Slimewapi Unicorn Spark Slime Seti

350 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Slimewapi Unicorn Spark Slime Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Slime Wapi Satıcı Ünvanı: İNCE EĞLENCE HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0476143311600001 Vergi Kimlik Numarası: 4761433116
    Bu ürün Slime Wapi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SLİME, Newton tipiolmayan bir akışkandır. Newton olmayan bir akışkan ne sıvı ne de katıdır. Katıgibi alınabilir ama aynı zamanda sıvı gibi sızar. Slime’ın kendi şekli yoktur.Slime içine konduğu her kabın şeklini alır. Özel üretimslimelar içeriklerinde, sağlığı olumsuz yönde etkileyen koruyucular BULUNDURMADIKLARINDAN,dış etkenlerden (ısı, güneş ışığı, nem, oynanma süresi ve oynanama öncesi el vealan temizliği) etkilenerek bir süre sonra yapılarını kaybetmekte (erimek, sertleşmek,kurumak, küflenmek gibi) ve tekrar dengelenmeye ihtiyaç duymaktadırlar. Kullanım kılavuzunda yazan kuralla göre oynanması ve muhafaza edilmesi durumunda bir slime 1 seneye kadar özelliğini korur. GünümüzdeÖzel üretim slimelar dünya çapında ilgi görmektedir. Amerika başta olmak üzereçeşitli ülkelerde üzerine araştırmalar yapılıp, tezler yazılarak ve çocuklardafarkındalık (Mindfullness) , el göz koordinasyonu, ince motor kaslarının gelişimigibi duyusal, duygusal, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine önemli faydalarıolan bir araç olduğu kanıtlanmıştır. Slime Wapi slimeları,ihtiva ettikleri içerik olarak su bazlı özel üretim slimelardır. Farklıyapılara sahip olan çeşitlerinin oynanma tarzları, hedefler, faydaları ve keyifleri farklılık arzetmektedir. Slime Wapi vedünyadaki diğer bütün özel üretim slimelar yanlarında kullanım kılavuzu veaktivatör ile gönderilmektedir. Slime Wapi slimeları ile ilgili dikkat edilmesi gerek KURALLAR. Slime açılmadan önce kargo içinden çıkan kullanım kılavuzu dikkatlice okunmalı ve/veya kılavuzda verilen youtube bağlantısından slime videosu izlenmelidir.
  • Slime sabun ile yıkanmış ve sonrasında aktivatörile ıslatılmış ellerle oynanmaya başlanmalıdır. Aksi taktirde ellerinizdeki yağ, bakteri ve deri artıkları nedeni ile ellerinize yapışacaktır.
  • Aktivatör toz olarak gönderilmektedir. Kullanım kılavuzunda anlatıldığı şekilde sıvı olarak hazırlanmalıdır.
  • Kargo ile elinize ulaştıktan sonra oynamayabaşlanmadan önce kıvamı kontrol edilerek, erimişse ve dengelenme ihtiyacı varsa, gönderilenaktivatörle dengelenmelidir. Ne kadar aktivatör konulacağı slimeın çeşidine ve o ankiyapısal durumuna bağlı olduğundan, aktivatör azar azar eklenmeli ve slimeoynanarak istenen kıvama getirilmelidir.
  • Slime oynanma sonrası kabında veya temiz bir buz dolabı poşetinde buzdolabında saklanmalıdır.
  • UYARILAR: Aktivatör toz olarak EKLENMEMELİDİR. Eğertoz olarak tamamı veya bir miktarı eklenirse ürün katılaşır ve oynanamaz halegelir. Eğer sıvı olarak hazırlanmış aktivatör bir anda fazlaca katılırsa ürün yinekatılaşır ve oynanamaz hale gelir.
  • Slime oynandıktan sonra ortam sıcaklığındabırakılırsa, oynama sırasında ellerden ve ortamdan geçen bakteri ve organik maddeler nedeni ile bekledikçe küflenebilir, kötü koku yapabilir.
  • Slimeın kapağı açık bırakılırsa ürünkuruyarak oynanmaz hale gelir.
  • Slimea traş köpüğü, sabun, el kremi gibi farklıkimyasalların katılması ürünün yapısını değiştireceğinden, ürün ile ilgili satıcıfirma yorumda bulunamaz ve sorumluluk kabul edemez.
  • Slime Wapi slimeları su bazlı olduğundan, yıkandığında vücuttan, saçtan ve kıyafetten kolayca çıkar.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver