Sleepy Natural Normal Günlük 40 Adet Hijyenik Ped

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
96,98 TL62,50 TL
Kurumsal Fatura
61,90 TL
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sleepy Natural Normal Günlük 40 Adet Hijyenik Ped

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAMİATOPTAN Satıcı Ünvanı: BAYBURT LAMİA PETROL AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0151044778500013 Vergi Kimlik Numarası: 1510447785
    Bu ürün LAMİATOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Normal
Geri Bildirim Ver

Sleepy Natural Normal Günlük Hijyenik Ped ile Güvendesin

Sleepy Natural Normal Günlük 40 Adet Hijyenik Ped 8682241200955 Sleepy natural ultra hassas hijyenik ped gece 40’lı ped çeşitleri arasında en fazla tercih edilen ürünler arasına girmeyi başarmıştır. Ped üretiminde kullanılan temiz içerikli malzemeler sayesinde regl sürecinin rahat ve sağlıklı geçmesini sağlayabilirsiniz. Ürünler 3 mm kalınlıktadır ve gündüz kullanım için oldukça idealdir. Fiziksel aktivitelerinizden ödün vermeden güne rahatlıkla devam etmenizi sağlayacak bu ürün sızıntı ve kötü kokuların önüne geçer. Sleepy natural ultra hassas hijyenik ped gece 40 adet kullanımı konforlu yapısı ve koruyucu özelliğinden oldukça memnun kalmaktadır. Sleepy üretim ve paketleme sürecinde hijyen kurallarını ön planda tutar. Kokuları hapseden özelliği sayesinde uzun süreli kullanımlarınızda avantaj sağlar. Ultra koruyucu özelliği sayesinde kullanıcılardan tam not alan marka ilk kullanımdan itibaren kullanıcılarının vazgeçilmez ürünler arasına girmeyi başarmıştır. Siz de ped alışverişlerinizde Sleepy ürünlerine göz atabilirsiniz.

  • Doğal
  • Paraben içermeyen yapı
  • Koruyucu

Sleepy Natural Normal Günlük 40 Adet Hijyenik Ped Özellikleri

Sleepy Natural Normal Günlük 40 Adet Hijyenik Ped Özellikleri

Sleepy natural normal günlük 40 adet hijyenik ped içeriği hassas cilde sahip olan kişiler için özel olarak üretilmiştir. Kaliteli doğal ürünler kullanılarak hijyen en üst noktalarda yer almıştır. Bambu özlerinden alınan doğal emici lifler kullanılarak üretilen ped çeşidi, üstün emicilik gücüyle sızdırmalara karşı üstün bariyer gücü sunar. Yüzeyde kuruluk sağlayan ürün kanatlarında saf su kullanılmıştır. Koku kontrol özelliği sayesinde uzun süreli kullanımlarınızda size hijyenik bir doku sağlar. Renklendirici ve losyon içermeyen ürünler alerjen kişilerin rahatlıkla kullanacağı ürünlerin başında gelmektedir. Sleepy natural normal günlük 40 adet hijyenik ped yorumları bölümüne göz atarak sizde ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Sleepy natural normal günlük 40 adet hijyenik pedi içeriği satın aldığınızda ekonomik bir alışveriş deneyimi gerçekleştirmiş olursunuz. Kalite ve hijyeni bir arada sunar.

Sleepy Natural Normal Günlük 40 Adet Hijyenik Ped Kullanımı

Sleepy Natural Normal Günlük 40 Adet Hijyenik Ped Kullanımı

Sleepy natural normal günlük 40 adet hijyenik ped hassas ciltler için tasarlanmıştır. Doğal ve pamuklu yapısı ile hijyenik pedler arasında kendini kanıtlamayı başaran ürün kullanıcılarını memnun etmeyi başarmıştır. İçerisinde boya, naylon, parfüm ve paraben içermeyen ürün sağlıklı bir cilt yapısına olanak tanır. İçerisinde bulunan doğal pamuk özleri ile kullanıcılarına %100 yumuşaklık hissi sunar. Naylon içermeyen, pamuk özleri ile yapılan ürün yokmuş hissi vererek günlük hayata kaldığınız yerden devam etmenizde etkili olur. Dermatolojik olarak test edilen Sleepy ürünleri hipoalerjenik özellik göstermektedir. Sleepy natural normal günlük 40 adet hijyenik ped yorumları bölümüne göz atarak sizde pedlerinizi rahatlıkla satın alabilirsiniz. Ped satın alırken doğal içerikli ürünler satın almanız sağlığınız açısından sizi olumlu etkileyecektir. Sleepy natural normal günlük 40 adet hijyenik ped ürün çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Sleepy Natural Normal Günlük 40 Adet Hijyenik Ped Fiyatları

Sleepy Natural Normal Günlük 40 Adet Hijyenik Ped Fiyatları

Regl süreci kadın hayatının önemli bir parçasıdır. Farkındalık seviyesinin yükselmesi ve teknolojinin gelişmesi ile kullanılan ped çeşitlerinde de büyük bir gelişme yaşanmıştır. Sleepy natural normal günlük 40 adet hijyenik ped dermatolojik olarak test edilmiştir. İnsan vücudunda yaşanan alerjik reaksiyonlara karşı özenli olarak üretilmiştir. Sleepy natural normal günlük 40 adet hijyenik ped alkol, boya, parfüm ve paraben içermemektedir. İçerisinde kimyasal madde içeren pedler ciltte tahriş, alerji ve hassasiyet oluşturmaktadır. Satın alacağınız sleepy doğal pedler cildinizde tahrişe neden olmamaktadır. Sleepy natural normal günlük 40 adet hijyenik ped içeriği doğal özlerin birleşmesi sonucu oluşmuştur. Bu ürünü kullandığınızda cildinizde olumsuz bir sonuçla karşılaşmazsınız. Ped çeşitleri arasında gece ve gündüz kullanımına göre farklı kategorilerde ped çeşitleri bulmak mümkündür. Regl sürecinde yaşanan kanama yoğunluğuna göre ürünler arasından tercih yapabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.