2
Bebek Sütü kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

SMA 1 Optipro Probiyotik Bebek Sütü 800 gr

439 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
463,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

SMA 1 Optipro Probiyotik Bebek Sütü 800 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Santenette Satıcı Ünvanı: SANTENETTE İLAÇ MEDİKAL SAĞLIK VE HASTANE ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614123142900001 Vergi Kimlik Numarası: 6141231429
    Bu ürün Santenette tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SMA Optipro Probiyotik 1 Bebek Devam Sütü 0-6 Ay 800 gr

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 1
  • Hacim 550-850
Geri Bildirim Ver

SMA 1 Optipro Probiyotik Bebek Sütü 800 g

Yeni doğan bebekler beslenme konusunda oldukça seçicidir. Katı gıdalar başta olmak üzere pek çok besini tüketemezler. Bu durumun önüne geçebilmek adına SMA 1 Optipro probiyotik bebek sütü 800 gr seçeneği tasarlanır. Ürün içeriğinde probiyotik yer alır. Anne sütünün temel bileşeni arasında yer alan bu mineral bebek sağlığı için oldukça önemlidir. Bebeklerin bilişsel ve psikomotor gelişimine doğrudan etkide bulunur. Aynı zamanda ürün içeriğinde bebek sağlığını tehlikeye atacak herhangi bir kimyasal maddeye yer verilmez. Bu özelliği sonucunda çok sayıda ebeveyn tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilir. Siz de bebeğinizi beslemek konusunda problem yaşayan anneler arasında yer alıyor, bebek sütü kullanmayı amaçlıyorsanız doğal SMA 1 Optipro probiyotik bebek sütü 800 gr satın alabilirsiniz.

  • 800 g ekonomik ambalaj
  • Probiyotik içerik
  • Kolay sindirim

Doğal İçerikli SMA 1 Optipro Probiyotik Bebek Sütü 800 g

Doğal İçerikli SMA 1 Optipro Probiyotik Bebek Sütü 800 g

SMA 1 Optipro bebek sütü 800 gr doğal bir içeriğe sahiptir. Bu özelliği sonucunda bebekler tarafından kolay ve rahat bir şekilde sindirilir. Hazımsızlık, şişkinlik ya da gaz gibi çeşitli durumların oluşması minimum seviyeye indirgenir. Bu niteliği sonucunda ağlama veya huzursuzluk gibi ebeveynleri rahatsız eden bebeğin sağlığını tehlikeye atan çeşitli durumların oluşmasına engel olur. Aynı zamanda ürün, oldukça doyurucudur. Gerekli miktarda besin tüketildiğinde bebeklerin gelişimine olumlu katkıda bulunur. Anne sütünü anımsatan bir tadı vardır. Anne sütüne benzeyen içeriği sayesinde pek çok kişi tarafından tercih edilen bebek sütleri arasında kendine yer bulur. Siz de doğal içeriği sayesinde hazımsızlık ya da gaz gibi sorunların oluşmasına engel olan, hijyenik paketle müşterilere ulaştırılan SMA 1 Optipro 800 gr seçeneğini güven içinde tercih edebilirsiniz.

Sma 1 Optipro Probiyotik Bebek Sütü 800 g Yorumları

Sma 1 Optipro Probiyotik Bebek Sütü 800 g Yorumları

SMA 1 Optipro probiyotik bebek sütü 800 gr yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün, vitamin ve mineral bakımından oldukça zengindir. Zengin içeriği sayesinde bebeklerin bağışıklık sisteminin korunmasına kaynaklık eder. Grip, üşütme gibi pek çok hastalığı karşı yüksek seviyede koruma sağlar. Bu özelliği anne ve babalar tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilmesine kaynaklık eder. Bebeklerin bünyesinin direnç kazanmasına aracı olan ürün anne sütünün eksik olduğu ya da olmadığı durumlarda beslenme ihtiyacını karşılar. Bu özelliği ürünlerin tercih edilirliğini olumlu yönde artırır. Yüksek oranda protein içerir. Zengin protein içeriği sonucunda çocukların gelişimine doğrudan etkide bulunur. SMA 1 Optipro probiyotik bebek sütü 800 gr kullananlar üründen memnundur. Siz de özellikleri sayesinde ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilen, probiyotikli içeriğe sahip ürünü sipariş ederek satın alabilirsiniz.

SMA 1 Optipro Probiyotik Bebek Sütü 800 g Fiyatı

SMA 1 Optipro Probiyotik Bebek Sütü 800 g Fiyatı

SMA Optipro 1 probiyotik zengin bir içeriğe sahiptir. Pek çok vitamin ve mineral barındıran içeriği sayesinde çok sayıda kişi tarafından tercih edilen ürün, bebeklerin bünyesini güçlendirir. Çeşitli hastalıklara yakalanmadan sağlıklı bir şekilde gelişmelerine yardımcı olur. Anne sütüne benzer bir formül ile üretilir. Bu sayede anne sütü ile beslenme konusunda problem yaşayan bebeklerde gelişim geriliği gibi hayati sağlık sorunlarının oluşmasının önüne geçer. SMA 1 Optipro probiyotik bebek sütü 800 gr fiyatı farklı ekonomik gelir düzeyine sahip olan çok sayıda kişiye hitap eder. Siz de zengin vitamin ve mineral bulunan içeriğe sahip, bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı koruma sağlayan ürünü inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda kimyasal madde içermeyen ve bebeğin beslenme ihtiyacını karşılayan ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.