SMA Optipro Probiyotik 3 1- 3 Yaş Devam Sütü 1000 Gr X 3 Adet

1.750 TL
(583,33 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.764,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.100 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

SMA Optipro Probiyotik 3 1- 3 Yaş Devam Sütü 1000 Gr X 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ennur toptan Satıcı Ünvanı: LATİFE GÜZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3615443750800017 Vergi Kimlik Numarası: 2490323479
    Bu ürün ennur toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sma

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 3
Geri Bildirim Ver

SMA Optipro Probiyotik 3, 1-3 Yaş Devam Sütü 1000gr 3 Adet

Optipro 3 bebeklerin beslenmesini takviye edici gıdadır. Anne sütünün bebeklerin büyümesi ve gelişimi için hayati olduğu düşünülse de, bazen tıbbi durumlar ve diğer faktörler nedeniyle bazı bebekler bundan yararlanamayabilir. Böyle durumlarda, bebeklerin anne sütü ile beslenmenin faydalarını telafi etmesi için özel bir formüle ihtiyaçları vardır. Doğumdan bu yana anne sütü ile beslenen birçok bebek, 6 aylık olduktan sonra anne ve devam sütünün bir kombinasyonu ile beslenir. Optipro bu açığın kapanmasına yardımcı olur. Anne sütünün yetersiz geldiği ve azaldığı durumlarda adeta bir kurtarıcı rolü üstlenebilir. Bebeklerin farklı nedenlerden dolayı yetersiz beslenmelerinin önüne geçen ürün sayesinde bebeğinizin gelişimini destekleyebilirsiniz. SMA Optipro devam sütünün diğer özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Yaşa uygun protein desteği
  • Kolay kullanımlı
  • Bebeklere uygun özel formül

Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Optipro Probiyotik 3

Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Optipro Probiyotik 3

Anne sütü doğal prebiyotik kaynağıdır. Ancak verilemediği durumlarda ek gıdaya başvurulabilir. SMA Optipro probiyotik 3 1-3 yaş devam sütü 1000 gr x 3 adet formülündeki probiyotikler, insan sütünde bulunan oligosakkaritlerden, birbirine bağlı 3-10 basit şekerli karbonhidratlara benzer şekilde modellenir. Emzirilen bebeğin bağırsaklarında bulunan ana probiyotikler olan laktobasil ile bifidobakterilerin büyümesini teşvik etmek için tasarlanır. Probiyotikler, insan vücudunda doğal olarak bulunur. Ayrıca bebekler için oluşturulan Optipro probiyotik 3 1-3 yaşta bulunan probiyotikler, canlı bakteri ile mayalardır. Bu yararlı bakteriler, özellikle bebeklerin sindirim sağlığı için faydalıdır, çünkü dışkıyı bağırsaklarından itmeye yardımcı olur. Bu da sindirim sistemini sağlıklı tutar. Böylece olası hastalıkların önüne geçilmesini sağlayabilirsiniz. SMA Optipro probiyotik 3 1-3 yaş devam sütü ile bebeğinizin sindirim ve bağışıklık sistemini güçlendirebilir, büyümesine ve gelişimine destek olabilirsiniz.

Bebek Gelişimini Destekleyen SMA Optipro Probiyotik 3

Bebek Gelişimini Destekleyen SMA Optipro Probiyotik 3

Çocuğunuzu beslemek için takviye gıdaya ihtiyaç duyuyorsanız, bu devam sütü bebeğinizin ihtiyaç duyduğu önemli besinleri sağlar. Anne sütüne ek olarak güvenli bir alternatiftir. Vitamin ve mineraller ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde, bebeğinizin gelişim sürecine destek olur. D vitamininin ana kaynağı güneş ışığıdır. Ancak bebeklerin narin teni güneş ışığına karşı dayanıklı değildir. Bu yüzden güneş ışınlarına fazla maruz kalmamaları gerekir. 1 yaşından 3 yaşına kadar olan bebeklere, günlük ideal oranda D vitamini içeren Optipro devam sütü verebilirsiniz. A vitamini ise küçük çocuklarda sağlıklı bir bağışıklık sistemi için gereklidir. Bu vitamin göz ve cilt sağlığı için faydalıdır. SMA Optipro yeterli oranda A vitamini içerir. SMA Optipro probiyotik 3 1- 3 yaş devam sütü 1000 gr x 3 adet kullananlara vitamin desteği sağlar.

Ekonomik Optipro Probiyotik 3 1-3 Yaş Devam Sütü Fiyatları

Ekonomik Optipro Probiyotik 3 1-3 Yaş Devam Sütü Fiyatları

Bebekler için oluşturulan Optipro Probiyotik 3 devam sütü, bebeğinizin büyümesine ve gelişmesine yardımcı olmak için ilave bir süt takviyesidir. 1 ve 3 yaş aralığındaki çocuklar içindir. Anne sütünden yararlanamayan veya bırakan çocuklar için iyi bir alternatif olabilir. SMA Optipro probiyotik 3 1-3 yaş devam sütü 1000 gr x 3 adet yorumlarından müşteri deneyimleri ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. Bu devam sütü, çocukların vücudundaki gıdayı enerjiye dönüştürmesine yardımcı olur. İçeriğinde bulunan A vitamini cildi, saçı ve bağışıklık sistemini sağlıklı tutarken B2 vitamini, kalsiyum ve potasyum kemik ve iskelet gelişimi için önemlidir. Çocuğunuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve probiyotiklerle üretilen SMA devam sütünü güvenle tercih edebilirsiniz. Trendyol'daki avantajlı SMA Optipro probiyotik 3 1-3 yaş devam sütü 1000 gr x 3 adet fiyatları ile satın alabilirsiniz.