılayan SMA bebek sütü ebeveynler tarafından tercih edilebilir. Optipro 3 numaranın hazırlanması kolaydır ve bebeğinizin sağlığı için çok faydalıdır. Çocuğunuza yedirmek istemeyeceğiniz ilave şekerleri, koruyucuları ve diğer kimyasalları içerisinde bulundurmayan güvenilir bir üründür.

  • Yüksek oranda vitamin ve mineral
  • Besleyici ve doyurucu
  • Hazırlaması kolay

Vitamin Deposu SMA Optipro Probiyotik 3 Numara Bebek Sütü

Vitamin Deposu SMA Optipro Probiyotik 3 Numara Bebek Sütü

Bebeklerin demir açısından zengin olan besinleri tüketmesi gerekir. Çocuğunuz doğduğu andan, altı aylık olana dek demir seviyeleri git gide azalmaya başlar. Yüksek demir oranına sahip SMA Optipro probiyotik 3 numara bebek sütü formülünde bulunan yüksek orandaki demir sayesinde demir eksikliği hastalıklarına karşı koruma sağlar. Demir, beyin sağlığı, kırmızı kan hücresi üretimi, büyüme ve gelişme gibi konularda hayati öneme sahiptir. Çocuğunuzun gereksinim duyduğu protein ve demiri bu ürünle takviye edebilirsiniz. Diş çıkaran çocuklar öğünler arasında atıştırmalık istemeye başlar. Katı ve parçacıklı mamalar yeni çıkmaya başlayan dişleri için rahatsızlık vericidir. Böyle zamanlarda SMA Optipro probiyotik 3 numara bebek sütü 1000 gr'dan yararlanabilirsiniz. Ek olarak, meyve püresi gibi atıştırmalıklar hazırlarken bu ürünü tercih edebilirsiniz. Çocuğunuza uygun olarak özenle üretilen SMA Optipro probiyotik 3'ü güvenle kullanabilirsiniz.

Sindirim Sistemini Koruyan SMA Optipro Probiyotik 3

Sindirim Sistemini Koruyan SMA Optipro Probiyotik 3

SMA Optipro probiyotik 3 numara bebek sütü 1000 gr fiyatları, sağladığı yararlara bakıldığında çok avantajlıdır. Çocuğunuza düzenli olarak probiyotikli SMA Optipro'yu vermeniz sindirim sistemini dengelemeye yardımcı olur. Ancak düzenli olarak verilmesi çok önemlidir. Verimli bir kullanım için SMA probiyotikli 3 numara bebek sütünü aksatmadan belirli aralıklarla verebilirsiniz. SMA Optipro probiyotik 3 numara bebek sütü 1000 gr kullananlar probiyotiklerin faydalarını ürünü kullanmaya başladıktan sonra kolaylıkla görebilirler. Bağışıklık sisteminin yaklaşık %80'i bağırsaklardadır. Çocuğunuzun hastalıklara karşı dirençli olması için bağışıklık sisteminin desteklenmesi gerekir. Probiyotikler, miniğin sadece sindirim sistemini güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda bağışıklığını da ayakta tutar. Bu sayede hastalıklara karşı dayanıklı olabilir ve sağlıklı ve keyifli vakit geçirebilirler. Siz de çocuğunuza demir, protein, B12 vitamini gibi pek çok faydalı içeriğe sahip bu ürünü güvenle alabilirsiniz.

Avantajlı SMA Optipro Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı SMA Optipro Fiyatları ve Yorumları

SMA Optipro fiyatı oldukça ekonomiktir. Çocuğunuzun antibiyotik alması gereken hastalık gibi durumlarda probiyotikler, kaybolabilecek sağlıklı bakterilerin yeniden dengelenmesine yardımcı olabilir. Probiyotik bağışıklık sistemiyle ilgili hastalıkların önüne geçer. Süt içerisinde bulunan probiyotikler ise bebekler için oldukça faydalıdır. Sindirim sistemindeki sağlıklı floranın yenilenmesini sağlar. Bu durum bağışıklık fonksiyonunu artırmaya ve doğru kullanıldığında kabızlık, gaz ve ishal gibi sorunları önlemeye yardımcı olabilir. Emzirilen bebekler genellikle bebek probiyotik takviyelerine ihtiyaç duymaz. Anne sütü, zararlı bakterileri uzak tutmak için, annenin kendi vücudundan antikorların yanı sıra yararlı bakteriler içerir. Probiyotikli süt, ek gıdalara geçildiğinde veya çocuk sütten kesildikten sonra faydalı olur. Trendyol'daki SMA Optipro probiyotik 3 numara bebek sütü 1000 gr yorumlarına göz atabilirsiniz. Ürün sayesinde çocuğunuzu hastalıklara karşı koruyabilir, hem bağışıklık hem de sindirim sistemini destekleyebilirsiniz.