SMA Boze Optipro 2 Bebek Devam Sütü 6-12 Ay 400 Gr

275 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
8 saat 45 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21 saat 45 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
305,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
326,14 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

SMA Boze Optipro 2 Bebek Devam Sütü 6-12 Ay 400 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FARMA KOZMETİK VE MEDİKAL Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN YİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3739623441200001 Vergi Kimlik Numarası: 9790509227
    Bu ürün FARMA KOZMETİK VE MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sma optipro 2 bebek devam sütü 6-12 ay 400 gr özellikleri
  • Anne sütü üzerine yaptığımız araştırmalara dayanarak geliştirilmiş protein teknolojisi optıpro®, bebeğinizin yaşına uygun miktarda ve kalitede protein içeriği sağlar. Hazırlanması: Ellerinizi iyice yıkayın. Biberonu, biberon başlığını ve kapağı iyice temizleyin. Kullanana kadar kaynamış suyun içerisinde bırakın. Içme suyunu beş dakika kaynatın ve soğuması için bekletin. Beslenme tablosunda önerilen miktarda hazırladığınız ılık sudan koyun. Yalnızca ürünün içinden çıkan ölçeği kulanın ve fazlasını kutunun iç kısmında bulunan ölçek tutacağında sıyırın. Beslenme tablosunda önerilen miktarda toz formül ekleyin. Kullanımdan sonra ölçeği resimde gösterildiği gibi kutunun içerisinde asılı şekilde saklayın. Biberonu kapatın ve toz tamamen çözünene kadar iyice çalkalayın. Her kullanımdan sonra açılmış kutuyu sıkıca kapatın. Içindekiler: Demineralize peyniraltı suyu (süt ürünü), yağsız süt, bitkisel yağlar , laktoz (süt ürünü) sitrik asidin kalsiyum tuzları, potasyum sitrat, balık yağı, magnezyum klorür, potasyum hidroksit, emülgatör (soya lesitini), potasyum klorür, kolin bitartarat, asitliği düzenleyici (sitrik asit), l-Fenilalanin, ortofosforik asidin sodyum tuzları, sodyum klorür, vitamin c (sodyum l-Askorbat), kalsiyum hidroksit, taurin, l-Histidin, inositol, ferroz sülfat, çinko sülfat, sitidin 5'-Monofosfat, vitamin e (dl-Alfa-Tokoferil asetat), l-Karnitin, üridin 5'-Monofosfat, niasin (nikotinamid), adenozin 5'-Monofosfat, pantotenik asit (d-Pantotenat, kalsiyum), gmp'nin sodyum tuzları, bakır sülfat, vitamin b1 (tiamin mononitrat), vitamin a (retinil asetat), vitamin b2 (riboflavin), vitamin b6 (piridoksin hidroklorür), manganez sülfat, potasyum iyodür, folat (folik asit), peyniraltı suyu proteini (süt ürünü), sodyum selenat, vitamin k (fitomenadion), vitamin d (kolekalsiferol), biotin (d-Biotin), vitamin b12 (siyanokobalamin) Alerjen uyarısı: Süt, soya, balık yağı içerir. Not: Enerji-Besin öğeleri görselinden enerji, yağ, karbonhidrat, şeker, laktoz, protein, vitaminler, mineraller ve diğer besin öğeleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Önemli uyarı: Anne sütü bebekler için en iyisidir ve emzirme devam edebildiği kadar etmelidir. Sma® optıpro® 1 sadece doğumdan itibaren anne sütüyle beslenemeyen 0-6 aylık sağlıklı bebeklerin beslenmesinde bağımsız sağlık hizmeti çalışanlarının önerisiyle kullanılmalıdır. Saklama önerisi: Ürünü serin ve kuru bir yerde saklayınız. Kutu açıldıktan sonra ürünün tazeliğini korumak için kutuyu plastik kapağıyla kapalı tutunuz. Açılmış kutuyu 3 hafta içinde kullanınız. Yüksek sıcaklıkta uzun süre bekletmekten kaçınınız. Uygun olmayan hazırlama ve saklama şekli sağlığa zararlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 2
Geri Bildirim Ver